Şimdi Ara

Kendinden küçüklere ağırlık koyma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Başlıktada açıkladığım gibi çocukluk dönemlerimizde kendimden küçüklerle aynı seviyede oldum,hemen hemen. Şimdi o adamlar yavaş yavaş büyüyünce, benimle arkadaşıymışım gibi konuşmaları canımı çok sıkıyor. Bu durumu zamanla düzeltmek istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takma hocam böyle şeylere. Kasıntı olmanın bi manası yok, saygısılık edilmediği sürece hiç de önemli bi şey değil sana abi demeleri falan filan. 29 yaşındayım arkadaşlarımının kardeşleriyle abilerinden daha iyi aram.
  • Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkartıp masaya vur sende

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Takma hocam böyle şeylere. Kasıntı olmanın bi manası yok, saygısılık edilmediği sürece hiç de önemli bi şey değil sana abi demeleri falan filan. 29 yaşındayım arkadaşlarımının kardeşleriyle abilerinden daha iyi aram.

Hocam sıkıntı zaten saygısızlık yapmaları

• asosyal adam kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Aradaki yas farki kac ?

2 ile 4 arası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzbeyyy

quote:

Aradaki yas farki kac ?

2 ile 4 arası

2 pek bi fark degil de 2den sonra biraz can skiyor. Benim cevrem de benden de 2.5 3 yas kucuk genel olarak bir saygisizlik yapan gormedim ama bazi kalibina guvenen tipler artislik taslayabiliyor tabii bu bana ise yariyor cunku oldugum yasdan 1-2 yas kucuk gosteriyorum fiziksel olarak yani siska ve kisayim. Insan cevresine alisiyor bir zaman sonra cocukca hareketler yapabiliyor tabi kac yasindasiniz bilmiyorum.

18 yaşındayım hocam ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum seni sallamamaları falan.

• 14 yaşındaki sıpa seni sallasa ne olur sallamasa ne olur? Hiç takılcak bir durum değil bu. He durumu abartıyorlarsa tepkini koyman gerekir.

• em onu
  • kendimden küçüklerle takılmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.