Şimdi Ara

Kendi Kendine Restart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar bana sorun olan bi sistemle başbaşayım.İlk önce sistem özelliklerinden bahsedeyim.
    Celeron D 2,66 478 Pin CPU
    Biostar 478min Midi Anakart 2Sata-2Ide 6x USb
    2*256 mb 333 Mhz Ram
    80 Gb Ide Hdd
    cd-Rw
    orjinal Xp Home
    Aopen 400watt Güç Kaynağı

sistem durduk yere olmadık yerlerde ve ayrı zamanlarda kendi kendine restart atıyor.Cpu 'u izlediğim zaman sıcaklık max 67 dereceye çkıyor.Buna bi türlü mana veremedim.Eskiden Pc'de Mercury p4v800 anakart ve 256 ram vardı fakat ram yuvası yandığı için geçen hafta yeni 478 pin biostar anakart alındı.
    Ama bununla pcnin kendi kendini ansızın yeniden başlatmasının ne alaka olduğunu çözemedim ilginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkkür ederim.

Mustafa Ertürk

• benim bildiğim kadaryla işlemci fazla isindiğindan dolayı res atabilr işlemciyi yerleştirirken termal macun sürseydin 55 dereceye kadar düşürmelisin bence ondan yapabilir
  • Anakartında sorun olabilir. Bios ayarları değiştirilmiş olabilir, default yapmak çözüm olabilir. AGP slotu bozuk olabilir. Ram'lerde sorun olabilir arıza yada birbirleriyle veya anakartla uyumsuzluk vs gibi... birden fazla ram varsa tek tek denenmeli yada başka ram kullanılmalı. Ram yuvalarında bozulma da olabilir.
  • bencedecpu sıcaklıgından kaynaklanıyor restartların termal macun sür ..işlemci ile sogutucu arasına ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Kendi Kendine Kapanıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.