Şimdi Ara

Keşke çok param olsaydı,bundan alırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet çok param olsaydı bu arabadan alırdım.Rahatlık,konfor,seyahat için mükemmel.Ama yüksek kesime hitap eden bir araç.Örnek olarak ben bu araca Renault'da bakarken bir hava yolunun sahibi bu aracın siyahını aldı.Kendine ozel soforu ile kullanacakmıs.Soylediğim gibi araç pahalı,yuksek kesime hitap ediyor.Zaten Turkiye'de Etiler,Bebek ve Yeşilköy gibi zengin semtlerinden başka yerde de görmedim.Çünkü bu tür araçlara 85.000 ile 150.000 arasında para verebilecek pek fazla kişi yok.Genelde alternatifleri olan 30.000-40.000 lik araçlar alıyor herkez.Bahsettiğim araç Renault Grand Espace.Araç yüksek kesime hitap ediyor,bilmeyenleri çok.En buyuk rakibi gene aynı fiyatlarda olan Chyrsler Grand Voyager ama ben Renault Grand Espace'ı tercih ederdim.Çok ferah bir araç.Keşke alabilecek durumda olsaydım ama fiyatı yüksek işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali23233 -- 19 Ekim 2008; 15:23:44 >

• başlığı bir kaç resimle desteklerseniz içerik açısından iyi olur....
    yani aracı tanıtıyormuş havası verirseniz

bende m5 e bayılıyorum....ama yok işte imkan meselesi
    fantezilerle yaşıyoruz işte

birde başlığın sonuna parantez içinde espace derseniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 19 Ekim 2008; 15:29:22 >
  • modus al sende
  • vw phaeton alırdım çok param olsa....

• Geçen amcam da diyordu, lotodan büyük ikramiye çıksa da kendime şöyle büyük tüplü bir araç alsam doya doya gezsem. Amca dedim sen hayal kurmayı da beceremiyorsun
  • tipi cok bozuk bu arabanın
    koni kafalar a benziyor
  • mevzuyu anlayamamısınız

cok parası olan herkez bmw mercedes vss alır

ama espace almaz arkadas alırım demıs

ben eskisini daha cok sevıyodum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 19 Ekim 2008; 15:45:39 >

• Ah bi zengin olsam hayalleri..
  • Renault Grand Espace mi ? verilirmi o para o arabaya kusura bakma arkadasım ama ben o paraya gider Merso-bwm-audi falan alırdım ...
  • kimse kızmasında....
    o paraya ufak bir daire alınır...
    parayı kolay kazanan kesimlere diyeceğim yok da, yılların emeğiyle kazanılan para bir arabaya yatırılmaz...ben böyle düşünüyorum...benim fikrim ve kimseyide bağlamaz...diyelim ki çok çok param var...yine de o arabayı almazdım...gider hummer alırdım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.