Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi baktım, ama göremedim kılavuzda bilgi ipod hakkında
  • o zaman boşver. SD kart girişi var mı cihazın? Ben aynı zamanda 2 gb SD kartta taktım. O da bayağı bir şarkı alıyor. onu da klasör klasör gezebiliyorsun yine SD kart menüsünden.
  • arkadaşlar bende necvox yok sony var düz bir şey sadece dvd oynatıyor ne navigasyon ne mp3 player çıkışı ne tv hiç bir şey yok.
  • kart girişide yok dvd ,tv ,vcd, müzik cdsi, radyo, nav fonksiyonu(yüklü değil) var bizimkinde

emorusi@ hocam bizimkiler kia nın içinde direk gelmiyor, taktırılıyor, hatta faturada ücret farklı kesiliyo falan, yani her ülkede distribitör farklı olduğu için araca taktıkları ürünler de farklı olabilir. ama neden o kadar fonksiyonsuz birşey takmışlar bilemicem :s
  • geçen günlerde 200km yol gittik gece hanım film seyretti gözüme gözüme parladı monitörbir gözüm orda bir gözüm yolda bana göre bir şey degil şu cihaz keşke yerine standart bir şey koysalarmış.

burdada dediğin gibi sonradan takıyorlar ama salondaki tüm arabalarada var araclar geldiği gün takıyorlar üstüne o kadar pahalı bir şey değil herhaldeki faturaya yansımıyor.

600$ diye duydum.
  • biz de vergilerden dolayı sonradan taktırılınca daha ucuza geliyor
  • baya etkiliyo ama seyir halindeyken dvd falan dikkat dagıtıcı bence aman arkadaslar dikkat edin.en mantıklısı ön koltuk kafalıklarında olcak arkada olanlar izlicek.x forcede vardı heralde o sportage de varmı???????
  • sanırım sportage ada yapmaya başladılar.dediğiniz doğru çok dikkat dağıtıcı, ama sabahları sıkışık trafikte cnntürk izlemek( ki artık izlenmiyor, nedense çıkmamaya başladı bizim araçta) çok güzel ve pek zararlı değil dvd olayına katılıyorum, iş film olunca baya değişiyor, kaçırmamak istiyorsunuz falan, güzel değil sürücü için
  • evet sonucta oyuncak diil saka olmuyo aracla allah korusun neler duyuyoruz hergün.ama söle park etmiş birini veya bişiyi beklerken falan gercekten ideal olur herseyi dikkatli kullanırsak zaten sorun olmas

saygılar
  • Sportage larda büyük indirim var 59 bin ytl ye düşmüş fiyatı ,alıcaklar varsa çabuk olsunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Sportage larda büyük indirim var 59 bin ytl ye düşmüş fiyatı ,alıcaklar varsa çabuk olsunlar

Yeni araçlar çıktı indirim yapıyolar.Bi ara bende takmıştım sportage'lere 64bin ytl'ye boya koruma,iç koruma,geri görüş kamerası başka yoktu sanırım anlaşmıştık sonra kaldı honda cr-v aldım.
    59bin ytl'ye güzel bi tercih olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 5 Temmuz 2008; 23:00:54 >
  • babamda sorentoya on televızyon sıfresını kırdırmıstı tabı kıa servıslerı kırmıyor Allah korusun kaza olursa falan dıye dıye ama seyir halındeyken fazla kanal cekmıyor
  • 59000 + 5500 ytl yanı gene 63000 e falan verirler.
  • geçen sorentoya bindiğimde enteresan birşeyle karşılaştım yazayım
    tv i iptal ettirmemişler, yani yolda giderken tv izlenmiyor
    ama...
    el freni çekilmesi lazım falan deniyor ya
    el freni 1 diş çekiliyor, balataların 1 dişlik kısmı aşınıyor( yani fren yaparken zararı yok) ve böylece tv açılıyor.bu 2005model sorentoda olan bir olay...
  • arkadaşlar yağmur sensörü nerede oluyor gözle görülen bir yerdemi?

ben göremedim veye yok bende.
  • yağmur sensörü yok, sportage da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertb

yağmur sensörü yok, sportage da.

2006 model sportage'de var, mesajı attıktan sonra gidip baktım arkadaşın 2006 aracına , sordum arkadaşa var dedi, bu gün yağmur yağıyordu bakude, iş yerinin açık parkında birde tur attık gayet güzel çalışıyordu.
  • sensör benim bildiğim ya dikiz aynasının arkasında oluyor, yada camın kenarlarına gömme bir vaziyette buluyor.
    Türkiyedeki sportage larda yok bildiğim kadarıyla
  • Türkiyedeki sportagelerde yok sorentolarda da olmaması lazım bildiğim kadrıyLA opirusta carnivalde filan var
  • kia ana bayiine telefon açtım 2006 dan sonra kaldırılmış sensör olayı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.