Bugün kestane yedim, tavada yapmak yerine fırını seçtim ve çok daha yumuşak ve lezzetli oldu. Eğer kestane yapacaksanız fırında denemenizi öneririm. Ancak fırında pişirilecek kestaneler ya minik ya da orta boyda olmalı, büyük kestaneleri fırında pişirmenizi önermiyorum. Bir de tarifte 200 derecede 30 dakika diyor ama benim kestanelerim 14. dakikada açıldılar hemen çıkardım. 30 dakika bence fazla bir süre. Tarifi aşağıya bırakıyorum. www.lezzet.com.tr Kestane Nasıl Pişirilir: Tavada, Suda Fırında 13 Farklı Kestane Pişirme Yöntemi https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/kestane-nasil-pisirilir< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 24 Aralık 2022; 19:29:28 > |
Bildirim