Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @volkaaan06,bu arkadaslarim koreye gitmisler distiributorler toplantisi olmus,yeni cikacak olan sorento daha yapim tasarim asamasindaymis buyuk bir ihtimal santafe benzeri bir sey olacagini soylediler biraz daha iri hali olacakmis.
    ceratonun ise aralik ayinda piyasada olacagini soyluyorlar.

resimlerin birisini alma ihtimalim var bekleyin ayin 12 sini.

resimleri istedigimde biraz tedirgin oldu bir dusuneyim dedi,neden korktugunuda anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 9 Haziran 2008; 21:19:57 >
  • pardon hocam haklısın. 4 kişiyiz. (yine unuttum mu acaba birilerini?)

Türkiyede 5000 civarı Sportage olduğuna göre 1000 de bir bile değiliz...

quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

quote:

Orjinalden alıntı: mertb

burdayız da, üç kişiyiz sadece

Teessüf ederim hocam.Bu ara giremiyorum bizi saymamışsın.
  • Merhaba.
    Sizlere ayrıca Kia yı biraz takip etmek isteyenlere iki site önereyim. Belki takip ediyorsunuzdur.
    http://www.kia-buzz.com/
    http://www.kia-world.net/
    İngilizce son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorento_guru

Merhaba.
    Sizlere ayrıca Kia yı biraz takip etmek isteyenlere iki site önereyim. Belki takip ediyorsunuzdur.
    http://www.kia-buzz.com/
    http://www.kia-world.net/
    İngilizce son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
    Saygılar.

teşekkürler,kıa world net i biliyordum.

• teşekkürler, şimdi bakıyorum iki siteyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: emorusi

@volkaaan06,bu arkadaslarim koreye gitmisler distiributorler toplantisi olmus,yeni cikacak olan sorento daha yapim tasarim asamasindaymis buyuk bir ihtimal santafe benzeri bir sey olacagini soylediler biraz daha iri hali olacakmis.
    ceratonun ise aralik ayinda piyasada olacagini soyluyorlar.

resimlerin birisini alma ihtimalim var bekleyin ayin 12 sini.

resimleri istedigimde biraz tedirgin oldu bir dusuneyim dedi,neden korktugunuda anlamadim.

demekki resimlerin yayılmasını istemiyorlar arkadasım ondandır.ama senden ricam resimleri elde etmen olcaktır bide bu aralık da cımasından eminsin dimi yanlıs anlama ama saglam bilgi dimi ona göre bekliyelim yani..

Ayrıca spy fotolarını buldum konu actım onunla ilgili kia bölümüne baksana bi arkadasım senin gördüklerine benziyomu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 11 Haziran 2008; 0:26:40 >

• Bende 2008 sportage resimleri linki koyayım... Diğer modellerde var ve çözünürlükleri çok yüksek.

http://www.kiapress.com/index.php?PHPSESSID=15db03fc45ea58141420dc536bf3243a&kategorie=160
  • makyajlı sportage ın makyajsızdan farkı ne?? ön panjur, farların iç kısmı, koltukların yükseklikleri falan değişti denmişti. başka ne farkları var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

makyajlı sportage ın makyajsızdan farkı ne?? ön panjur, farların iç kısmı, koltukların yükseklikleri falan değişti denmişti. başka ne farkları var?

yan aynalar biraz daha büyük bagaj kapağının logonun altında nikelaj çıta o kadar ve senin saydıkların.

ama şimdiki makyaj daha daha belirgin.
  • evet, sanırım çizgileri bile değişmiş, yan paneller falan...
  • dün kia sorento ile uzun bir yolculuk yaptım. ve baya inceledim ve ortaya şunlar çıktı:

daha iyi malzeme kalitesine sahip olmalıydı, sportage ile aynı kalitede, normalde çok uzun yol almamıştım o araba ile ama şimdi bu sürede fark ettim, malzeme kalitesi sportage ile aynı ve yakışmıyor
    vites topuzunun olduğu konsol çok güzel tasarlanmış, ama havalandırma düğmelerinin olduğu konsolda sportage daha iyi bence.
    araç doğal olarak çok geniş, gerçekten rahat ediyorsunuz. ama süspansiyon olarak sportage bence tam tadında.virajlarda beni rahatsız etti sorento
    motor ve şanzıman olarak bence iyi, araca yetiyor, şanzıman yanılmıyorsam sportage dakiyle aynı ama 5 vites. zaten tepkileri de benzeşiyor.
    gösterge tablosu konusunda sportage yine bence daha iyi. ve yol bilgisayarında sorentoda 100km de ortalama tüketim yazmıyor, ben bulamamışımdır inşallah.
    direksiyondan müzik sistemi kontrol edilebiliyor, özlemişim bu özelliği

aklıma başka şeyler geldikçe eklerim.genel olarak memnun kalmadım,ama bana öyle geliyor ki her şartta araç yol alabilecek kapasitede, tabi x-force versiyonuben 2006 modele bindim.
    eğer x-force da motor hariç aynı ise, bu araç alınırmı bilmiyorum, yerine nissan x-trail tercih edilebilir gibime geliyor. yada kesinlikle ikinci el touareg.

• quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

dün kia sorento ile uzun bir yolculuk yaptım. ve baya inceledim ve ortaya şunlar çıktı:

daha iyi malzeme kalitesine sahip olmalıydı, sportage ile aynı kalitede, normalde çok uzun yol almamıştım o araba ile ama şimdi bu sürede fark ettim, malzeme kalitesi sportage ile aynı ve yakışmıyor
    vites topuzunun olduğu konsol çok güzel tasarlanmış, ama havalandırma düğmelerinin olduğu konsolda sportage daha iyi bence.
    araç doğal olarak çok geniş, gerçekten rahat ediyorsunuz. ama süspansiyon olarak sportage bence tam tadında.virajlarda beni rahatsız etti sorento
    motor ve şanzıman olarak bence iyi, araca yetiyor, şanzıman yanılmıyorsam sportage dakiyle aynı ama 5 vites. zaten tepkileri de benzeşiyor.
    gösterge tablosu konusunda sportage yine bence daha iyi. ve yol bilgisayarında sorentoda 100km de ortalama tüketim yazmıyor, ben bulamamışımdır inşallah.
    direksiyondan müzik sistemi kontrol edilebiliyor, özlemişim bu özelliği

aklıma başka şeyler geldikçe eklerim.genel olarak memnun kalmadım,ama bana öyle geliyor ki her şartta araç yol alabilecek kapasitede, tabi x-force versiyonuben 2006 modele bindim.
    eğer x-force da motor hariç aynı ise, bu araç alınırmı bilmiyorum, yerine nissan x-trail tercih edilebilir gibime geliyor. yada kesinlikle ikinci el touareg.

dostum zaten sorentoda yol bilgisayarı yok aslında büyük bir eksiklik ama yok koymamışlar işte

• gösterge tablosunun altındaki ekranda birkaç bilgiye ulaşılabiliyor, yol bilgisayarı demek için yeterli benceama en gerekli bilgiler yok sportage dada ekran yeterli bilgi sunmuyor bence, neden bu kadar az teknoloji barındırıyor araçları anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 14 Haziran 2008; 11:32:59 >
  • sevgili arkadaşlar sportage kulübün adını sportage&sorento külüp olarak değiştirmeyi oylamaya sunuyorum.

Amaç daha aktif bir topik olsun canlılık gelsin.

@dikmenibo
    @mertb
    @bebeto85
    @yengeç kazım
    @volkaaan06
    @sorento_guru

topiğe en çok siz mesaj atmışsınız sizin fikrinizi soruyorum.
  • olur niye olmasın.
  • çok iyi olur
  • Bencede çok iyi olur.Suv sınıfının lideri ve 2.si bi arada olsun
  • karar verilmiştir hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • yani daha güzel bi paylasım ortamı olur kardes araclar sorento abisi sportage in..bizde daha cok bilgi almıs oluruz araclar hakkında hayırlı olsun yeni baslıgınız daha aktif olmanız dilegiyle..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.