Şimdi Ara

Kendi LPG ayarını kendi yapmak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.714
Cevap
57
Favori
317.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mscsi

Merhaba, genelde yeni firmware'ler bir öncekine göre daha iyi enjeksiyon stratejisi barındırırlar. En yeni versiyonu yükleyip denemenizde fayda var.

merhaba serdar bey. sitenize üye oldum.fakat bu programları indirmek istediğimde yetkiniz bulunmuyor diyor. bunu nasıl aşabilirim. yada bana 5,8,2 versiyonunu crack dosyası ile nasıl ulaştırabilirsiniz. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler....
  • quote:

Merhaba, genelde yeni firmware'ler bir öncekine göre daha iyi enjeksiyon stratejisi barındırırlar. En yeni versiyonu yükleyip denemenizde fayda var.

ben net bişey bulamadım ama sanırım bu 3250-3750 gibi firmwareler evo7-evo8 enjektörler içinmiş.. daha önce bir servis 3900 yüklemişti bikaç ay kullandıktan sonra bir gün aniden araç benzine geçerek tüm ışıkları yanıp sönmeye başladı lpg göstergesinin ve sesli uyarı veriyordu.. sonra yetkili birini aradım dediki 2200 ü yüklet düzelir ve yükletince düzeldi o nedenle net bişey bulmadan yükelemyi düşünmüyorum şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: 23korg23

quote:

ben net bişey bulamadım ama sanırım bu 3250-3750 gibi firmwareler evo7-evo8 enjektörler içinmiş.. daha önce bir servis 3900 yüklemişti bikaç ay kullandıktan sonra bir gün aniden araç benzine geçerek tüm ışıkları yanıp sönmeye başladı lpg göstergesinin ve sesli uyarı veriyordu.. sonra yetkili birini aradım dediki 2200 ü yüklet düzelir ve yükletince düzeldi o nedenle net bişey bulmadan yükelemyi düşünmüyorum şimdilik

ben 41,50 versiyonunu yükledim. üzerinde 18,00 versiyonu vardı. ben çok memnunum. arabanın özellikle üst devirlerde çalışması çok düzeldi. lpg 2006 martta takılmıtı. üzerinde sadece siyah tartarini yazan enjektttör var. şuan sakin kullanım ortalama 8,6 lt yakıyor. 2 gün önce 60 tl aldım. 296 km gitti. bence yükleyip bir dene. memnun kalmazsan geri dönersin tekrar. arkadaşımın borasınada yükledik 41,50 yi. oda memnun. ama onun enjektörlerinde hiçbirşey yazmıyor. ne marka bilemedik. benden 1 ay kadar önce takılmıştı...

• Linkteki dökümanlar işinize yarayabilir, firmware bilgileride mevcut.

http://www.remixbg.com/Documentation/Documents/Gazovi%20uredbi/Tartarini/
  • o linkten birçok şey indirdim ama oradaki firmaware acıklamalarını bulamadım ayrıca oradaki software 9.0 var bu nedir bunu anlayamadım? admiral444 sizin bahsettiğnizdende bişey analamadım benim bahsettiğim şey programda ecu yeniden programla diye gecen menünün altında bulunanlar ve orada da en fazla 3900 versiyonu var ve 3900 ü dediğim gibi gecen yıl kullandım.. ben mi bişeyleri kaçırıyorum?
  • quote:

o linkten birçok şey indirdim ama oradaki firmaware acıklamalarını bulamadım ayrıca oradaki software 9.0 var bu nedir bunu anlayamadım? admiral444 sizin bahsettiğnizdende bişey analamadım benim bahsettiğim şey programda ecu yeniden programla diye gecen menünün altında bulunanlar ve orada da en fazla 3900 versiyonu var ve 3900 ü dediğim gibi gecen yıl kullandım.. ben mi bişeyleri kaçırıyorum?

tamam aynı şeyden bahsediyoruz. sendeki versiyon 5,8,2 olduğu için 3900 a kadar var. bende 6,0,1c var ondaki son versiyon 41,50. 2010 son yazılım. o yüzden. istersen özelden gönderebilirim. ben kurdum iyi oldu.
  • kurdum iyi oldu derken ssdece ecuyu mu programladınız? yeniden kalibrasyon yapmadınız mı? bu arada sizin enjektörler evo sanırım değilmi? ecu de siyah ecu olmalı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: Florya Otogaz

quote:

Atiker kullanıyorum..Arabam benzin de çok seri ve hiçbir problem yok ancak lpg de özellikle yokuşta araba çekmiyor..Yokuş yükseldikçe araba iyice bayılıyor..Arkadan murat131 şahin renault 12 vs..solluyor..Öyle ki traktör bile yol isteyecek neredeyse...

Atiker bayileri kalibrasyon yapamıyor..Acaba yazılımın ara yüzünden bu problemi aşmak mümkün mü?

merhabalar;
    Arayüzden Bişeyler yapılabilir sorununuz için ,acaba Hangi Tip Atiker var sizin araçta?

fast..

Sayın X15 bir çok bayi bu sorununuzu çözemediyse , burada bayileri yanıltan bir parça söz konusu olabilir mesela map (basınç sensörü) normal olmayan düşük&yüksek basıncı normalmiş gibi gösterebilir buda kalibrasyonun yanlış yapılmasına sebebiyet verir , ayrıca enjektörünüzün incelenmesi ve test edilmesi gerekebilir, meme çapları , alt bakır borunun ezik olması, regülatör diyaframı arızalı olabilir yani bu sorunu çözene kadar peşini bırakmamak lazım. eğer istanbulda veya yakın bir yerdeyseniz ben sizin bu sorununuzu çözerim hiç bir ücret almadan, bu konuda rahat olun. iyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Atiker kullanıyorum..Arabam benzin de çok seri ve hiçbir problem yok ancak lpg de özellikle yokuşta araba çekmiyor..Yokuş yükseldikçe araba iyice bayılıyor..Arkadan murat131 şahin renault 12 vs..solluyor..Öyle ki traktör bile yol isteyecek neredeyse...

Atiker bayileri kalibrasyon yapamıyor..Acaba yazılımın ara yüzünden bu problemi aşmak mümkün mü?

merhabalar;
    Arayüzden Bişeyler yapılabilir sorununuz için ,acaba Hangi Tip Atiker var sizin araçta?

fast..

Sayın X15 bir çok bayi bu sorununuzu çözemediyse , burada bayileri yanıltan bir parça söz konusu olabilir mesela map (basınç sensörü) normal olmayan düşük&yüksek basıncı normalmiş gibi gösterebilir buda kalibrasyonun yanlış yapılmasına sebebiyet verir , ayrıca enjektörünüzün incelenmesi ve test edilmesi gerekebilir, meme çapları , alt bakır borunun ezik olması, regülatör diyaframı arızalı olabilir yani bu sorunu çözene kadar peşini bırakmamak lazım. eğer istanbulda veya yakın bir yerdeyseniz ben sizin bu sorununuzu çözerim hiç bir ücret almadan, bu konuda rahat olun. iyi akşamlar.

Sağolun çözmüş gibi oldunuz.. Şimdilik idare ediyorum..Dik yokuşlarda sağdan gidiyorum bazen de yokuş başlayınca benzine alıyorum..Sistem henüz yeni sayılır ve zaten hiçbir sorun yokken yapılan gereksiz bir ayar sonrası bu sonuç ortaya çıktı..Dolayısıyla çok yüksek ihtimal yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum..Yakın zamanda başka bir bayiyle irtibata geçeceğim..Bu arada Atiker merkezde gereken ilgiyi gösterdi..Sorunun çözülmesi için gerekeni yapmaya hazırız mutlaka sonucu bize bildirin takip ediyoruz eğer sorun yazılım kaynaklıysa gerekirse internet üzerinden ayar yaparız dediler..Şaşırdım doğrusu.

• Admiral 4444 yazılım ve firmwire ile bir takım sıkıntılar halledilebiliyor ama bildiğim kadarıyla yakıt ile ilgili değerleri lpg ecusu aracın ecusundan alıyor aracınızın lft değerleri sağlıklı ise lpg de yakıt tüketimi o kadar düzgün olur sanırım .Buna rağmen sizin kullandığınız versiyonu banada gönderebilirseniz crack ile çok memnun olurum.Teşekkürler
  • quote:

kurdum iyi oldu derken ssdece ecuyu mu programladınız? yeniden kalibrasyon yapmadınız mı? bu arada sizin enjektörler evo sanırım değilmi? ecu de siyah ecu olmalı galiba

daha yukarılarda konuşmuştuk kalibrasyon yapamamıştım diye. ama ilk olarak mevcut yazılımı yedeklemiştim. ecu yu tekrardan programladıktan sonra yedeklediğim konfigirasyonu tekrar yükledim. ve bu konfigirasyon üzerinden map üzerinden tekrar hassas kalibrasyon yaptım. çok iyi oldu. otomatik kalibrasyon yapınca map değerleri çok düşüyor arac fakir karışımla çalışıyor. ilk konfigirasyon daha iyi.

bu arada enjektörlerim. siyah ve üzerinde sadece tartarini yazıyor. 5 sene önce evo yoktu zaten sanırım.. 6,0,1c programında tartarini evo 8 olarak çıkıyor bağlayınca. 5,0 patch lı programda tartarini evo olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admiral4444 -- 27 Nisan 2011; 9:48:56 >

• Merhaba,

6.0.1 'i daha dün gece halledebildim. Sizdeki yazılımda map tablosu açıkmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Admiral 4444 yazılım ve firmwire ile bir takım sıkıntılar halledilebiliyor ama bildiğim kadarıyla yakıt ile ilgili değerleri lpg ecusu aracın ecusundan alıyor aracınızın lft değerleri sağlıklı ise lpg de yakıt tüketimi o kadar düzgün olur sanırım .Buna rağmen sizin kullandığınız versiyonu banada gönderebilirseniz crack ile çok memnun olurum.Teşekkürler

tabi gönderirim özelden msn gönerrirsen bugün burdayım hemen gönderirim.
  • gönderdim teşekkürler
  • quote:

Merhaba,

6.0.1 'i daha dün gece halledebildim. Sizdeki yazılımda map tablosu açıkmıydı?

hayır açık değil
    fakat 6,0,1c nin üzerine farklı isimle 5,0 ın packini atarsak map açılıyor. farklı isimle aattığımız içinde ikisinide kullanabiliyorum. ama enjektör seçiminde 5.0 patchı olduğu için tartarini evo görünüyor enson yamasız olanda evo 9 görünüor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: admiral4444

quote:

Orijinalden alıntı: pegasus33

Admiral 4444 yazılım ve firmwire ile bir takım sıkıntılar halledilebiliyor ama bildiğim kadarıyla yakıt ile ilgili değerleri lpg ecusu aracın ecusundan alıyor aracınızın lft değerleri sağlıklı ise lpg de yakıt tüketimi o kadar düzgün olur sanırım .Buna rağmen sizin kullandığınız versiyonu banada gönderebilirseniz crack ile çok memnun olurum.Teşekkürler

tabi gönderirim özelden msn gönerrirsen bugün burdayım hemen gönderirim.

pegasus33 dosyaları maille gönderdim . açıklamasını yaptım. bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. (elimden geldiği kadar.)

• quote:

quote:

kurdum iyi oldu derken ssdece ecuyu mu programladınız? yeniden kalibrasyon yapmadınız mı? bu arada sizin enjektörler evo sanırım değilmi? ecu de siyah ecu olmalı galiba

daha yukarılarda konuşmuştuk kalibrasyon yapamamıştım diye. ama ilk olarak mevcut yazılımı yedeklemiştim. ecu yu tekrardan programladıktan sonra yedeklediğim konfigirasyonu tekrar yükledim. ve bu konfigirasyon üzerinden map üzerinden tekrar hassas kalibrasyon yaptım. çok iyi oldu. otomatik kalibrasyon yapınca map değerleri çok düşüyor arac fakir karışımla çalışıyor. ilk konfigirasyon daha iyi.

bu arada enjektörlerim. siyah ve üzerinde sadece tartarini yazıyor. 5 sene önce evo yoktu zaten sanırım.. 6,0,1c programında tartarini evo 8 olarak çıkıyor bağlayınca. 5,0 patch lı programda tartarini evo olarak..

hassas kalibrasyon dediğiniz map tablosuna el ile girdiğiniz değerler mi?

serdar beyden dün 6.0.1 ve patch dosyasını aldım bu yazılım gercekten cok gelişmiş eskilere göre bağlantı hızlı görüdüğüm kadarıyla ayrıca motor sıcak iken direk lpg ile calıştırma seceneği eklenmiş,ısı düzeltmeleri ve aktif uyumlulukta obd secme menüsü verilmiş 4150 yi yükleyip kalibrasyon yapcam sonucu burdan yazarım ( gerçi benim bir sorunum yok ama)

• quote:

quote:

quote:

hassas kalibrasyon dediğiniz map tablosuna el ile girdiğiniz değerler mi?

serdar beyden dün 6.0.1 ve patch dosyasını aldım bu yazılım gercekten cok gelişmiş eskilere göre bağlantı hızlı görüdüğüm kadarıyla ayrıca motor sıcak iken direk lpg ile calıştırma seceneği eklenmiş,ısı düzeltmeleri ve aktif uyumlulukta obd secme menüsü verilmiş 4150 yi yükleyip kalibrasyon yapcam sonucu burdan yazarım ( gerçi benim bir sorunum yok ama)

evet map tablosune el ile girdiğimiz değerler.. sıcak motor çalışma seçeneği araca bağlanınca kayboluyor. desteklemediği için sanırım.. fakat patch yapılırsa süreyi 0 sn yapıyorsun. eğer motor sıcaksa araba benzinde çalışıp hemen lpg ye geçiyor.

bu arada SERDAR BEY... 6,0,1 in parch dosyasını bizlerlede paylaşırsanız seviniriz.....

• Merhaba, mail adresinizi pm atarsanız akşam göndermeyi denerim.

Programın ayarları desteklemesi için aracınızdaki firmware buna uygun olmalı. Sıcak çalışmada direkt olarak lpg ile başlayabiliyor, sıfır benzin tüketimi.
  • quote:

Merhaba, mail adresinizi pm atarsanız akşam göndermeyi denerim.

Programın ayarları desteklemesi için aracınızdaki firmware buna uygun olmalı. Sıcak çalışmada direkt olarak lpg ile başlayabiliyor, sıfır benzin tüketimi.

serdar bey arkadas zaten 4150 yi yüklemiş eger bu direkt lpg ile çalıştırma 4159 de olmuya başka ne ile olabilir? ecu farkından olabilir mi? yada arkadas alt anahtarsız ( patch) denediği için olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.