Şimdi Ara

Kevin Garnett quadrople double'ı kaçırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Minnesota'nın Denver'la yaptığı maçta Kevin Garnett 22 sayı 16 rebound 7 asist ve 7 blokla oynadı... 3 asist ve 3 blok daha yapabilseydi tarihte quadrople double yapan 5. oyuncu olacaktı...

Quadrople double yapan 4 oyuncu ise şunlar:

Nate Thurmond, Ekim 18, 1974, Chicago vs. Atlanta; 22 sayı, 14 rebound, 13 asist, 12 blok

Alvin Robertson, Şubat 18, 1986, San Antonio vs. Phoenix; 20 sayı, 11 rebound, 10 asist, 10 top çalma

Hakeem Olajuwon, Mart 29, 1990, Houston vs. Milwaukee; 18 sayı, 16 rebound, 10 asist, 11 blok

David Robinson, Şubat 17, 1994, San Antonio vs. Detroit; 35 sayı, 10 rebound, 10 asist, 10 blok

Ben çok etkilendim ve heyecanlandım şahsen..

• Ben koyu bir minnesota taraftarıyım... Garnett bu istatistiklerin yakınına her zaman gelebilecek bir oyuncu 6 sezondur yaptığı 20+ 10+ 5+ ortalamalaı bu sene maalesef assist yüzünden bozuluyo (4.1). Ama bizim garnett ile ilgili bir sıkıntımız var... KG nin 4. periyotlarda yeterli sorumluluğu almadığını düşünüyorum... 4. periyotta daha fazla top kullanması lazım... İnşallah seneye daha saldırgan olur son periyotlarda... Tabi bunu derken suçu KG'ye yüklemekte biraz haksızlık olur eğer dışardan istikrarlı atan bi oyuncumuz olsa kendisine daha az double team gelecek ve biraz daha rahatlıcak. İnşallah önümüzdeki sene bu işi McCants layıkı ile yapacak. KEndisinden büyük beklentilerimiz var... Neyse konuyu dağıttım... Umarım KG quadre double yapanlar listesine ismini yazdırır...
  • Kg ye bayılıyorum adam rebaunt ustası,iyi bir pasör,blokçu,savunmacı,iyi bir forvet onun yuzuk kazanmsını ıstıyorum,Quadrople double eminim yapacaktır
  • arkadasim 2 3 hafta once kirilenko 2 blok ve 2 asistle kacirmisti kg 3 asist 3 blokla kacirdi yani kirilenko en az 10 kere bu olaya yaklasmistir ama her seferinde baslik acacak diyilim herhalde

ayrica ak47 nin 3 hafta onceki performansi

12 sayi 12 ribaunt 8 blok 8 asist 6 top calma yani 4 tane daha top calip 2 tane blok 2 tanede asit yapsa tarihe girer
  • kevin garnet bir gün yaparsa hiç şaşırmam. tek üzüldüğüm konu ise şampiyonluk yaşayamadan basketbola veda edicek. umarım başka takıma geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

arkadasim 2 3 hafta once kirilenko 2 blok ve 2 asistle kacirmisti kg 3 asist 3 blokla kacirdi yani kirilenko en az 10 kere bu olaya yaklasmistir ama her seferinde baslik acacak diyilim herhalde

ayrica ak47 nin 3 hafta onceki performansi

12 sayi 12 ribaunt 8 blok 8 asist 6 top calma yani 4 tane daha top calip 2 tane blok 2 tanede asit yapsa tarihe girer

aynen öyle..başlıga bakınca bende 1blok 1 asistle felan kaçırdı sandım..

AK47 NBA de quintuple-double(beş istatistikte 10ve üzeri) yapabilecek yetenege sahip tek oyuncudur..
  • Evetde konumuz burda Kevin Garnett..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Way bee "quintuple-double" hah,

Saol Rccp sayende birşey daha öğrendik

Bende merak etmiştim 5'lisi ne olaki diye
  • Varya sizin gibi adam görmedim hayatımda her ne yazıldıysa eleştirdiniz be kimse hatasız olmaz çok biliyodun madem git kaan kural gibi yorumcu ol o zaman bizim gibi eziklerle uğraşcağına dimi bizim gibi bi şeyden çakmaz insanlara basketi anlatcağına git bu bilgilerinle para kazan boşa harcama

• bişey deil electro2001

quote:

Orjinalden alıntı: Jacobsen

Varya sizin gibi adam görmedim hayatımda her ne yazıldıysa eleştirdiniz be kimse hatasız olmaz çok biliyodun madem git kaan kural gibi yorumcu ol o zaman bizim gibi eziklerle uğraşcağına dimi bizim gibi bi şeyden çakmaz insanlara basketi anlatcağına git bu bilgilerinle para kazan boşa harcama
    what th hell r u talkin about?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Nisan 2006; 23:36:53 >

• kacirdı demek bıraz abartı oldu sanki
  • ı tried to say that you had criticized whatever ı said..if u know basketball well go get some money with your ability...Don't bother crushed people like us..
  • adam daha triple dobule yapmamış sen bi sonraki aşamadan bahsetmişsin ne diyeyim
  • ne diye bilirizki takıl sen deriz..

edit:if u dont like my msges,you can use block button..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 4 Nisan 2006; 17:26:06 >
  • Tamam sende benim yazdıklarımı beğenmediysen hiçbişe yazmayabilirsin bu benim topicim.. "Parazit" liğin manası yok!
  • TÜH BEEE:)
  • üyeler açtıgı konuları sahiplenebiliyor ha..istemedikleri insanları ''benim topicim'' diye parazitlikle suçlayabiliyor..

geçmişten yara bırakmışım sende anlaşılan..çünkü şu topicteki yazdıklarıma böyle ''aptalca'' tepki verilmez..

nese geçer sen 1cm daha zıplamaya bak
  • Bakarız aslanım

evet istemediğim İNSANLARI suçluyorum
  • önce adam olda doru konuşmayı ögren
  • Kişisel, konuyla alakasız tartışmalarınızı özelden yapmanız daha uygun olur diye düşünüyorum...
    ve konuyla ilgili son noktayı koyuyorum

Kevin Garnett quadrople double'ı kaçırdı!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.