O zamanı tam bilmiyorum Yaşamadım 2008 De doğdum Hiç Süphesiz En mutlu yıllar Dünya renkleri bile daha parlak olduğu Zamanlar |
Keşke Yıl 2000 Olsa
-
-
Ne dersek diyelim varacağımız nokta bu olacak bence. Asıl mevzu içinde bulunduğunu kendine güzel kılmak, en azından buna çabalamak; onu yapamadıktan sonra ister medeniyetin top noktasında ister dibinde yaşa, hepsi aynı.
-
Evet 2000 ler çok güzeldi. O zamanları dolu dolu yaşadık. Ama o zamanlarında kendine göre sorunları vardı. Mesela teknoloji seven biri olarak kesinlikle bu zamanlar çekici. Ancak o zaman az olan o teknoloji daha ilgi çekici gelirdi. Şimdi ise sanırım çok kolay ulaşabildiğimiz için çok çekici gelmiyor olabilir.
En iyi tarafı ise arkadaşlık ve muhabbet daha iyiydi. Zira her şeye ulaşım çok kolay olmadığı için arkadaşlık ortamı çok çekici idi. Şimdi sosyal medya ve ortam gerçekten çok değişti. Biz kısmen az etkilensekte 20 li yaşlara yeni gelenler daha çok etkileniyor.
Ama şu zamanda öğrenci olmak bence daha iyi. Çok fazla imkan var. Şuan liseye dahi gitmesen. internet üzerinden öğrendiklerinle bütün dersleri ve üniversite sınavını rahat geçersin. Şuan kullanılan ders kaynakları çok açıklayıcı ve iyi. Eskiden bu kadar imkan yoktu. Ama şuan öğrenciler daha az çalışıyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X