Her derde deva < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kefir için arkadaşlar şifadır.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok fazla içersen sıkıntı çıkartıyor azar azar kardeş...
-
Kefir içtiğin için mi osuruyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoğurt yiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cezaevinde üretilen kefirin tadı hiçbirinde yok ama onu da bulamıyorum artık...
-
Birçok insan kefirin içilmemesi gerektiğini , içindeki alkol nedeniyle içilmesinin haram olduğunu bilmez..Her derde deva imiş.. Hiç yoğurdu, tarhanayı ve nice geleneceksel içecek ve yiyecekleri hesaba katmıyorsun ve bula bula kefiri buldun.
Gelecek itirazları bildiğim için, hepinizin sorusuna toptan cevap verilmiş olan şu linki de buraya bırakıyorum..
dinimizislam.com
Arama Sonuçları - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/search_google_cse.asp?q=kefir&x=38&y=16#gsc.tab=0&gsc.q=kefir&gsc.page=1
-
Hangi dertlere deva ? Mesela kuşa iyi geliyor mu ?
Ne alkolü kardeş ? Sabah sabah katıla katıla güldüm
Diyanet haram değil diyor. diyanetten iyi mi bileceksin
Herhalde arkadaş kefiri başka bir şeyle karıştırdı
İspirto içtikten sonra bozulan barsak florasını kefir ile tamir ediyorum...
-
Kefirde mayalanma süreci sonunda alkol meydana geliyor.. Bu basit ilmi bile bilmediğin için de senin bu mesajına gülenler olabileceğini unutma
-
Diyanete işin kaldıysa yandın sen.. Mesela aşı orucu bozar ama diyanet bişey olmaz diyor.. Astım hastalarının kullandığı fıs fıs orucu bozar ama diyanet bozmaz diyor. Diyanet, zındıkların mezhepsizlerin, cahillerin toplandığı bir kurum ve kendi kafalarına göre fetva veren, senetsiz hüccetsiz kararlar alan bir kurumdur. İçlerinde dinini bilen ve kayıranlar da vardır ama din ehl-i sünnet alimlerinin kitaplarından öğrenilir, bunu asla unutma
-
Hiç duymadım
İspirto içsen ölürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Sky 77 -- 11 Mart 2022; 10:32:24 >
Zorunluluk olduğu için aşıda bozmaz astım ilacıda insanlar sağlık için yapıyor bunları keyfinden değil
Zaruret olduğun oruç bozulur.. Bunu, aşıyla karıştırma.. Kişi isterse iftardan sonra veya ramazandan sonra da aşı olabilir.. Ama öyle bir durum var ki hayatı sözkonusu ve müslüman bir doktor sen aşı olmalısın iftara kadar bekleyemezsin, hayatın tehlikede derse o zaman zaruri bir durum olduğu anlaşılır ve aşı olur. Orucunu da sonra kaza eder.
Astım hastalarının fısfısı da orucu bozar, içinde ilaç var.
-
Yani bende insan hayatı söz konusu olduğunda diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ne alkolü kardeş ? Sabah sabah katıla katıla güldüm |
Sen neye veya kime inanmak istiyorsan inan. Milletin orucundan sana ne açıkçası. |
Benzer içerikler
- dolap uygulama kurallarına aykırı davranışlarından dolayı üyelik oluşturamıyorsun
- 1 şişe volim sarhoş eder mi
- captain black puro
- hiv fobisi hikayeleri
- ticarethane elektriğini meskene çevirmek için gerekli belgeler
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X