Şimdi Ara

KİA RİO - FANCY - 1.4 DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar beyler kısa bir zamanınızı ayırıp bu aracı değerlendirebilir misiniz?
    Aracı Expertize soktum adamın belirtikleri dışında birşey çıkmadı araba orjinal km 97bin de adamla da 80 bine TL anlaştık sizce ben bunu en fazla 1 yıl kullandıktan sonra(ortlama 150bin km olduktan sonra) elden çıkarmak istersem 80 binden fazla mı az mı eder sizce? Lütfen bilir kişiler yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DePiiedra -- 10 Temmuz 2020; 9:5:11 >

• KM 150'yi geçmeden satmakta çok sorun yaşamazsınız.

Ama bana sorarsanız her yeri değişmiş ve boyanmış bir araç için fiyat yüksek. Hasar kaydı da bolca var.

Hem piyasası az olan araç, hem kazalı. Acele satacağım derseniz fiyatını öldürürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.sun

KM 150'yi geçmeden satmakta çok sorun yaşamazsınız.

Ama bana sorarsanız her yeri değişmiş ve boyanmış bir araç için fiyat yüksek. Hasar kaydı da bolca var.

Hem piyasası az olan araç, hem kazalı. Acele satacağım derseniz fiyatını öldürürler.
    Hocam ben bunu en az 1 yıl kullanacağım acele satmakla da uğraşmayacağım tahminimce 150/155bin km olur 1yıl sonrasında zorlanabilirim ancak 90 bin civarı elden çıkarabilirim gibime geliyor en kötü aldığım para ya bile galericiler alabilir diye düşünüyorum, malum piyasa böyle giderse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.