Şimdi Ara

kendi oyunumu yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle Merhabalar diliyorum arkadaşlar,ben bu siteye sizlere bir konu danışmak için kayıt oldum

bir yıla aşkın sürede aklımda online bir oyun fikri vardı,ben bunu faliyete nasıl koyabilirim,demek istediğim bunu insanlara oyun olarak nasıl sunabilirim,ben böyle bir projeye yatırım yapmak istiyorum emeklerimin karşılığını fazlasıyla alacağımıda biliyorum...

bu oyunu yapmam için ne gereklidir ne değildir,ne kadar maliyeti olur,nasıl olur,bunun yasal haklarını üzerime nasıl zimmetliyebilirim?

aklımdaki soru işaretlerine cevap olabilirseniz çok çok sevinirim,özellikle konuyla ilgisi olan kişilerden rağbet bekliyorum verecek önerileriniz benim için çok önemlidir teşekkur ediyorum

bu arada oyun mmorpg,hareketli birşey

• Buna benzer forumda bir çok konu açıldı bir online oyunun maliyeti bir fabrika açmakla eş değer ücretlerde hazır online bir oyunu satın alıp yayınlamaktan bahsetmiyor isek yani öyle 10 - 20 binlik bir bütçeyle olmuyor . Daha önceki konuda şu incele istersen :

http://forum.donanimhaber.com/m_54835736/f_/key_nanotel//tm.htm#54843531
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalmaçyalı

öncelikle Merhabalar diliyorum arkadaşlar,ben bu siteye sizlere bir konu danışmak için kayıt oldum

bir yıla aşkın sürede aklımda online bir oyun fikri vardı,ben bunu faliyete nasıl koyabilirim,demek istediğim bunu insanlara oyun olarak nasıl sunabilirim,ben böyle bir projeye yatırım yapmak istiyorum emeklerimin karşılığını fazlasıyla alacağımıda biliyorum...

bu oyunu yapmam için ne gereklidir ne değildir,ne kadar maliyeti olur,nasıl olur,bunun yasal haklarını üzerime nasıl zimmetliyebilirim?

aklımdaki soru işaretlerine cevap olabilirseniz çok çok sevinirim,özellikle konuyla ilgisi olan kişilerden rağbet bekliyorum verecek önerileriniz benim için çok önemlidir teşekkur ediyorum

bu arada oyun mmorpg,hareketli birşey

Bunu tek kişi planlamıyorsun demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.