Şimdi Ara

Kendi Şehrinizdeki Durum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Foruma yeni üye oldum ve bir şey sormak istiyorum. Ben TM öğrencisiyim 40 binden mezuna kaldım ve geçen seneye göre bu seneki gözlemlerim bu seneki 12ler kötü gibi yani bana mı öyle geliyor yoksa Manisa da mı böyle bilmiyorum ama şuan bulunduğum kurumda ilk sınıftayım ama mesela aynı kurumda geçen sene ilk iki sınıf iyiyken şuan ilk sınıfın yarısı nerdeyse iyi 12 lerde ise geçen sene ilk 4 sınıftan hukuk çıkmış bu sene sadece ilk sınıf iyi ve puanlar düşük. Bazen kolay deneme oluyor ondada bişey değişmiyor, bu sene matematikte değişen soru tipleri ile sınav kolay olsada zor olsada matematik pek yapılmıyor gibi Limitin Türkiye geneli denemesine ve tödere girdim ondada pek farklı değildi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sınava az bi zaman kaldı fikirleriniz benim için önemli çevrenizde ve şehrinizde durumlar nasıl gözlemleriniz nasıl ?

• Up, içlerinde çalışanlarda vardır muhtemel sizin ora fazla kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum manisanın en büyük kurumu burası,mezun ve 12ler toplam 950 kişi falan ve manisada küçük bir yer değil bu kadar kötü olması banada garip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bi yorum yapan

• Benim gözlemim: Iyisi cok iyi geri kalan orta. Yani cok fazla saglam yok ama saglam olanlar da cok yuksek yapiyorlar sinavlarda

• Evet hocam onu bende gözlemledim bazıları uçurum yaratıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hedefpsikolojii H kullanıcısına yanıt
    Nereyi hedefliyon hocam:)

• Uludağ hedefliyorum hocam, sen de psikoloji istiyorsun sanırım senin hedef neresi ve çevrendeki gözlemlerin ne :)

• İstanbul bence :))

• Evet yorumları alalım

• Denemedeki matematik nasıl oluyor 4 4 ün hangi işaret getirilirse 16 olur veya 8 tane kare verir 2 si boyalı kaçta kaçı boyalı oranı gibi mi?
  • Öyle kolay soru gelmedi daha kardeşim

• Kütahya için konuşayım.Ben de TM'den hazırlanıyorum. Töder - Limit gibi sınavlarda şehirde ikinciliğin gerisine düşmedim.Mezun olduğum okulun denemelerine kaydoldum ve orda da bir çocuk var iyi olan.Gerisi gerçekten geçmiş senelere göre kötü.Belki fen lisesinden birkaç kişi çıkabilir TM'den iyi yapabilecek ama onun dışında şehrin durumu genel itibariyle iyi değil.
    Şehirde birinci oluyorum ama Türkiye geneli sıralamalarda genelde 500 ve 1000 arasındayım.Buradan bir kıyas yapabilirsin.
  • Bende Akhisardayımda 12 ler gecen seneye göre daha iyi bence mabemdemisin

• Batmandayım güzel bir kurumdayım bi kaç kurumda da sınava girdim 80-85 tyt 55-60 ayt birinci olursun bu şehir kendi şehrim için böyle
  • Kayserideyim kayseride de aşırı sağlam tm ci Yok ya da sayısı az dediğin gibi.

• ben de küçük bir sehirdeyim 200 bin nufuslu ve buradada tmci yok iyi ben 30 binden kaldım hep ilk5teyim sehirde

• sanırım bu sene daha cok mezunlar kendi arasında yarışacak araya az 12 girecek eşitağırlık için diyorum

• Hocam onu bilmem bu sene OBP ler çok yüksek. Bende mezun olduğum için biliyorum. Ama 12'lerin bir kısmı gerçekten kötü kabul etmek gerek fakat iyi olanlar da çok var gene. OBP den kurtarıyor adamlar resmen. Sen tyt den ayt den 5-10 net fazla yap iki sınav içinde. yine de sana yetişiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.