Şimdi Ara

Kelime Ezberleme Programı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
12.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bu başlık altında birbirimize en iyi kelime ezberleme programlarını tavsiye edebiliriz. Konu İNGİLİZCE KELİMELER olunca benim tavsiyem BLARMA İngilizce Kelime Ezberleme Programı. Daha önce de bu programı bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım. Gerçekten o kadar çok memnunum ki buradan da bir başlık açmaya karar verdim. Bu programı kullandıktan sonra kelime ezberlemek için bugüne kadar denediğimiz yöntemlerin hepsinin ne kadar fuzuli olduğunu görürsünüz diye düşünüyorum. İngilizce Kelime Ezberleme Programı olarak şu anda yayında. Bana göre tek olumsuz yönleri şimdilik sadece android platformda olmaları. Yazıyı beğenirseniz öne getirmeyi unutmayın. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Programı, programcıların kendi dillerinden anlatmak istedim. İşte kendi dillerinden Blarma;

Yeni başlayanlar için ideal "İngilizce öğrenme programı". Dinleyerek, yazarak ve konuşarak İngilizce kelime bilginizi geliştirin. Blarma gerekli tüm özelliklere sahiptir.

Görsel İşitsel Öğrenme:
    Resimlerle "İngilizce öğren". Bazı kelimeleri daha iyi anlamak için kısa videolar izleyin. Kelimenin yerli telaffuzunu dinleyin. Gördüğünüz, duyduğunuz ve ilişkilendirdiğiniz bilgiler diğerlerinden daha sonra unutulur.

Günlük Öğrenimin Sınırlandırılması:
    İngilizce kelime hazinenizi geliştirmek için her gün 10 kelime öğrenin. Dengeli bir şekilde öğrenmeniz önemlidir. Öğrenilen daha fazla kelime, onları her zaman hatırlayabileceğiniz anlamına gelmez. Bu nedenle, öğrenebileceğiniz kelimelerin günlük limiti vardır.

Soru Tabanlı Öğrenme:
    Kurslar, İngilizce kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmek için tasarlanmıştır. Yeni kelimeler seçerek derse başlayın. Temel İngilizce dil becerilerini öğrenin. Tüm kelimeleri görün, dinleyin, yazın ve telaffuz edin. Kelimeleri öğrendikten sonra, soruları cevaplayarak dersi tamamlayın.

Ücretsiz Aktiviteler:
    - İngilizce kelime ezberleme
    - İngilizce kelime telaffuz
    - İngilizce kelime yazma pratiği
    - İngilizce kelime dinleme pratiği

Aralıklı Tekrarlama Sistemi:
    Yeni İngilizce kelimeler öğrenirken, eskileri unutmaya başlarsınız. Tüm kelimeleri tekrar etmek zorunda değilsin. Blarma, unutmak üzere olduğunuz kelimeleri size hatırlatır.

Blarma: https://blarma.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belgemre -- 23 Kasım 2022; 15:16:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kelime Ezberleme Programı Tavsiyesi

İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirmek istiyorsan, bir kelime ezberleme programı şiddetle tavsiye edilir. Bu programlar, kelime öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili hale getirerek, kendine ait kelime listelerini oluşturmana ve günlük olarak hedefler belirlemene olanak tanır.

Piyasada çok sayıda ücretsiz ve ücretli kelime ezberleme uygulaması mevcut. En iyi seçeneği bulmak için ihtiyaçlarını ve öğrenme stilini göz önünde bulundurmalısın. Uygulamaların çoğu, günde 10 kelime ezberlemeyi önerir ve bu da tutarlılığı sağlamak için yönetilebilir bir hedeftir.

İngilizce kelime ezberleme programları, özel olarak İngilizce öğrenimine odaklanır ve kelimeleri bağlamlarında öğrenmene yardımcı olur. Örnek cümleler, ses kayıtları ve görseller kullanarak kelimelerin anlamlarını daha kolay kavrayabilirsin.

Kelime ezberleme programı kullanmak, kelime dağarcığını genişletmek, akıcılığını geliştirmek ve iletişim becerilerini artırmak için değerli bir araç olabilir. Bu programlar, öğrenmeyi daha etkili hale getirerek, kelime öğrenme sürecini hızlandırmana ve hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ben de kilit ekranında her gün 1 kelime veren bir program arıyorum bulamadım. hep fason çıktı reklamlar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoo000

Hocam ben de kilit ekranında her gün 1 kelime veren bir program arıyorum bulamadım. hep fason çıktı reklamlar falan.
    Wordbid tam aradığınız program .
  • sadoo000 S kullanıcısına yanıt
    Reklamsız değil galiba ama wordbit var hocam.
  • Quizlet oldukça güzel, ve kişiselleştirile bilir bir program.
    hem pc kullanımına hem de mobil uygulama olarak kullanıma uygun.

Şahsen kendi kelime listelerimi yapıp yükledim,fakat bir türlü başlayamadım.
    Biliniği üzere oxford 3000 kelime oldukça önemli bu yüzden tek tek uğraştım desem yeridir.

listemin linkini atayım oradan siteye de bakmış olursunuz
    farklı listelerim de var bakarsınız.

Oxford 4000 kart
  • Lexilize flashcards isimli bir uygulama var. Kendi ezberlediğiniz kelimeleri ekliyor ve darklı metotlarla sık sık tekrar edebiliyorsunuz. Öneririm.
  • www.bilgilim.net
    Masaüstü kelime ezberleme programı. Deneme sürümü direk indirilebiliyor. Özel teknik yok, vaat yok. Yazdıkça öğrenirsin, yazdıkça aklında kalır teorisi üzerine kurulu bir program. Çok sıkıcı ve çok sade. Ama inanılmaz şekilde bu işin doğrusu bu işte dedirtiyor. Pahalı ama muhteşem bir program. Kişisel gelişime önem verenler için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.