Şimdi Ara

Kemuinin (şampiyon yaptım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllar süren rün savaşları sonrası bir çok savaşçı hayatını kaybetti,bir çok savaşçı ise yeni güçler elde etti. Doğa artık uykusundan uyanmıştı. Rün büyüleri, dökülen kanlar, büyü güçleri doğada kaybolmamıştı, ve bü güçlerin arasında yeni bir yaratık ortaya çıkmaya başlıyordu, büyüler ve rün güçleri arasına sıkışan hava bir şekil almıştı. Bu kemiunin’di hiç bir yere ait olmayan yoktan var olmuş bir yaratık , ne hiçlik, ne iyilik, nede kötülük vardı içinde sadece doğada özgürce dolaşma hissi vardı. Hiç kimse Kemiunin’den haberi yoktu hiç kimse ne ismini biliyordu nede varlığını hissedebilirdu, taki efsaneler liginde birden dumanlardan bir perde şeklinde tüm sihirdar vadisini kontrol altına aldığında kemuinin’den haberleri oldu. Hiç bir şampiyon ne ona yaklaşabiliyorlar nede o duman perdesinden çıkabiliyordu. Taki pantheon gökyüzünden dumanını ortasına düşerek Kemiunin’i dağıtana kadar. Kendisni rahatsız eden pantheon’u yenene kadar efsaneler ligine katılmayı kabul etti

“ bir kılıç ona ne dokuna bildi nede onun rahatını bozabildi”(darius aldım tek atamadım )
    Darius

Pasifi:
    Duman soluyan: Kemiunin öldürdüğü yada asist aldığı her birim içinden duman soluyarak kendi bünyesine geçirir ve bu yük 50 olduğunda ektra 25 büyü direnci ve kalkan kazanır . toplamda 100 duman soluduğunda boyutu büyür ve 180 can 50 büyü direnci ve kalkan kazanır rengi Kırmızıya döner.
    Q – Duman hapishanesi: dost birim üzerine kullanıldığında 1,5 saniye boyunda ne saldırı alır nede saldırı yapabilir.Can ve mana yenilenmesi %2 oranında artar.
    Düşman birim üzerinde kullanıldığında , 60/100/140/180/220(%50 yetenek gücü) hasar verir ve 1 saniye boyunda olduğu yere kilitler can ve mana yenilenmesi azalır.
    W-Deep purple: yetenek kullaıldığında kendisinde 2 tane kopya oluşturur ve kendisnin normal saldırdığı rakiplere saldırır kopyalar yetenek gücünün %40 kadar fiziksel hasar verir(kopyalar stunlanamaz yada durruluamaz)
    E – Dumansız hava sahası: Belli bir alanda etrafını dumana boğarak alan içersindeki tüm düşman birimleri alanın dışına iter ve hiç bir büyü ve saldırıyı alanın içersine ve dışına geçirmez. Alan içersindeki şampiyonların can ve mana yenilenmesi artar.
    R-Ölümsüz duman : kullanıldığında dost şampiyonu dumana dönüştürerek %45 hareket hızı verir ve hiç bir saldırı işlemez kullanamaz.

suport bir karakter oldu. maini support olan arkadaşlar nasıl olmuş :)
     Kemuinin (şampiyon yaptım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersansiz -- 15 Şubat 2014; 10:48:59 >

• resimin sağ taraftaki çince mi japonca mı nedir o yazılarıda sen mi yazdın
  • yok hunter x hunter nimesinde morel diye bir adamın gücü Adı japonca deep purple yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersansiz

yok hunter x hunter nimesinde morel diye bir adamın gücü Adı japonca deep purple yazıyor.

şampiyon yaptım diyip resmi animeden neden çalıyorsun ki kötüde olsa çizsene bu arada geliyorlar haberin olsun
  • Teq atmıyor,tutmaz bu.
  • çok aşırı op olduğunun farkında mısın
  • Bu ne la. Bunu pickle takımda 2 afk olsun sadece adc ile kazanırsın
  • Sadece q su olsun diğer skillere gerek yok 2.5 sn stun ney la
  • q yeteneğine nerf geldi beyler 1,5 saniye stun oldu artık :D tam riot gibi oldum ama çıkar para kazan sonra nerfle :)
  • biz ikimiz siz hepiniz gibi bir sey olmus bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

biz ikimiz siz hepiniz gibi bir sey olmus bu

olsun panpi tr server için bu özel şampiyon afk ve trollerden kurtulmak için :D
  • Teq atmıyor teq attırıyor. Nerf pls

• Jinxle bota giderlerse teror

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

çok aşırı op olduğunun farkında mısın

çok aşırı op

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemuçıkın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.