Şimdi Ara

Kendini Geliştirme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler üniversiteye başlamam ile bunu fırsat olarak görüyorum. Hep istemişimdir kendimi geliştirecek kitaplar okumayı ancak lise başlarında ergendik full bilgisayardaydım. Lise sonlarında sınava hazırlandım. Bu yaz da yine sürekli bilgisayar ve gezme ile geçirdim 2 senedir sınava çalışıp istediklerimi yapamadığımdan. Anlayacağınız kitaba vakit hiç ayıramadım...
    Kitap okumayı pek sevmiyorum yani zevk almıyorum. Zevk için okumayacağım, yani roman falan okumayacağım. Örneğin çok övülen 1984'ü okurken çok sıkılıyordum. Okudukça aklımdan, hikaye güzel ama kitap sıkıcı. Bunu film yapsak efsane olur diye düşünceler geçiyordu. Aynı şekilde Suç ve Cezada aşırı sıkıldım. Ahmet Ümitin 2 kitabını daha okudum zar zor bitirmiştim. En kısa sürede bitirdiğim kitap Hobbit ve Lotr serisi idi. 3 Günde falan bitirdim bayağı güzeldi sıkıcı detaylar hiç yoktu. Romanlar pek bana göre değil onu anlamış oldum.
    Teknololoji, bilim, kültür, tarih ile ilgili kitaplar okumak istiyorum. Bill Gates, Mark Zuckerberg, Elon Musk gibi kişiler ile yapılan röportajda üniversite dönemlerinde sürekli bu tarz kitapları okuduklarını söylemeleri beni daha da çok teşvik etti açıkçası.
    Üniversitemin ilk senesi çok kolaymış öyle diyorlar, bunu fırsata çevireyim. Nasıl başlamam gerek nereden başlamam gerek bu kitaplar hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 13 Eylül 2017; 13:53:0 >

• Merhaba, ben de sizin gibi benzer durumla karşı karşıyayım. Araştırmalarım sonucu 5 kitabı sipariş vermiş bulunmaktayım.

Gençler için Batı Felsefesi

Felsefenin Tesellisi

Felsefe Aracılığıyla Düşünme

Felsefe Muhabbetleri

Filozoflar Ne Söyledi Biz Ne Anladık

Felsefe ağırlıklı olsada arada beğeneceğiniz kitaplar mutlaka vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin düşüncelerini tekrarlıyorum.Tamamen aynı durumdayım şu anda seninle.Tavsiyeleri bekliyorum.Yalnız değilsin..
  • hangi atatürk?
    uydurulan din ve kuran'daki din
    aramızda kalsın tanrı var
    dinle küçük adam
    bilinç ve eşekleştirme
    gösteri peygamberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivo -- 15 Eylül 2017; 23:15:13 >
  • Dawkins'in kitapları okunabilir, eğlenceli bir dili var kendisinin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.