Bildirim
Kendimi Yakıcam
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ösym binasını tarif et bizde gelelim panpa -
quote:
Orijinalden alıntı: EmperorOfSeas
Sonuçların geç açıklanmasını protesto için yarın ÖSYM binası önünde benzin döküp yakacam kendimi..Belki ben ölürüm ama bu birilerine ders olur..Hakkınızı helal edin..(Etmezseniz de s..mde deil)
DUR, YİĞİDİM!!!! -
Kardes tm misin birde ilk 15 k damsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcalw_07 -- 19 Temmuz 2012; 19:15:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sonuçların geç açıklanmasını protesto için yarın ÖSYM binası önünde benzin döküp yakacam kendimi..Belki ben ölürüm ama bu birilerine ders olur..Hakkınızı helal edin..(Etmezseniz de s..mde deil)
benzin pahalı la. gaz candır. -
hadi ya -
Kardeş mazot dök bare sonra dışa bağımlılığımız artıyor.
değmezzz -
benzinin litresi 4.40 tl civarı, çok pahalı la. mangal kömürü al, hafiften yelleyip kendini tutuşturursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 19 Temmuz 2012; 19:39:37 > -
Beni yak kendini yak her şeyi yak
Benzinin yoksa ben vereyim.
Şaka la:Sakın yapma ha. -
direk yazar kasa fırlat, anında açıklanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
Kardes tm misin birde ilk 15 k damsin
tm'yim de ilk 15k'da olsam yakmazdım gardaş..Zaten eğitim sistemini de eleştiriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmperorOfSeas -- 19 Temmuz 2012; 20:10:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kjm
direk yazar kasa fırlat, anında açıklanır.
-
Powerturktv yi ac o şarkı sana gelsin.
quote:
Herhalde ciddi degilsin ama büyük günah oldugunu hatırlatayım
destekliyorum.geçen yıl da bizim antakya da bi genç lys sınavı açıklandıktan yarım saat filan sonra kendisini açı dersanesinin 5. katından attı.ruhu şad olsun,toprağı bol olsun.siz eğitim sisteminin düzelmesinde devrimi başlatacak kıvılcımlarsınız.tebrik ediyor,destekliyor ve devamını diliyoruz.vatana millete hayırlı uğurlu olsun
not:yukardaki intihar olayı tamamıyla gerçektir.isteyen arştırıp kendi gözleriyle görebilir.hatta antakya belediye itfaiesi gelip atlayan çocuğun parçalarını toplayıp yere tazyikli su dökmek suretiyle kanı temizlemiştir.olay antakyanın kalbinde belediye binasının dibinde olmuştur.vesselam.
not2:henüz sizde o kıvamı,o ciddiyeti görememekteyim.arz ederim.
-
quote:
Kardeş bende ufak bi çocuk buldum yarın ÖSYM'nin kapısına gidip "sonuçları açıklamazsanız çocuğumu keserim" diye tahdite edecem.. -
kendimi öldürürüm mü diyosun şimdi -
Otur ősymnin kapısınïn õnûne halil sezaiden isyanı sôyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- ösym sonuç belgesi nasıl indirilir
- yarı metaller kodlama
- ln0 kaçtır
- 1 ayda 30 net arttirma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X