herkese selam arkadaşlar eşimde ve bende samsungun farklı modelleri var yalnız her ikisi de kafasına göre kapanıyor ortak özellikleri bu hatlarımız avea(ilgisi var mı bilmiyorum) bu bir kronik sorunmudur yazılımla falan halledilen bişey midir?
bir de bir sorum daha olacak anlamıyorum bu telefon işinden ben 500 civarı bir telefon düşünüyorum yalnız bu kapanma olayı beni samsungtan soğuttu biraz araştırdım herkes nokiadan uzak dur işlemcisi iyi değil diyor. şimdi nedir bu işlemci olayı? yani ben telefonda ne yaparsam işlemciyi zorlamış olurum? (cahillik zor)
Hocam galiba işletim sistemi demek istemişler Nokia symbian işletim sistemi kullanır samsung, htc gibi markalar android işletim sistemi kullanır. Symbian artık tarih oldu diyebiliriz şu an gündemde android ve ios işletim sistemleri var. Symbian artık pek kullanılmıyor. Kafasına göre kapanma olayını pek anlayamadım yani durduk yere mi kapanıyor ? Öyle ise bir format atmayı deneyin belki çözülür sorun. 500TL'ye size Samsung Galaxy Mini 2 önerebilirim
hocam eski samsung modellerinin kronik sorunu bu.
batarya sabit durmuyor kapakla batarya arasına bir kağıt koyup kıpırdayamayacak şekilde ayarladıktan sonra kapağını kapatın (zorla da olsa kapanmalı)
nokia nın eski telefonlarında da vardı bu sorun
çok sağolun bizimkilerde eski modeller galiba yeni model samsunglarda bu sorunlar yok diyorsunuz ve nokia tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: havafiltresi
çok sağolun bizimkilerde eski modeller galiba yeni model samsunglarda bu sorunlar yok diyorsunuz ve nokia tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla teşekkürler
Sony öneririm bu tarz sorunlar yok. Ama Samsung da fena değil, kasa hariç iyiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme