Daha önceki bilgisayarımda kullandığım dolu DVD var. Hepsininde dolu olduğuna adım kadar eminim. Şimdiki bilgisayarımdada ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. VCD dolu gösteriyor okuyor yani ama DVD boş gösteriyor. Ne kadar DVD denediysemde hepsi boş gösteriyor. Sorun şöyle :
Not : SS çekmeye üşendim nette araştırma yaparken aynı sorunla karışılaşan bir arkadaşın bilgisayarından. Ama sorun aynı.
Up.
quote:
Orijinalden alıntı: The Evolution
Daha önceki bilgisayarımda kullandığım dolu DVD var. Hepsininde dolu olduğuna adım kadar eminim. Şimdiki bilgisayarımdada ilk başlarda böyle bir sorun yoktu sonradan olmaya başladı. VCD dolu gösteriyor okuyor yani ama DVD boş gösteriyor. Ne kadar DVD denediysemde hepsi boş gösteriyor. Sorun şöyle :
Not : SS çekmeye üşendim nette araştırma yaparken aynı sorunla karışılaşan bir arkadaşın bilgisayarından. Ama sorun aynı.
komşunun bilgisayarında felan denedin mi
dvd+rw aç okuyucuyu temizle sorun ortadan kalkacktır
quote:
Orijinalden alıntı: fatma yolcu
dvd+rw aç okuyucuyu temizle sorun ortadan kalkacktır
Temizle derken nasıl bir temizleme ? Üflüyeyimmi ıslak bezle sileyimmi yoksa çok farklı bir temizleme şeklimi var ?
Beyler sorunu çözdüm. Açtım Dvd Rw'yi sildim. Sonra okuyucusunu çektim böyle düzeldi. Çok teşekkürler. Artık tüm CD ler oluyor.