Şimdi Ara

Kia capitalmi -- honda Civici mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1994 130 bin km de 1.5 glx 4 cam otomatik manuel vites hidrolik direksiyon ve debriyaj temiz kia capital mi yoksa 1993 honda civic 1.5 ex 210 bin km de manuel vites 4 cam otomatik klimalı olanmı karar veremedim kia 7000 tl honda 8500 tl siz olsanız hangisini alırdınız
    ( ayda 1000 km yol yapıyorum ve hafta sonları ailemle dolaşıcam rahat masrafı ve yakıtı az bir araca ihtiyacım var)
    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam her iki araçta temizse alınabilir, Kia Capitali 2 yıl kullandım hala tadı damağımdadır. Çok güzel ve geniş bir araçtır tavsiye ederim. Civicte çok güzeldir ve klimalı olması bir avantaj artık karar sana kalmış bence her ikiside alınıp binilebilir arabalardır.
  • Proton 416 da düşünebilirsiniz,Capital'den daha şanssız değildir.
  • o fiyata klimalı civic alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonioMontana -- 24 Eylül 2011; 18:55:24 >
  • Bu iki aracın benzin ve lpg tüketimleri hakkında güncel bilgi sahibi olan bir arkadaş varmı acaba
  • Dayımlarda kapital var. LPG ile uzun yolda 17-18 kuruş filan yakıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İçi geniş. Hayatımda bindiğim en yumuşak süspansiyonlu araç. Bazı doktorların bel rahatsızlığı olanlara tavsiye ettiğini duymuştum. Ancak parçaları özellikle far gibi gövde aksamı çok pahalı ve zor bulunuyor. Tek farı 200 liraydı galiba. Aslında çok uçuk değil belki ama o yaşta araç için bence biraz fazla. Civic te güzel araç. Piyasası daha iyi. Satışı daha koaly olur. Parçaları belki daha kolay bulunur. Ama ikisinin de altı alçaktır. Dikkatli kullanmak gerek.
  • yakıt varsa o seçenekte honda olmamalı 2007 1.6 civic uzun yolda 30 ykr yakarsa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Hyuandai i20 mi VW Polo mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne almıştınız hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.