Bildirim
Kedinin tüyünü yutmak zararlı değil mi ya ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İslam'da kedilerin özel ve Dünyanın en temiz hayvanı olduğu söyleniyor. hatta Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 17 Kasım 2019; 17:44:44 > -
Boşver birdaha mi gelicez dünyaya ben de öperdim kedimi. -
quote:
Orijinalden alıntı: thebiqboss
İslam'da kedilerin özel ve Dünyanın en temiz hayvanı olduğu söyleniyor. hatta Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe). -
moohohohoho çok gomiggquote:
Orijinalden alıntı: haqueim
Alıntıları Göster -
kardeşim konumuzla ne alakası var o hz. muhammedin görüşüquote:
Orijinalden alıntı: thebiqboss
İslam'da kedilerin özel ve Dünyanın en temiz hayvanı olduğu söyleniyor. hatta Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).
gerçekçi yorum yapın
zararlı tabi hocam bir sürü bakteri var üzerinde en basitinden ayak bastığımız yerde yuvarlanıyorlar -
ben bunu gogus hastaliklarina sormustum. kedi kılı kist yapmaz demisti. her ihtimale karsi kedinin ic ve dis parazit asilarinin yapilmis olmasi lazim.ben dogdugumdan beri kedi beslerim operimde hatta. akciger grafisi temiz cikti.zaten yapsa bende yapardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 17 Kasım 2019; 18:0:34 > -
Hocam peki bu öpüp koklayanlara neden bir şey olmuyor ?quote:
Orijinalden alıntı: syntaxerroroccurred
kardeşim konumuzla ne alakası var o hz. muhammedin görüşü
gerçekçi yorum yapın
zararlı tabi hocam bir sürü bakteri var üzerinde en basitinden ayak bastığımız yerde yuvarlanıyorlar
Alıntıları Göster
Bi de şu kıl yutma gibi bir mevzu var bilmiyorum biliyor musun bunu bi kaç tanıdığımda oldu o kıl ciğerine kadar gitmiş orda enfeksiyon mu Ne tam bilmiyorum Ne yaptığını işte ameliyat felan oldular cart curt
Sırf bu yüzden kedi veya köpek severken bi garip oluyorum ya boğazıma bir şeyler oluyor nefesim tıkanıyor psikolojik olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Köpek kılı yapıyor mu kist hocam ? Bi de aşısız kedi kılı kist yapar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin in alive -- 17 Kasım 2019; 18:3:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yutarsan zaten ciğerine değil midene gider. ciğere gitse bile bişey olmaz. o küçükken akciğerinde kist çıkanlar onu vücut ypaıyor kedi kılıyla ilgisi yok. yinede kedi kılında bir parazit olursa bir ihtimal ypaıtğı söyleniyor o nendenle sokak kedilerini öpmemekte fayda var bence. -
hocam öpmede temasla geçen bakteri çok etkilemiyor hasta değilse hayvan. tükürük ancak sorun yaratabiliyor metabolizmalarımız aynı değil bazı bakteriler onlara normal bize ters işliyor
webghost hocam yemek borusu değil konu soluk borusu, direk akciğerlere gidip alveolleri tıkama söz konusu olabilir bu durumda ciğerler su toplar o kısımda ve hırıltıya sebep olur, arkadaşın dediği gibi bazı durumlarda operasyon gerektirebilir. şanslıysa öksürükle dışarı atılır. -
Ciğerlere gittiği zaman sağlık sorunu yarattığını duymuştum bende ama yinede insan dayanamıyor seviyor
Bu ciğere kaçma muhabbetini herkes söylüyor ama başına geleni daha görmedim sırf bu yüzden babam eve kedi almaktan vazgeçti kardeşimin ciğerine kaçar diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öldürse bile öper severim aşkım onlar benim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yutarsan bişe olmaz burnundan nefes alırken girerse problem olabilir. -
Üç yıldır kedi besliyorum.Yatağım,kıyafetlerim genelde tüyleriyle dolu olur.Hatta zaman zaman yanı başımda da uyumuşluğu vardır.Kedilerin iç ve dış parazitlerini yani aşılarını tam yaptırırsanız bir sıkıntı olmuyor.Fakat sokakta yaşayan canların hem bulundukları ortamın doğal olarak evlere göre daha kirli olması hem de aşılarının tam olup olmadığını kestirmenin güç olmasından dolayı bu canları severken dikkatli olmak gerekir.
Köpeklerde de benzer durum söz konusudur.Bir akrabam 10-12 yıl boyunca evinde beslediği iki köpeği vardı.Bu köpekler evin her yerine girer çıkar,yataklarda vs uyurdu.Bu süre zarfında yani köpekler ölünceye kadar akrabamda bir hastalık filan çıkmadı.Köpekleri her zaman aşılı olurdu.
Kısacası hayvanların aşıları tamsa,temiz ortamda bulunuyorlarsa bu hayvanlardan hastalık geçmesi zor gibi.Sokak canları ise yukarda belirttiğim nedenlerden dolayı dikkatli sevilmelidirler.Onun dışında pek bir sıkıntılarının olduğunu ne gördüm ne de duydum...
-
yaaa kedilerr minnoş hayvanlar. insan sevemeden duramıyor ki. o tombik kafasını öpüp durası geliyor insanın.
ama ben hiç öpmedem sırf bu yüzden. korkuyorum. gerçeği kedim yok, sokak kedisini zaten öpmem. o yüzden mıncıklıyorum tombik kafalarını yanaklarını.
kedi sevesim geldi yine bak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 17 Kasım 2019; 19:28:43 > -
Dış parazit aşısı yapılmışsa ve ev kedisi ise, yeni yıkanmış ve halılı bir ev değilse, ve ayakkabıyla basılmamışsa sıkıntı olmaz.
-
Hocam ikisinin de rengi aşırı güzel ya nerden buldun bunları soldaki grili çok iyi o renk bulmak zordur hocam sağdaki de aynı şekilde en sevdiğim iki renkli kediye sahipsin şu an aşırı tatlılarquote:
Orijinalden alıntı: snowtger
Hocam yaklaşık 15 senedir sokak ve ev kedisi besliyorum. Şu ana kadar herhangi bir rahatsızlığım olmadı. Hiç bir şekilde kedi sebebiyle hastaneye adımımı atmadım.
Şu an 4 aylık iki tane kardeş var sahiplendiğim. Apartmanda besliyorum yani sokak yüzü görmediler. İnanır mısın mis gibi kokuyorlar. Ağzından değil tabi ama yanaklarından ve boyunlarından öpmeye doyamıyor insan.
Tuvalet konusunda da çoğu insandan daha temizler. Bana kalırsa köpek daha büyük sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
moohohohoho çok gomigg
|
Benzer içerikler
- okula gitmemek için yapılması gerekenler
- su saatin içindeki buhar nasıl geçer
- erkek görmeyince unutur mu
- aştiden yenimahalle"ye nasıl gidilir
- bulaşık makinesi tavsiye
- penis nakli
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X