Başlıktaki gibi , bilgisayarımda biri geldiğinde vs. yazdıklarını gittikten sonra da görmek istiyorum.Facebook şifresini falan görebilmek yani :D Yararlanabileceğim program var mı?
kafeye kuracan dimi çakalllll
var ama vermem kendi pcne kurmak icin keylogger istenmez yediremedin.
pc dedektif
"Hooker" diye bir program var ama hiç kullanmadım.
Tehlikeli bir yöntem. Ben başka bir pc de denedim... :D Girilen şifre ve yazılanlar yalnız sana kalmıyor internet üzerin 3. kişilerle de paylaşılıyor...
Banada lazım evdekilerin şifrelerini öğrenmek için.Ama 3. şahıslarda öğreniyosa durum kötü olur.
geçen yıllarda evdeki pc ye kurmuştum çok şahane bi program.. tabi doğru kullanılırsa..
ben bizim evlat hangi sitelere giriyo ne işler dönüyo diye kurmuştum.. sonra baktım kelek bir durum yok kaldırdım..
bu prog.ların en iyilerinden olan armadax keylogger di ekran görüntüsü şifre yazı yani kısaca tuş ve ekranda ne varsa istediğin aralıkla kayıt edip bir klasöre atıyor. sonra gir bak neler olmuş pc de..
quote:
Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 20 Harfli
Banada lazım evdekilerin şifrelerini öğrenmek için.Ama 3. şahıslarda öğreniyosa durum kötü olur.
Yani adı üstünde keylogger Bu işi hakkıyla yapan bu bilgileri 3. kişiyle paylaşmayan programlar var mı bilemiyorum, varsa bile belki paralı olan bir kaç program...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme