Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
359.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik vitesi sevmeye başladım
  • Arkadaşlar, söylemediniz yol bilgisayarı verilerini, kullanılan zaman, gidilen yol, ortalama yakıt tüketimi değerleri....
  • buyrun
     *KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ*
  • bizdeki veriler, resimlere göre 1 2
    3 4

1 : 44:10 ------------ 2 : 10.1
    3: 273 ------------- 4: 437.2
    araç 83503km

saatte 1800 km gidilmiş oluyor, imkansız:D sanırım saat 1000 den sonra sıfırlanıyor, o zaman 1044 saat, ortalamaya vuruncada 75km/saat falan oluyor

ayrıca ön kapıların köşelerinde lambalar var, lambalar iki parça, aynen kırmızı parça var, uç kısımları, yani köşe kısım ise, beyaz, yandığı zaman üstü kırmızı altı sarı oluyor o bölgenin

yeni fark ettim, bagajı açınca tepe lambası gördüm, daha doğrusu bagaj lambası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 6 Haziran 2008; 21:55:57 >

• sportage sahipleri, nerelerdesiniz kimseden ses yok
  • bende onu diyecektim nerdesiniz yahu
  • burdayız da, üç kişiyiz sadece
  • bir ara sportage nikli bir arkadaş katılmıştı yoka çıktı.

bu aracın türkiye satışları nasıl acaba arkadaşlar,talep nasıl?
  • heh iyi ses geldi

mertb@ veriler işine yaradımı??

keşke daha fazla kişi olsak diyecem de, olmuyo, acaba sorento ile bir mi yapsak bu konuyu, belki daha çok rağbet eden olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

bir ara sportage nikli bir arkadaş katılmıştı yoka çıktı.

bu aracın türkiye satışları nasıl acaba arkadaşlar,talep nasıl?

hocam satışlar biraz durgun. hem ekonomideki durumdan hemde piyasadaki yeni rakiplerden dolayı.biliyorsunuz yeni x-trail iddialı, ayrıca cr-v de uygun fiyat ve doyurucu donanımlar var. bunun yanında kia ya karşı ön yargı var, suzuki mi kia mı deniyor, tahmin ediyorsunuzdur cevapları.

ayrıca sorento için tasarımı taklit falan deniliyor, hemen sportage da arada kaynıyo öyle. tabi biraz var bişiler, mesela aksesuar olarak ön panjur değiştiriyorlar ama gerçek anlamda bmw x5 ön panjuru gibi oluyor, o zaman hem kullanıcılara hem de araca bi önyargı oluşuyor
  • kia azerbaycan distribütör'yüle konuştum bu meseleleri (bu arada iyi dost olduk)kia'nın yüzünün tamamen değişecegini söylüyor.yeni cerato'nun resmini gösterdi inanılmazdı,resimleri cok istedim olmaz dedi,fabrikayı gezmişti orda çekmiş resimleri,yeni çıkacak sorentonun hyundai santafeye çok benziyeceğini soyledi.

sportage&sorento kulübü yapsak nasıl olur?
  • hiç fena olmaz, böylece hem kiacılar bi çatıda toplanır hemde daha iyi bir organizasyon olur, kişi sayısı artar

boreggo diye bişi çıkaracaktı kia, acaba o ne oldu??

bide sportage yenilenecek haberleri var?
  • Borego'nun adı mesa olarak değiştirildi.

ileride kesin çıkacak kia modelleri

Kia KND-4

Kia Silice

Kia Kee

Kia sport

Kia KCV-III

Kia Soul

Kia Kue

Kia Mesa
  • sportage yenılenecekmiş 2011 de
  • emin adımlarla geliyor kia yanlız şu sportage daha erken bir tarihte piyasaya sürülmeli bence
  • 2011 iyidir, anca değiştiririz arabayı. Eee daha yeni aldık.

Yol bilgisayarı verileri için teşekkürler. Ancak çok yorum yapamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

kia azerbaycan distribütör'yüle konuştum bu meseleleri (bu arada iyi dost olduk)kia'nın yüzünün tamamen değişecegini söylüyor.yeni cerato'nun resmini gösterdi inanılmazdı,resimleri cok istedim olmaz dedi,fabrikayı gezmişti orda çekmiş resimleri,yeni çıkacak sorentonun hyundai santafeye çok benziyeceğini soyledi.

sportage&sorento kulübü yapsak nasıl olur?

cerato konusunda ciddimisin ne zaman gelcekmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertb

burdayız da, üç kişiyiz sadece

Teessüf ederim hocam.Bu ara giremiyorum bizi saymamışsın.
  • aman hocam, güncel tutalım konuyu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.