Şimdi Ara

Kia CEED ACİL YARDIM 3 gün içinde alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim fikirleriniz benim için önemli şimdi arkadaşlar 2012 dizel kia ceed otomatik vites var araç 116 binde motor kaputu değişik iki parça boya var araçta aracın içi gayet iyi durumda sıfır gibi ama kasa dediğim gibi ufak tefek çizik vs var bunların dısında alacagım adam motoruna bakım yapacak biri değil bence test sürüşüne çıktım motorda şanzımanda bi sorun göremedim ama içim rahat değil yarında ustaya götürecem ama diyeceğim şu araç piyasadan 10 küsür daha uyguna bırakıyor bana sahibindenden baktım en ucuz arabadan bile daha uyguna bırakıyor hasar kaydı sadece 5500 tl diğer parçalar orjinal sorum size arabanın motorunda hani farzı mahal sorun var bana max maliyeti ne olur yaptırırsam sizce ne yapmalıyım kendi soktukları ekspertizde motor 78 çıkmıs bilginize ayrıca teşekkür ederim yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar

• 47

• Motor performansı biraz düşük gibi hocam. Yakıt konusunda da ekonomik bir araç değil haberiniz olsun. 2.el araç her zaman rizikolu iştir.

• Banada kullanırken öyle geldi ama bakımla işte enjektörler hava filtresi yakıt filtresi vs ile düzelmezmi bu sonucta 100 binde kia motur ölmez bence bide fiyatın uygunluğu sebebiyle fikriniz nedir

• Fikir verirseniz sevinirim üstadım

• Km Dusurulmus olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K -- 25 Nisan 2017; 23:55:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustaya vs götürmeyin adam gibi yetkili servisine götürün herseyine orada baktirin yapılması gereken bir işlem var ise fiyatını vs öğrenin hata kodlarına baktırın, önceki işlemleri sorgulayın. Herhangi bir sorun yok ise alırsınız. Benim sanayideki ustalardan anladığım pek birşey bilmedikleri ve ezbere iş yaptıkları. Birçok arkadaşımın başına saçma sapan işler geldi bu sözde ustalar yüzünden. Yetkili servis expertiz hizmeti de verebiliyor, expertiz yapan bir yere götürüp boya vs durumlarını da kontrol ettirebilirsiniz.

Sonuçta bir sorunu var ise yetkili servis fiyatından daha pahalıya gelmeyecektir ona göre de hesap yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 26 Nisan 2017; 0:3:27 >
  • Kardeş imzamda görünen aracı pert olmadan önce 80.000 km'de teste sokmuştum; motor %94 çıkmıştı. 2012 model bir araba için %78 çok düşük bir oran. Arkadaşın dediği gibi ya km ile oynamışlardır ya da bakımlarını aksatmışlardır. Kaybedilen performansın geri gelmesi dizel motorda çok zor.

Diğer konu yakıt olayı; Kia çift kavramaya geçtikten sonra bile yakıt tüketimini çok düşüremedi, kaldı ki alacağın araba klasik otomatik şanzımanlı, 7-8 litrden aşağı zor yakar.

• Aynı aracın manuelini 60 bin km kullandım, kia motoru sağlam az problem çıkaran bir motordur, hassas bölgesi turbosu, turboda sıkıntı yoksa ve genel kondisyon iyiyse alınır, şanzuman problemsizdir, donanım zengin, lakin bu araçların ikinci eli sıkıntılı değil yani rahat alınıp satılıyor, satıcı size niye 10 bin düşüğğne veriyor bu dikkat çekici, yakıtı ise ş içi 8 lt ve üstüdür

• Düşünürseniz arkadasim satiyor

• Çok yakar az kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Çok yakar az kaçar.

Yakıtta bir fransız değil ama yüke gelen , güçlü bir motoru var. Tam otomatik şanzuman ve motor kombinasyonu sağlam ve sorunsuz bir ikili oluşturmuş durumda. Rakiplerinden en az 200 kg ağır olması ilk viteslere ve yakıtı olumsuz etkilesede, sorunsuzluğu yol tutuşu rahatlığı rakiplerine göre zengin donanımı almak için yeterlidir diye düşünüyorum.

Bu modellerde yaygın olarak bilinen led far kesme sorunu var o da garantiden değişmekte. Birde abs için yazılım güncellemesi mevcut, bu güncelleme yapılmış mı diye yetkili servisten kontrolü yapılmalı. Konu sahibi arkadaş bu araçta dikkatli olsun. 2012 modeli bu fiyata vermelerinin altınta muhakkak bir çapanoğlu yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 26 Nisan 2017; 1:9:48 >

• fiyatı normal temizleri 55 civarı oda zor satılıyor bendede 2010 modeli var

• Km konusu şaşe numarası gönderilerek kesin olarak öğrenilebilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.