Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında 112 biraz mantıksız değilmi 2.0 dizel motor ve 112 beygir.

benim ki 2.0 benzinli 140 beygir,bunun bir açıklaması varmı?
  • mantıksız hocam neden yaptıklarını çözemedim gitti, halbuki aynı teknoloji crdi 1.6 motorlar 110 beygir 250nm tork, bizim araçlar 2.0 crdi 112beygir 255nm tork
  • bu araba yerinden kalkıp yürüyor ya daha ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 26 Haziran 2008; 16:55:32 >
  • iki gün önce kia bayiine ziyarete gitmiştim eşref bey arabama nikel kapı kolu hediye etti.

nasıl olmuş.

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 26 Haziran 2008; 16:54:56 >
  • güle güle kullanın siyah araçlara parlak kapı kolu çok yakışıyor bence ama sadece kapı kolu öyle olmak şartıyla, aynalar falan abartı kaçıyor bence
  • eyvallah sagol,senle ben olmasak topik battı ha
  • biz görevimizi yapalım da...
  • bu arada serviste üstünde sinyal lambası olan yan dikiz aynası gördüm fena deyillerdi orjinal kiaydı aynalar neden üstünde gelmezki.
  • ewt ben de gördüm, ama sadece bizim burdaki 1 araçta gördüm. hoş gözüküyor, araca farklı bir hava katıyo, makyajlı sportage larda çok güzel durur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

ewt ben de gördüm, ama sadece bizim burdaki 1 araçta gördüm. hoş gözüküyor, araca farklı bir hava katıyo, makyajlı sportage larda çok güzel durur bence

makyajlısındada yok sinyal lambalı dikiz aynası.

kia bu ürünleri ayrıca satıp çok para kazanmayımı düşünüyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 28 Haziran 2008; 13:53:56 >
  • o kadar donanımı koy araca, hatta koltuk ısıtıcısı bile koy, ama aynalara sinyal koyma
    ticari kaygılardan dolayı öyle birşey olacağını sanmam, sanırım olay şu, bu akımı ilk mercedes başlattı yanılmıyorsam, sonra başka firmalarda yaptılar, ama yanlış yaptılar çünkü sinyal verildiğinde mercedeste sürücünün gözü rahatsız olmuyor sinyali görmüyor, ama başka firmaların yanlış tasarımları yüzünden sinyal yandığında özellikle geceleri, sinyal sürücünün gözünü alıyor, rahatsız ediyor.

bir ihtimalde kırılan aynanın fiyatının düşük tutulması olabilir
  • birde çeşitli ön panjurlardan gördüm yaklaşık 4 çeşit falan çok şık duruyorlardı resim çekerim hepside orjinaldi.

ve çok ucuz her şey mesela orjinal park sensörü 100$ panjurlar 40$ aynalar 40$ kapı kolları30$ falan.
  • gerçekten ucuz, burada aynalar 100 e patlar heralde, birşey bulurlar bahane, yok ısıtması var, yok malzemesi bilmemne kaplama...
  • buarada sportage'i olan arkadaşlar araçınıza sonradan bir şey alıp taktınızmı orjinal olarak,
  • yan basamak, ön tampon koruma
  • Arkadaşlar, geçen hafta yurt dışında olduğumdan topic'e hiç giremedim. ihmal etmiyorum yani. Benim araçta yan basmak var sadece. Öte yandan 15 gün önce servise gittim, alarmı ayarlattım. Bir de araçta necvox sistem vardı, kulalnma kılavuzunda ve ekranda gördüğüm ipod çıkışını ortaya çıkartmalrını istedim. Kablo ipodların kalın beyaz kablosu imiş, torpido gözüne çıkartmışlar, ipodu direkt bağladım, kablodan hem ses geliyor hemde şarj oluyor, hemde sistemin ipod menüsünden kumanda ediyorum. ipod docking stationlar gibi yani.
  • bizdede necvox var

servisten talep edince sizde olduğu gibi yaparlarmı?? modelden modele değişirmi??
  • Menülerde IPOD da var mı? Yani Tuner , TV vesaireye ilave olarak?

Bak bendekinin menüsü şöyle dva-9880 modeli

http://urun.gittigidiyor.com/necvox-9880-dvd-vcd-tv-mp3-ipod-bluetooth_W0QQidZZ10186448#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 3 Temmuz 2008; 8:50:58 >
  • sizdeki yeni modellerden, bizimki eski, menüsü bile yokyanda tuşlar var seçim için
  • hımm, o zaman olmayabilir. ama elinde mevcutsa kullanma kılavuzuna ve şematik e bakabilirsin. Ben de vardı ve görünüyordu şematikte. bilerek gittim yani servise.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.