Şimdi Ara

Kendi kendine kapanıyor, ps resetlemeden açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar Özelliklerim:

İşlemci: Phenom II x6 1090T Black Edition 3.2 GHZ
    Anakart: ASUS M5A88-V Evo MotherBoard
    RAM: CORSAIR XMS3 16 GB RAM.
    Ekran Kartı: ASUS GTX 680 DirectCU II TOP
    ThermalTake 700 W PSU

Problemim ben BlackOps:2 oynarken oyunda herhangi bir "RASTGELE" zamanda bilgisayarın aniden kapanması, ve powersupply'i kapatıp açmadan "Açma tuşuna bassam bile." açılmıyor, "EkranKartının Yeşil Işıkları Kapandığında" ancak power supply kapatıp açarsanız açılıyor, sizce ısnıyormudur?
    Sizce ne yapmalıyım?

• http://teknoprogram.com/advanced-systemcare-pro-v6-0-7-160-turkce-full/ bu programın oyun kipinde oyununu oyna hiç bbi sorunun kalmayacaktır iyi oyunlar
  • Zaten o programi kullaniyorum :( Ginede tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınmadan şüpheleniyorsan speedfan programını kur oyun açıkken windows tuşuna bas masaüstünden speedfan programını aç bi bak ısı durumlarına yüksekse ısısı cpu gpunun vs zaten orda işaret koyuyuor yüksek die ona göre önlem alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1357

Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayar Özelliklerim:

İşlemci: Phenom II x6 1090T Black Edition 3.2 GHZ
    Anakart: ASUS M5A88-V Evo MotherBoard
    RAM: CORSAIR XMS3 16 GB RAM.
    Ekran Kartı: ASUS GTX 680 DirectCU II TOP
    ThermalTake 700 W PSU

Problemim ben BlackOps:2 oynarken oyunda herhangi bir "RASTGELE" zamanda bilgisayarın aniden kapanması, ve powersupply'i kapatıp açmadan "Açma tuşuna bassam bile." açılmıyor, "EkranKartının Yeşil Işıkları Kapandığında" ancak power supply kapatıp açarsanız açılıyor, sizce ısnıyormudur?
    Sizce ne yapmalıyım?

Bu sorun kesinlikle ekran kartinin isinmasindan kaynaklaniyor.Bende Medal of Honor, Crysis 2, COD Black Ops 2 oynarken ayni sorunla karsilasmistim.PC kendini kapattiktan sonra 10-15 saniye beklemen gerekiyor ki PC acilsin.Gercekten oyun oynarken kapanmasi cok sinir edici bir durum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.