Şimdi Ara

Kediler ne kadar araliklarla aşı olmali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakin bir zamanda siyam kedisi sahiplenmek istiyorum fakat aşı konusunda detayli bilgi bulamadim. Duzenli aşıları ne kadar aralikla yapilmali bir de yaklasik maliyeti ne kadar olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerenes

Yakin bir zamanda siyam kedisi sahiplenmek istiyorum fakat aşı konusunda detayli bilgi bulamadim. Duzenli aşıları ne kadar aralikla yapilmali bir de yaklasik maliyeti ne kadar olur ?

Belediye basvur kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Yakin bir zamanda siyam kedisi sahiplenmek istiyorum fakat aşı konusunda detayli bilgi bulamadim. Duzenli aşıları ne kadar aralikla yapilmali bir de yaklasik maliyeti ne kadar olur ?

Belediye basvur kardes

nasıl ?

• quote:

Siyam, iran gibi kediler genetiksel olarak bazı hastalıklara daha yatkın olur. Aşı maliyeti haricin de, yüksek maliyetli tedavi giderleri çıkar.

Yavru kedilerin, ilk aşıları vardır, bazıları ikişer doz uygulanır. Toplam 8 doz kadar.

Düzenli kuduz, karma, lösemi aşısı ve dış iç parazit aşıları olur. Parazitler 2-3 ayda bir tekrarlanır, diğerleri yılda bir.

Fiyatlar şehre ve veterinere göre değişe bilir.

http://www.feneryoluveteriner.net/resources/ISTANBUL_VETERINER_HEKIMLER_ODASI.pdf Buradan fiyatlar konusun da genel bir fikir edine bilirsiniz.

Üniversite, veterinerlik fakültelerin de tedavi ücretleri biraz daha uygun olur.

• Benim Iran Kedim var 3 yaşında veterineri var o arıyor zaten aşı zamanı gelince fiyatları bilmiyorum babam ödediği için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motora kedi girerse ne olur
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.