Şimdi Ara

Kesinlikle dolu olduğunu bildiğim DVD(ler) boş çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki bilgisayarımda kullandığım dolu DVD var. Hepsininde dolu olduğuna adım kadar eminim. Şimdiki bilgisayarımdada ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. VCD dolu gösteriyor okuyor yani ama DVD boş gösteriyor. Ne kadar DVD denediysemde hepsi boş gösteriyor. Sorun şöyle :

Not : SS çekmeye üşendim nette araştırma yaparken aynı sorunla karışılaşan bir arkadaşın bilgisayarından. Ama sorun aynı.

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Daha önceki bilgisayarımda kullandığım dolu DVD var. Hepsininde dolu olduğuna adım kadar eminim. Şimdiki bilgisayarımdada ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. VCD dolu gösteriyor okuyor yani ama DVD boş gösteriyor. Ne kadar DVD denediysemde hepsi boş gösteriyor. Sorun şöyle :

Not : SS çekmeye üşendim nette araştırma yaparken aynı sorunla karışılaşan bir arkadaşın bilgisayarından. Ama sorun aynı.

komşunun bilgisayarında felan denedin mi

• dvd+rw aç okuyucuyu temizle sorun ortadan kalkacktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatma yolcu

dvd+rw aç okuyucuyu temizle sorun ortadan kalkacktır

Temizle derken nasıl bir temizleme ? Üflüyeyimmi ıslak bezle sileyimmi yoksa çok farklı bir temizleme şeklimi var ?
  • Beyler sorunu çözdüm. Açtım Dvd Rw'yi sildim. Sonra okuyucusunu çektim böyle düzeldi. Çok teşekkürler. Artık tüm CD ler oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.