Şimdi Ara

Kia Sportage'dan Peugeot 2008'e gecmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 model 1.6gdi tam otomatik elegance 18bin km de sportage'im var. Yeni kasa 2008 ler oldukca hosuma gidiyor. Gozume 1.2 puretech 130hp eat8 active skypackleri kestirdim. Donanim olarak pejo biraz daha one cikiyor, led farlari var mesela. Hacim yonunden bi sikintim yok, tek kisi kullaniyorum. En onemli fark yakit/performans yonunde olacak.

Sinif farki oldugunun farkindayim ancak sportagedan sonra yalitim, yol tutus ve konfor konularinda pismanlik yasar miyim? Korona meselesinden oturu test edemedim acikcasi.

Bir de sunu eklemem gerek, herhangi bir para ekleme durumum olmayacak. 2. El sportage'lar sifir 2008 aldiriyor. Bu isi cazip kilan kisim bu aslinda.

300bin tl ye kadar butcem var ancak icime sinen arac bulmakta zorlaniyorum. Pejo 508, mazda mx5 ve a200 sedan da listemdeki diger araclar. Premium olmadigi muddetce sifir dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel Sportage Prestij paket kullanıyorum.

2008'i de inceledim. B sınıfı olduğu için içi dar + içi çok plastik. Tabletten el frenine, ordan sunroofun perdesine kadar Sportage'a göre çok ucuz. Sadece dışına para harcanmış bir araba gibi. Dışın çekici belki ama tavsiye etmem.

Yeni Peugeot 508 gerçekten çekici. Jaguar gibi dikkat çekiyor ve tasarım neredeyse süper.

Mazda Mx-5'e hiç bulaşmayın. Yere çok yakın. Trafikte ezilirsiniz ve Ferrari gibi de durmuyor çünkü çok küçük.

Mercedes A ise her zaman Mercedes. 2020 modelden bahsediyorsak içi gömme ekran. Tasarım güzel. A sedan dış arka kısımdan biraz ucuz dursa da Mercedes Prestijdir.

Kısaca SUV takıntınız yoksa (ki benim var) Peugeot 508 ya da Mercedes A alın.
  • musetea kullanıcısına yanıt
    güncel 508 fiyatlarını görünce şok geçirdim. gt line a 340bin tl yazmışlar :) vergisiz fiyatı 2.0tdi quattro audi a4 le yarışıyor

a200 ün liste fiyatı 282bin tl ama bulabilene aşk olsun. galerilere satmaktan bayide araç kalmıyor. ne zaman arasam araç yok, ne zaman geleceği belli değil. sahibinden.com a bi giriyorum her yer sıfır a serisi satan galerilerle dolmuş. devletin bu işe el atması lazım artık

2008 active skypack 1.2 eat8 bugün 190bin tl ye satıldı. para farkı vermeyecek olmam cazip geliyor halen bana
  • Ne günlere geldik 200-300 bin TL ye B sınıfı çakma suvcuk alınıyor artık ! Yurt dışında bu araclara işçiler bile binmiyor burun kıvırıyorlar. SUV dedinmi en az D sınıfı bakacaksın ama onlarda paranız yetmez .

• Seat'ci kardeş Peugeot 2008'i işim ötürü ilk inceleyenlerden bile olabilirim. Kia Sportage hem yeni kasa GT line benzin otomatik, hem de önceki kasa benzin manuel yine full paketi uzun süre kullandım.

Öncelikle çok beğendiğim bir araç Sportage, yakıt konusu hariç. Hem konforu iyi hem donanımlı hem de tasarimi ve bence sınıfına göre malzeme kalitesi kötü değil.

Tek kişisin, hacim ihtiyacın yok ve beğendiğin araba ise bence geç 2008'e. Motor ve şanzıman başarılı, sağlam. Tasarım iyi malzeme kalitesi full pakette B sınıf bir araca göre gayet iyi, prim de yapıyor artık

• Para vermeyecek olmanız + 2020 model aracınızın olması + güncel ve yeni tasarım + motor/şanzıman uyumu başarılı bence de geçmeniz mantıklı gibi.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    bak şu yorumu ne zaman görsem aklıma gerçekten alınması ve tadılması gereken SUV'ler geliyor.

bizim ülkede SUV diye aldığımız araçlar, resmen hatchback veya sw araçların süspansiyonlarının kaldırılmış ve daha geniş, çaplı lastikler takılmış halidir. 4 çeker duruma getirme şerefinde bulunurlarsa (ki çok nadir artık) tabi... gerçek SUV demek, en bilindik modellerden gideceğim;

-Lincoln Navigator
    -Cadillac Escalade

demek.

v8 motoru en diplerine kadar hissetmek demek. 5 LT'den aşağısı kurtarmayan motorlar demek. 6.2 v8 motorun verdiği 450 HP ve 650 NM torkun heyecanını doruklarına kadar yaşamak demek. ama gel gör ki, böyle birşey istesek en az 26-27 LT'lik yakıt masrafını gözden çıkarmak zorundayız.

herkes gerçek SUV'lere binerken, bizim gerçekten bir SUV bile diyemeyeceğimiz araçlara asla yakışmayan 2.0 motorlara mecbur bırakılmak, gerçekten üzüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun yol yapan, geniş hacim arayan kişi Sportage ile devam edebilir, daha genç bir kullanıcı ise ağırlıklı olarak şehir içinde 2008'i tercih etmeli diye düşünüyorum. 2008 biraz sekiyor, o gerginlik ilk başta keyifli gelebilir ama bir süre sonra yorucu bir hal alıyor.

Ben olsam dizel sportage almaya bakardım, benzinli atmosferik motordan sonra Sizi rahatlatırdı. Ama sportage'da i-cockpit gibi bir sanat eseri maalesef bulunmuyor.
  • Sportage kullanıcısıyım ve 2008 i inceledim, kesinlikle böyle bir şey yapmazdım, iç mekan dar ve kalitesiz, segment düşük. Gereksiz bir değişim olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalavun kullanıcısına yanıt
    Dizeline sanzimani yuzunden sicak bakmiyorum hocam. Cift kavrama almayi dusunsem ateca firsati kovalardim sanirim :)

İstanbulda yasiyorum, malum her yer tumsek. Sekme isi kotu, suv'a gecme sebebim zaten istanbul trafiginde ve yollarinda konforumu arttirmakti. Parkyeri problemim de yok

• Bugun gidip inceledim 2008 i. İc mekan ufakligi sorun degildi ancak koltuklar falan hic sarmiyor. Ayrica malzeme kalitesi dusuk geldi bana. El freni falan fiyasko olmus :) Aracin ergonomisi de kotu geldi bana sportagedan sonra. Ekran uzakta kalmis mesela. On iki koltuk arasi cok kullanissiz. Cok ilginc bir sekilde oturunca aracin on kaputunu goruyorsunuz ama oyle ucunu falan degil nerdeyse komple, bayide bile parlama yapip rahatsiz etti. Bu defteri kapattim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 12 Haziran 2020; 15:32:30 >
  • Doğru karar

C Crossoverdan D sedana geçilir de B crossovera düşülmez

Istedikleri kadar makyaj, boya, donanım koysunlar altyapısı belli sundukları belli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.