Şimdi Ara

Kernel ve windows gecikmeli yazma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün sabah itibariyle bulundugum semtteki trafo patladı ve elektrik gitti. O sıra pc acıktı ardından dün akşam geldi ve pcye girdim ancak tekrar patladı ve patladıktan sonra bi git gel yaptı pc nin fişini çektim ve 1 saat kadar önce elektrik geldi ama maalesefki bir şeyler olmuş.
    İlk pcyi açtım açıldı ama feci yavaştı dondu bi resetledim ondan sonra açmadı bi daha disk okuma hatası falan dedi ana ekranda. Ondan sonra bi kere açıldı hoşgeldiniz yazısından sonra:
    Stop 0x0000007A(0xE19227988, .....) win32k.sys gibi bi hata verdi.
    Sonra resetledim baya bi süre hep disk hatası dedi sonra bi kere açıldı ve bir sürü hata geldi windows ... dosyasındaki verileri kaydedemedi veri kaybı var diye
    Xp cdsini taktım format menusunde normalde c ve d yi görürken onların boyutlarını yazarken şimdi bilinemeyen bölüm falan yazıyor onların yerine.
    Netten araştırdım hdd sorunu diyor servise verin falan diyor. Emin olmak için birde sizlere danışayım dedim. Gerçekten hdd yi servise vermek mi gerekir yoksa başka bir yolu var mı?
    (şu mesajı yarım saatte zor yazdım

• Yani o bilinmeyen bölümleri bölümü sil diyerek kaldıramıyor musun?

düzen:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berbat Ferhat -- 4 Kasım 2007; 22:25:32 >
  • Arkadasim Ayni sorun bende de vardi.
    ama benim disk in bozulma nedeni biraz farkliydi.
    Disk islem yaptigi sirada elektrigin kesilmesi diskte sektor olusmasina neden olmus olabilir.
    bence bi diskini tarat.
  • Windows gecikmali yazma başarısız hatası bir hdd hatasıdır (donanımsal bir hata) hdd nize fazla güvenmeyin, sizi yarı yolda bırakır..
  • Şu anda okulan geldim ve pcyi açık hddyi çıkartıp tekrar taktım temizledim kabloları falan toptan çıkartıp temizleyip tekrar taktım ve şu anda eskisi gibi. Ayrıca bi hdd taratması yaptım gerekli sorunları çözdü.

Şimdi bu düzelmişmidir yani merak ettiğim elektrik gitgeli hdd ye nasıl bir zarar verebilir ya da verebilir mi? bu son durumda hdd yi hala servise vermeme gerek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.