Arkadaşlar Canon EOS 1100D makinem + Canon EF 100 mm f/2.8 lensim var, uzatma tüpü alacağım ama almak istediğim yerde 2 model var, hangisini almalıyım acaba ? Teşekkürler.
Biri Canon EOS uyumlu diyor, diğeri Canon EF -EFS uyumlu diyor.
2 modelinde aynı olması lazım.Fotorafium'a bir mesaj atın.Belki yanlışlık olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
2 modelinde aynı olması lazım.Fotorafium'a bir mesaj atın.Belki yanlışlık olabilir
Yada yeni çıkan bir model mi? En iyisi dediğiniz gibi mesaj atayım, bakalım ne diyecekler.
Kenko'nun kendi sitesinde bir model var.
quote:
Kenko'nun kendi sitesinde bir model var.
Sh@rKs-PoWeR fotoğraflarınızdan da anlaşılacağa üzere macroda bu işin pirlerindensiniz, alacağım bu tüplerle çiçek, böceklerde istediğim ayrıntıyı yakalarım değil mi, Sizce ayrıntı gözle görülür şekilde artar mı ?
Son sorum, benim Canon EF 100 mm f/2.8 lensle kenkoyu takıp kullansam (bayağı uzun olcak) makine gövdesi zarar görür mü? Teşekkürler
Yok yok birşey olmaz.Ben sigma 150mm'yi bağlıyorum
quote:
Yok yok birşey olmaz.Ben sigma 150mm'yi bağlıyorum
Bugün firmayı arayıp 2 model olduğunu söyledim onlarda birinin elektrikli diğerinin elektriksiz olduğunu söylediler, birinde af ayarı yapılırken diğerinde yapılmıyormuş ve bu yeni modelmiş :)
Demekki Canon için 2 model varmış.Kenko'nun kendi sitesinden eski modeli kaldırmışlar herhalde.Öğrenmiş olduk
Bu arada makro çekimlerde AF kullanmayacaksınız.Sırf AF için fazla para ödemeyin
af icin degil ama diyafram ayari icin elektrikli oneririm, tabi objektifinizde diyafram bilezigi varsa gerek yok
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, AF yapabilen modeli aldım gerçekten fark ettiriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme