Taahütsüz ve kotasız. Detaylı bilgiler için; www.kentnet.net Fiber İnternet Paketleri | İnternet Kampanyaları | Fiber Tarifelerimiz https://www.kentnet.net/tarifeler.aspx |
KentNET Taahütsüz 3 Mbps 49₺, 35 Mbps 112₺
-
-
Kardeş domain açıp iss mi kuruyorsun, bu nedir böyle 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 mpbs ne yav bizi layık gördüklerine bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt olmaması eskiden avantajliyken şu günlerde dezavantajli bir durum fiyat artış sıklığından
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlı aile evine alınabilir belki ya da sensör vs için yazlık evine kurulabilir. Fiber yazmalarına koptum.
-
3 mbps ise adsl olsun fiber altyapısı yoktur muhtemelen.
Hem de taahhütsüz.
Ben bunu alırım yaz tatili için
Eee ama İstanbul yok ?
Bir de zaten biz de ''port'' yokmuş.
Başvuru falan da yaptık da bu port yok olayına karşı hangi internet alınabilir ?
Kotasız ve minimum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BE854020 -- 21 Ocak 2023; 23:23:2 > -
Türkhost ta 8 Mbps 76₺, Taahhütsüz ve kotasız. Bir de ona göz atın derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 ay TTNet 139 TL 50 mgbit yaptım gerisi ilgilenmem kafa rahat
3 mbps ile şey bile çekilmez.
Niyet :/
3 megabit ile WhatsApp qeyfi..
35mbit fiber mi olur. İyice kafayı yediler. Harcadığınız porta yazık.
-
İzlerken donar durur yaptığına yapacağına pişman eder
-
49TL'ye başka alternatif varsa yazılsın.
Burada tuhaf olan 3Mbps'ye fiber yazılmış olması. Bir de fiber modem kirası eklerlerse daha da tuhaf olur.
Ekleme: Diğer paket fiyatları da fena değil ama sadece Ankara ve Malatya yazıyor. Modem 350 peşin alıp geri teslimde iade ediyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ocak 2023; 9:5:8 >
3Mbps hız kullanım alanına göre yeterli olabilecek bir hızdır, örnek vermek gerekirse uzaktan kontrol / monitor vb işlemler için idealdir.
Mobilde zorunlu telsiz 10 TL, aylık yükleme 40-50 TL altına düşmediği bir yerde düşük olsunda internet olsun diyecekler için iş görür.
-
Yık 2023 de, 3 mbps hız, hani çağ atlamıştık
Ayrıca bu mantar gibi üreyen iss'lere fiyatı görüp atlamayın hemen,bir konuşun mh'si varsa tabi, pop-up noktaları nasılmış, nerdeymiş. sonra çıkmak istediğinizde, girmesi kadar kolay olmuyor çıkması, malum, BTK sadece lisans parasını alıp çekiliyor kenara, baş başa kalıyorsunuz firmayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Ocak 2023; 10:26:14 >
Altyapı sorgulamayı bir ben mi bulamadım?
Ttnet in hangi kampanyası bahsettiğiniz hocam
Geçen sene ki kampanya, zam geldi ona da, bende o fiyata almıştım.
-
Hocam Türk Telekom'la uğraşıyorum aylardır ''port yok'' diyorlar bunu alabilir miyiz ''port'' olmadan ?
-
Bir bilgim yok maalesef hocam, sitesin de yazıyordur herhalde veya müşteri hizmetlerine de danışabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Taahhüt olmaması eskiden avantajliyken şu günlerde dezavantajli bir durum fiyat artış sıklığından
|
Yaşlı aile evine alınabilir belki ya da sensör vs için yazlık evine kurulabilir. Fiber yazmalarına koptum. |
Benzer içerikler
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- blaupunkt ls160 yorumlar
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X