Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer açılırsa abd den getirdiğim ıphone 5 min kamerası çalışmıyor.. acaba orda yaptırtabilirmiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fender52

Bi acilsa da sacma sapan fiyat tahminlerinizden kurtulsak

Abi yakında matematik formulüde bulur bunlar apple fiyatları için öyle hesaplarlar
  • Hayırlı olsun

AÇILIŞ 26 ARALIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uluslar arası garantisi mevcutsa yaparlar muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Hayırlı olsun

AÇILIŞ 26 ARALIK

Yine salladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Hayırlı olsun

AÇILIŞ 26 ARALIK

Yine salladın

Hacı napam avm yönetimindeki açılış panosunda yazay benim ne günahım var

• boş konuşmamak lazım , saçma buluyorsanız kendiniz yapın bir hesaplama ya da fikir atın görelim.

açılsın da görelim bakalım ne fiyattan geliyor, herkes sadece boş sallamakla meşgul sağa sola.
  • Kuntiz07 K kullanıcısına yanıt
    Sizler neyin hesabını yapıyorsunuz ?
    saçma tabiki yapılan bütün hesaplar.Şuanki fiyatlarla arada büyük fark olmaz en fazla 200 lira gibi basit bir indirim olur.
    apple store indirim için istemiyoruz biz servis için istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

saçma tabiki yapılan bütün hesaplar.Şuanki fiyatlarla arada büyük fark olmaz en fazla 200 lira gibi basit bir indirim olur.

+1
    Türkiye'de ki kdvlerden fazla indirim olacağını sanmıyorum. Tek çıkarımız genpa vs. gibi servislerle uğraşmayacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV denen zırvalık kalkmadığı sürece pahalı almaya mahkumuz. Ota b.ka vergi ödüyoruz yahu. Dünyanın neresinde ÖTV var çok merak ediyorum.
  • zorlu center perşembe günü açılıyormuş.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74005/2/1/zorlu-center-aciliyor

15 ekimde apple etkinliği var.

bakalım neler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

zorlu center perşembe günü açılıyormuş.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/74005/2/1/zorlu-center-aciliyor

15 ekimde apple etkinliği var.

bakalım neler olacak.

Önemli bişey olacağını sanmiyorum. En fazla iphone 5s ve 5c getirip %50 lik bi indirimle satarlar okadar

• aman ne büyük iş gidin saçın paraları biraz daha para çıksın ülkeden çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

Farkındamısınız insanlara neden hesap yapıyorsunuz hesaplarınız saçma diyorsunuz
    Sonra kendi hesabınızı ortaya koyuyorsunuz
    Burası forum ve herkes saygı çerçevesinde yorumunu yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

aman ne büyük iş gidin saçın paraları biraz daha para çıksın ülkeden çok iyi olur.

Vergiyle iki telefon fiyatına 1 telefonu ülkemizde satın alabilmemiz daha kötü birşey bence...
  • Candarby C kullanıcısına yanıt
    Ben hesap yapmadım olabilecekleri söyledim.Hesap yapmak gereksiz vergi sistemi değişmediği sürece millet hesap yaparken tartışmaya giriyor tamamen saçmalık.
  • Yine soyluyorum OTV oldugu surece normal bir iPhone fiyati goremeyecegiz, hele suan kurlar zaten ucmus vaziyette.

Diger urunler normal fiyatlarinda olacaktir cogu oyle zaten. Apple Store'un katkisi servis olacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toffit07

aman ne büyük iş gidin saçın paraları biraz daha para çıksın ülkeden çok iyi olur.

Ne yapalim sanamş verecekti millet? Devlet zaten her şeyden söğüşlüyor. Hiç olmazsa millet sevdiği mala para verir.

• tim cook a mesaj atan var mı?
    10 ekimde açılıyor mu apple store ?
    https://twitter.com/tim_cook
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Herkes ucuzlar demis ama 16gb icin 2000TL cekmis ucuz anlayisi herkesin cok farkli sanirim.Eger app TR gercekten uygun fiyatlarla satisa sunarsa fiyatlar TR de su sekilde olmali.

5s 16gb 1600TL
    5s 32gb 1900TL
    5s 64gb 2200TL

Eger adamlar 16gb icin 2000TL civari fiyat cekerse app TR nin acilmasinin hicbiranlami kalmamis demektir.Geciren gecirene durumu devam eder.

Söylediğiniz 16 gb fiyatı 585 € yapıyor. O fiyata Türkiye'de satılırsa bütün Avrupa ülkeleri gelip buradan alır. Kısacası mümkün değil.

Su durumda euro uzerinden bir fiyatlandirma yapacak olursak su sekilde bir fiyatlandirma olmali.

5c 16gb 1700TL
    5c 32gb 2000TL
    5c 64gb 2300TL

5s 16gb 2000TL
    5s 32gb 2300TL
    5s 64gb 2600TL

isin asli suki bu sekil bir fiyatlandirma bile olsa diger telefonlara gore hem donanim olarak cok gucsuz hemde cok cok pahali.Cok daha ust duzey bir telefon ki 5 serisine gore her acidan ustun olan "LG G2 16gb 1600TL" buna en guzel ornektir.

iste bu sebeplerdendirki fiyatlandirmayi yukaridaki gibi dolar bazindan yapmalilar diye dusunuyorum.euro bize ters

ilk verdiğin fiyatlar bence mantıklı fiyatlar.

şuan iphone 5 16gb 1699 a satılıyor.n11 gibi sitelerde.

demek ki satılabiliyor o fiyatlara.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.