Şimdi Ara

Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kef Cresta-10 hoparlörleri kısa bir süredir ikinci sistem olarak kullanıyorum fakat bulundukları desktop'a biraz büyük geldiler açıkcası çok yer kaplıyorlar Audioengine a2 ebatlarında daha kompakt bir ürün alacağım için satıyorum.

Kozmetik 10/8.. Daha önceki sahibi rear hoparlör olarak kullanmış arkada çok küçük üç tane delik var ben bnu pek sorun etmedim zaten sorun edilecek bir şey de değil.

Performans olarak kesinlikle giriş seviyesindeki dali zensor1, Wharfedale diamond 9.1, Tannoy mx1 vs .. Gibi modellerden daha homojen ve daha dinlenesi bir sesi var.. Vokal gerçekliği klasik Kef tadında, çok lezzetli bir orta band performansı var.. Üstler oldukça açık şıkır şıkır, alt frekanslar ise son derece yeterli ve her notada kendini hissettiriyor.

Hassasiyet 90dB - 8ohm - 30x18x24 cm ebatlarında ve tanesi 5kg ağırlığında..

Biwire plakaları ve ön kapakları mevcuttur.
    Elden teslim etmek isterim

Fiyat: 280tl

Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 5 Nisan 2016; 1:34:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz Kef Cresta-10 bookshelf hoparlör sorunsuz

• Masaüstü için çok kaliteli kolonlar fiyatıda cazip ihtiyacı olan kaçırmasın 1 çift ayak ile önde de kullanışlı olur özellikle stereo sistem kurmak isteyenler için hayırlı işler üstad
  • Üstad, giriş seviyesi bir sistem icin bu hoparlörlerin yanına nasıl bir amfi ve kaynak uygun olur? Pc.ye nasil baglanir? Arşiv dijital tamamen.

• Arkadaşlar yoğun bir zaman aralığına denk geldi cevap yazamadım kusura bakmayın. Ürün kolay sürülen cinsten bir ürün rahatlıkla tripath ve class d ampliler ile sürülebiliyorlar. Bunun haricinde bass kontrolü iyi olan ve damping faktörü yüksek bir SS ile sürülmelerini tavsiye edebilirim. Bu arada ürün aynı gün içinde ilana çıktıktan yaklaşık iki saat sonra satıldı. Geç bildirim için kusura bakmayın dediğim gibi bu ara oldukça yoğunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.