Bildirim
KİA CERATO DİZEL Mİ-LPG Lİ FOCUS MU KARAR VEREMEDİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok km yapıyosanız ve önceliğiniz yakıt kıyaslamasıysa nolursa olsun dizel araç.. Fakat genel araç kıyaslaması yapılıcaksa Focus.. -
focusun ikinci eli çok güçlü, kia ise zayıf. Sırf bu yüzden büyük çoğunluk focus diyor. Benim de Cruze hoşuma gidiyor ama ikinci eli düşündürüyor -
Ben de focusu seçerdim galiba ama lpg taktırmayı pek düşünmezdim en azından garantisi bitesiye kadar. -
En az 5 yıl kullanıcam.Kia Cerato dizel olmasına ve donanımına rağmen fiyatları çok uygun.Fakat ikinci elde satmak biraz zor evet.20.000 TL ye 2006 dizel Cerato var.2001-2002 benzinli focuslarda yaklaşık aynı fiyatta. -
ne kadar biçimsiz olsa da tüketim göz önüne alındıgında cerato tercih edilebilir. Sağlamlık ve sorunsuzluk konusunda kia çok yol katetti. -
cerato lar sağlam araçlar dizel olması büyük bir artı focus tdci olsaydı focus derdim ama cerato da ondan aşağı kalır bir model deil ve dizel
cerato -
araç o km olacaksa cerato +lpg derim 5 yıl garantisi var bu aracın 2 yılda lpg garantisi mazotta çok ucuz değil 3.32 olmuş sonuçta uzun vaede düşünmek lazım cerato yeni yollara çıktı focus ile kasa değiştiriyor. -
sanırım eski ceratolarda dizel var ama yenilerde yok eski kasa cerato parasını hakeden bir araç bence -
Kıa yı cok zor satarsınız,hele sıfır almayı dusunuyorsanız kesınlıkle uzak durun.2.elde 2 sene sonra ancak yarı parası edıyor.Focus her acıdan avantajlı -
arkadasım sorunsuz bir motor istiyorsan crdi motorun üzerine yoktur cok güzel seri asla masraf cıkartmaz. artık kia nında ikinci eli cok yüksek zaten 3 yıl içerisinde ucuz kia bulamazsınız cok güsel modeller cıkartmaya başladı fiyatlarıda tabiki artıcaktır. dizelde her zaman kore den yanayım -
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Kıa yı cok zor satarsınız,hele sıfır almayı dusunuyorsanız kesınlıkle uzak durun.2.elde 2 sene sonra ancak yarı parası edıyor.Focus her acıdan avantajlı
hiç 0 km kia alıp 2 sene sonra yarı fiyatına sattınız mı ? -
Kasım ayında 4 sene önce 30 bine aldığımız 2006 dizel Cerato muzu 20 bine hem de ilan verdiğim günden 3 gün sonra attım. Alırken Focus ve Civic e de bakmıştım. Ama donanımları zayıf ve benzinli oldukları için tercih etmemiştim. Neticede Focus ve Civic almak için üstüne 4-5 bin daha koymam gerekiyordu. Şimdi benim almadığım araçlar 25-30 bin arası fiyatlarda geziniyor. Belki Civic almış olsaydım 2. elde fazla zarar etmiyecektim ama benzine para vricektim bu seferde. Neticede 4 sene boyunca çok severek ve bakımları dışında hiçbir masraf yapmadan kullandık Cerato yu. Şimdi olsa yine tercihim Cerato olurdu. Ben kesinlikle Cerato dizel diyorum. Bakımları ve yağ değişimleri zamanında yapılmışsa ve çok büyük bir kazası yoksa km si yüksek bile olsa Cerato alınabilir. Saygılar... -
20bin mi? az önce baktım 26bin lira isteyen var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-orjinal-hatasiz-48943985/detay/?
quote:
Orijinalden alıntı: Tergener
Kasım ayında 4 sene önce 30 bine aldığımız 2006 dizel Cerato muzu 20 bine hem de ilan verdiğim günden 3 gün sonra attım. Alırken Focus ve Civic e de bakmıştım. Ama donanımları zayıf ve benzinli oldukları için tercih etmemiştim. Neticede Focus ve Civic almak için üstüne 4-5 bin daha koymam gerekiyordu. Şimdi benim almadığım araçlar 25-30 bin arası fiyatlarda geziniyor. Belki Civic almış olsaydım 2. elde fazla zarar etmiyecektim ama benzine para vricektim bu seferde. Neticede 4 sene boyunca çok severek ve bakımları dışında hiçbir masraf yapmadan kullandık Cerato yu. Şimdi olsa yine tercihim Cerato olurdu. Ben kesinlikle Cerato dizel diyorum. Bakımları ve yağ değişimleri zamanında yapılmışsa ve çok büyük bir kazası yoksa km si yüksek bile olsa Cerato alınabilir. Saygılar...
-
Tabiki de Cerato . Her açıdan daha iyidir. Yok ikinci eli kötüdür satamazsın falan diyen arkadaşlarda çok Kia alıp satmışlar herhalde. Klasik daha aracı almadan satma kafası işte malum bizde herkes 2. el araba ticareti yapar bilirsin. Ben 5 yıldır dizel Ceed kullanıyorum bu güne kadar hiç bir arıza yapmadı. Aracı satmak için alıyorsan malum kafalardan dolayı Ford tavsiye ederim satarken kar bile edebilirsin. Ama Kialarda artık eskisi gibi değil 2. elleri pahalıdır. -
Cerato -
Ötv ve kur artışından önce, dizel cerato 76 bine alınabiliyordu, tam bir f/p aracıydı, şimdi ise liste fiyatı 95 olmuş, en fazla 86 ya düşerler herhalde.Dizel otomatik bir araç almak daha da zorlaştı. lpg otomatiğe garanti veren araçların fiyatları da ortada zaten(100 bin)..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X