Şimdi Ara

Kendimden şüpheleniyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27 yaşındayım. Bu zamana kadar en fazla 4 kız arkadaşım oldu, bunlardan sadece biri ile sevgili düzeyinde sadece 5 ay konuştum. Diğerlerinde ilerleme olmadı hep. Şu anda 1 haftadır yeni biri ile yazışıyorum. Birkaç kez yemeğe filan da çıktık. Bugün kızın bana yazdığı mesaj şöyle aynısını kopyalıyorum ; " Sanırım ben senin çok üstüne geliyorum. Aslında amacım seninle bir ilişki falan değildi hala da değil yakın mısın uzak mı bunu bilmek istediğim için belki de. Sana baskı yaptığımı düşünme öyle bir niyetim yok. Olacak bişey varsa zaten olur buna inanıyorum. Ama bişey söylüyorsun sonra bakıyorum bunu söyleyen insanla konuştuğum insan aynı değil sanki buna sinir oluyorum böyle olunca da üstüne geliyorum sanırım konuşamamak buna sebep. Bu mesajı da görüp görmemiş gibi davranabilirsin. Iyi uykular." Şeklindedir. Ben ilk defa bir kıza bu kadar yakın hissetmiştim, kalbim tekrar çarpmaya başlamıştı sanki ama benim tek sıkıntım ağzımın laf yapmaması, kızın yanında sanki dilimin tutulması, pek konuşamamaktır. Bana nasıl bir yol gösterirsiniz arkadaşlar, ne yapayım, bu yazısından beni istemediğini mi anlarız ? Kız bana çoğunlukla değişik birisin, istemiyor içinden gelmiyor gibi görünüyorsun diyor. Öyle hissediyorum ben diyor. Bu yüzden aceba ben kişilik bozukluğu mu yaşıyorum diye şüpheleniyorum kendimden. Yazışırken hersey iyi ama yüz yüze iken sanki dünya duruyor, aklıma hicbirsey gelmiyor. Bu da benim canımı sıktığı için kıza olumsuz düşünüyorum gibi yansıyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe38 -- 2 Mayıs 2018; 8:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızlar heyecan arar yani sen kıza yeterli heyecanı verememişsin gibi duruyor.

yapacak bir şey yok olursa olur olmazsa olmaz sal gitsin, kendin ol kendini başkasına göre şekillendirmeye çalışma yeter.
  • Buna benzer başıma gelmişti .Tanışmak isteyen de kızdı benimle .Sonra arkadaş olarak kalsak olur mu dedi .İlgi
    göstermiyorsun bana dedi .

Bastım her yerden engelledim .Daha da konuşmadık .
  • Sen istiyorsun ama dışarıya belli edemiyorsun. (Bende aynıyım)

Bunun olası sebepleri;

Aile üyelerinin birbirine mesafeli davranması.

Boşanmış, öksüz/yetim aile çocuğu olmak.

Ailede bazı duyguların eksik yaşanması, bu duyguları tecrübe etmemek/edememek.

Sen de ki; ben aslında seni çok istiyorum ama bunu sana belli edemiyorum. Kendimi değiştirmeye çalışıyorum.

Buraya yazdıklarını ona söyle.

En azından bu kızda bazı şeyleri aşmayı dene. Bırak duyguların belli olsun kendini tutma.

Sarılmayı veya izin verirse öpmeyi deneyebilirsin. Bunun cinsellikle alakası yok zaten.

O duyguları yaşaman gerek.
  • rahat ol herdurumda .özgüvenin eksik.konuşurken çok düşünme,içinden geldiği gibi ,kendin gibi ol yeter.kız seni sıkıcı biri sanmış.kimse istemez öyle birini hayatında.
  • özgüven istiyorsan spor yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresstest

Sen istiyorsun ama dışarıya belli edemiyorsun. (Bende aynıyım)

Bunun olası sebepleri;

Aile üyelerinin birbirine mesafeli davranması.

Boşanmış, öksüz/yetim aile çocuğu olmak.

Ailede bazı duyguların eksik yaşanması, bu duyguları tecrübe etmemek/edememek.

Sen de ki; ben aslında seni çok istiyorum ama bunu sana belli edemiyorum. Kendimi değiştirmeye çalışıyorum.

Buraya yazdıklarını ona söyle.

En azından bu kızda bazı şeyleri aşmayı dene. Bırak duyguların belli olsun kendini tutma.

Sarılmayı veya izin verirse öpmeyi deneyebilirsin. Bunun cinsellikle alakası yok zaten.

O duyguları yaşaman gerek.
    güzel yazmis arkadas.

Galiba biraz cekingen yapin var. Duygularini yazarak ifade edebilirsin. Bide ne olursa olsun kendini suclama, cekingenligin senin isteyerek yaptigin birsey degil. Ama emin ol en kisa zamanda düzelir.

Bi kac kanal tavsiye edecegim kisisel gelisim icin.

https://www.youtube.com/watch?v=TycZJLGJE1k

özgüven icin
    https://www.youtube.com/watch?v=uhHuD4C6GMU

Bide kizlarin dediklerinde fazla mantik arama, cünkü isin icinden cikamazsin. Arkadasliginiz iliskiye dönüsürmü(insallah dönüsür) bilemem ama burda söylelenleri karsindaki kisi icin degil kendin icin yapmalisin. Önce kendini sevmelisinki, karsindaki insanlar seni sevsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insanlardan korkuyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinus67 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam çekingen yapıdayım hep. Mükemmelliyetçiyim, hataların hep benim yüzümden olduğunu düşünürüm, kendimi yetersiz olarak görürüm. Bu arada artık kızla konuşmuyoruz, Son konuşmada benim umutsuz vaka olduğumu, yanında otururken bana sanki silah dayanmış zorla oturuyorsun gibi dedi. Yapacak birsey yok artık eskisi kadar üzülmüyorum. Yalnız yaşamaya alıştım, böyle de gider bu. Bu yüzden evlenmeyi de istemiyorum artık. Zaten sevmediğim bir işi halkın gözünde de değeri olmayan bir işi mecburiyetten yapıyorum. Açıkçası fazla yaşamayı da istemiyorum, dünyanın ne olduğunu anladım, hevesimi yeterince aldığımı düşünüyorum. Yorumlar için teşekkür ederim başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Doğru hocam çekingen yapıdayım hep. Mükemmelliyetçiyim, hataların hep benim yüzümden olduğunu düşünürüm, kendimi yetersiz olarak görürüm. Bu arada artık kızla konuşmuyoruz, Son konuşmada benim umutsuz vaka olduğumu, yanında otururken bana sanki silah dayanmış zorla oturuyorsun gibi dedi. Yapacak birsey yok artık eskisi kadar üzülmüyorum. Yalnız yaşamaya alıştım, böyle de gider bu. Bu yüzden evlenmeyi de istemiyorum artık. Zaten sevmediğim bir işi halkın gözünde de değeri olmayan bir işi mecburiyetten yapıyorum. Açıkçası fazla yaşamayı da istemiyorum, dünyanın ne olduğunu anladım, hevesimi yeterince aldığımı düşünüyorum. Yorumlar için teşekkür ederim başınızı ağrıttım. Kusura bakmayın...
    Şuan böyle düşünmen normal ama evlenmezsen anlamsız bir hayatın olur.

Bu senin istediğin bir şey değil. Ama neden istemediğin sonuçlar ortaya çıkıyor? Çünkü negatif düşünce içerisindesin.

"Ben çekingenim" bunu sana egon söylüyor. Seni kandırıyor. Seni kandırmasına izin verme.

• Hocam kusurlarına baktım bu kadar kusurla dört kız arkadaş yapmışsın seni tebrik ediyorum bir başarı öyküsü bu helal olsun.

• Senden yasim daha buyuk ve bu konuda upgarde edilmis halin gibiyim.yalnizliga o kadar alistim ki artik birak yeni kisilerle tanismayi eskiden tanidigim hatta aileden olanlarla bile neredeyse hic konusmuyorum zaten uzakta yalniz yasiyorum.iyi bir sey degil kesinlikle ama kurtulamiyorum bu durumdan.

• Duygusallaşma. Kadın duygusaldır, erkek dediğin mantıksal olur. Daha açık olmam gerekirse bu tarz duygusal durumların içinde sen değil karşı cinsin olması lazım, bir terslik var. O tersliğide sen sapta ve çözüme ulaştır. "Dilim tutuluyor, konuşamıyorum" gibi zırvaları bir kenara bırak. Atomun nasıl parçalanacağını mı anlat diyor bu kız sana? İçinden nasıl geliyorsa o şekilde davran. Belki senin karakterin az konuşan bir yapıya sahiptir, düşündün mü bunu hiç? Birini etkileyeceğim diye çok konuşmak zorunda hissetme kendini. Kendin ol, nasıl rahat hissediyorsan o şekilde davran. Bu kadar basit.

Ayrıca "bu zamana kadar en fazla 4 tane kız arkadaşım oldu" ne demek? Kendinizden üstün varlıklarmış gibi görmeyin şu kızları. Sokaktan geçen birine selam versen 2 günde 50 tane arkadaş edinirsin. Cevap vermeyen kezbanlarıda kafana takma bırak ailesi ona prensesmiş gibi davranmaya devam etsin. Hanım kezbancığımızı beyaz atlı prensi bekler

Kızlar oğlan sevmez, erkek sever, gerçek erkek. Her önünüze gelen kezbanlarla sevgili olurum, şöyle mutlu olurum, böyle güzel olur, el ele gezerim, kapısına hediye yollar mutlu ederim vs. düşünceleri içine sakın ama sakın girmeyin. Bu düşüncelere sahipseniz eğer tebrikler kızların gözünde siz de bir oğlansınız demektir. Siz kızlarla oğlancılık oynarken gerçek erkekler kızları çoktan götürüyor. İyi olan kaybeder.

Esas konuya odaklanırsak, o yazdığı şeyde maşallah davincinin şifresi. Çöz çözebilirsen. Başlasın uykusuz geceler, attığı mesaja kafayı takmalar, söylediğini gizemli birşey zannedip uzun uzun düşünmeler, vs. Hiç gerek yok cidden. Kıza söyle açıkça ne demek istiyorsa desin, uzatmasın ve net olsun. Sende takıntını bir kenara bırak. Pasiflikten uzak olarak net yargıyla kıza sormak istediklerini sor. Oyalamak istiyorsan oyala, ama kendini oyalatma. Birşeye şekil vereceksen senin istediğin gibi olmalı, onun istediği gibi değil. Keyif senin keyfin. Ezilme, büzülme. Baktın olacak gibi değil fazla zorlama, ver yolu gitsin. Ona kimin erkek olduğunu göstermenin vakti gelmedi mi sence?

Ayrıca bu kız hayatında olsun olmasın, hemen dışarı çıkıyosun kendine kısa süreli ciddiyet içermeyen kız arkadaşlar edinip 1-2 hafta takıldıktan sonra hiç uzatmadan veriyorsun yolu. Bu tavsiyemi dinle. İnsanlarla muhattap olduktan sonra değişikliğinin farkına varacaksın. Her gece dua edersin bana Sonrasında ise ekstra çaba sarfetmene gerek yok. Doğal ve kendin ol yeter, merak etme onlar kaliteden anlıyorlar. Ben bir ortamda takılırken birine yol veriyorum başkası geliyor. Kovaladıkça geliyorlar.

Daha fazla tavsiye istersen pm at. Feminizm düşmanı ilan edilmek istemem, sonuçta koca parası yiyen kadınlar erkeklerle her zaman eşittir değil mi

• İşiniz zor kendimden biliyorum. Umarım sonunuz benimkine benzemez. Sebepleri yularda bir arkadaş yarafından güzelce açıklanmış ama bana göre tedavisi çok zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.