Şimdi Ara

Kendi sesimi duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımda daha önce böyle bir sorun yoktu bir kaç gün önce birden oldu mikrofona konuşunca eş zamanlı olarak kendi sesimi duyuyorum,skype teamspeak gibi programlarda açık olsada kapalı olsada mikrofona giden sesi eş zamanlı olarak duyuyorum ve bu çok sinir bozucu bir durum bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrofondan Kendi Sesini Duyma: SteelSeries, VoiceMeeter ve Diğer Yöntemler

Mikrofondan kendi sesini duymak, özellikle oyun oynarken veya kayıt yaparken rahatsız edici bir sorun olabilir. Bu sorunu çözmek için kullanabileceğin birkaç yöntem bulunmaktadır:

• SteelSeries GG Yazılımı: SteelSeries kulaklık kullanıcıları, "Kendi Sesimi İzleme" özelliğini etkinleştirerek mikrofondan gelen sesi duyabilirler.

• VoiceMeeter Yazılımı: Ücretsiz ve açık kaynaklı VoiceMeeter yazılımı, mikrofon girişini kulaklık çıkışına yönlendirerek kendi sesini duymanı sağlar.

• CS:GO Oyun Kodu: "snd_mixahead" komutunu konsola girerek CS:GO'da kendi sesini duyabilirsin.

• Bilgisayardaki Ses Ayarları: Windows veya macOS'un ses ayarlarından "Stereo Miks" veya "Geri Kayıt" özelliğini etkinleştirerek mikrofon sesini duyabilirsin.

• Donanım Mikseri: Harici bir donanım mikserin varsa, mikrofon girişini kulaklık çıkışına yönlendirebilirsin.

Hangi yöntemi kullanırsan kullan, mikrofonundan kendi sesini duymak için ses seviyelerini ayarladığından emin ol. Aşırı yüksek seviyeler, yankı veya geri bildirim gibi sorunlara neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sokankuş kullanıcısına yanıt
    Win7 ise : Denetim masası > Donanım ve ses > Sesin altındaki ses aygıtlarını yönet > Kayıt > Oradan mikrofonunuza çift tıklayın > Dinle sekmesine geçin > "Bu aygıtı dinle" seçeneğini işratini kaldırın sorun çözülür.

Win Xp ise : Sağ alttan ses ayarına girin orada "Mik Sesi" vardır altındaki sessiz kutusunu işaretleyin eğer mik sesi diye bir yer yoksa sol üstten seçeneklere basın özellikler diyin alttaki kutuların hepsini işaretleyip tamam diyin mik sesi seçeneği gelmiş olur sessiz kutusunu işaretleyin.

Yardımcı olmuşumdur umarım.
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    maalesef daha öncede kontrol ettim fakat tikli değil yani kapalı durumda :(
  • sokankuş kullanıcısına yanıt
    İçine hayalet girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokankuş

merhaba,

bilgisayarımda daha önce böyle bir sorun yoktu bir kaç gün önce birden oldu mikrofona konuşunca eş zamanlı olarak kendi sesimi duyuyorum,skype teamspeak gibi programlarda açık olsada kapalı olsada mikrofona giden sesi eş zamanlı olarak duyuyorum ve bu çok sinir bozucu bir durum bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

Ses kartının harici programı üzerindeki ayarları kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KENDİ KENDİNE KORNA ÇALIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.