en son özelden fotoğrafımı atmıştım. yazma demişti. şimdi baktım mesajlarınıda alıntılayamıyorum. kadınlar benden tiksiniyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
en son özelden fotoğrafımı atmıştım. yazma demişti. şimdi baktım mesajlarınıda alıntılayamıyorum. kadınlar benden tiksiniyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ona mirastan bahset
|
Yasemin gibi bu da,obez değil ama travesti gibi bir tipi var,güzel kız uğramaz zaten foruma
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
harun abimi kızdırmışsın demek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Ekim 2024; 11:42:44 > |
tek kozum bu hocam. miras bi gelsin pervane olacak hepsi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aman ednen bey hakaret davası gelmesin. zaten şurada bir avuç yıkık kaldık.. @Yotundaşi birbirimize sahip çıkalım. |
Mehdinin nurlu yüzüne daha fazla bakamadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
erkekten anlamadığı çok belli |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 21 Ekim 2024; 16:46:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beyefendice yazdık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mirası duyunca nasılda açtı engeli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Niye engellemiş ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakikaten kız mısın ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |