Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı İnşallah alırsın hemen,alamazsan gel burda 2 günde alırız.

Ailemde buradaydı 20 gün önce gittiler hanım annesini özlemiş,yabancı biriyle evlenirsen evlendiğin memleketten kalıyorsun zırt bırt annesini babasını özlerler
  • hehe sırf burda yok yani öyle bi olay, ailemi özledim gibisinden

ah hocam ah, tutki alamadım, vaktim olmayacak, kazandığım ünide yatılı okuyacam gibi gözüküyor...
  • Orda olsada en azından tr'desin düşünsene Tr'ye yerleşmişim hanım ahanda ben anamı özledim dedi ne yapacaksın

Temennim alırsın ehliyetini inşallah.
  • Allah kolaylık versin özlem farklı birşey

inşallah, sınav problemsiz geçti, direksiyon sınavındada sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum.

sizin aracınızda koltuk ısıtıcısı varmı?
  • Evet var,hatta çok sevdiğim bir arkadaşıma geçen günlerde bir şaka yaptım,malum hava sıcak bir yere gidiyoruz bilardo masası bakmaya 40km yol gideceğimiz yol, bindi yanıma ısıtıcı'nın düğmesi hemen vites kolunun biraz arkasında vitesi atarken çaktırmadan bastım,biraz sonra klimayı aç dedi hastayım dedim üşütmüşüm gece pencereyi açıp yatmışım falan camdan gelen havayla idare et dedim havada çok sıcak zaten bindiğimizde araca koltuklar deri olduğundan güneşide yemiş o hala zannediyorki güneşin sıcaklığı koltuktaki sıcaklık ızgara yaptım elemanı resmen.

Yolun yarısı falan abi dur vallahi öleceğim dedi ne var burda Allah aşkına falan dedi,dayanamadım güldüm ve anlattım olayı güldük ama ne güldük,intikamım acı olacak dedi olduda yani.

Havuza gittik bir iki gün sonra benden bir hayli iri olduğu için boğulma tehlikesi geçirdim biraz

• hehe güzelmiş vites kolunun hemen arkasında olması ve kol dayanama konsolunun altına doğru kaçması, sizin yaptığınız şakaya uygun bi ortam sağlıyor

soğuk günlerde çok işe yarıyor gerçekten... önde oturmak ayrıcalık oluyo
  • Sorma gerçektende soğuk aylarda süper oluyor.

Sizin araçta'da var sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Sorma gerçektende soğuk aylarda süper oluyor.

Sizin araçta'da var sanırım?

evet sormanız ayıp Tek donanım paketiyle, full olarak satılıyo araç distribitörler bu konuda çok garipler. iyimi yapıyolar kötümü yapıyolar bilmiyorum valla...gerçi şu ana kadar gereksiz şey görmedim aracın içinde ama...

bu arada ısıtmalı koltuklar kısır yapıyormuş, haber çıktı bi ara hürriyette galiba, malum bölgede sıcaklık 37 derece olmalıymış, testteki 30 erkekten 29 unda 37.3, birinde 38.5 çıkmış, kullanmadan önce bir daha düşünecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 28 Ağustos 2008; 23:43:13 >

• Fazla açmayacaksın hafif ısındı hemen kapatacaksın
  • Bu arada hoporlörü söktüm inceledim baktım hiç bir şey görünmüyordu,tekrar taktım yerine normal çalışmaya başladı.
  • Arazi araçlarının muayenesi iki yıl geçerli olacak. Gözümüz aydın.
    Bu arada şu tüvturk te muayeneye giren var mı? Sorento ve Sportage larda ne gibi eksikler buluyorlar bilgi verirseniz sevinirim.
    Mesela bayinin taktığı yan basamak ön tampon koruma vs. sorun çıkartır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorento_guru

Arazi araçlarının muayenesi iki yıl geçerli olacak. Gözümüz aydın.
    Bu arada şu tüvturk te muayeneye giren var mı? Sorento ve Sportage larda ne gibi eksikler buluyorlar bilgi verirseniz sevinirim.
    Mesela bayinin taktığı yan basamak ön tampon koruma vs. sorun çıkartır mı?

hocam arazi aracı diye geçmiyor bizim sportage, hatta çoğu jip diye tabir ettiğimiz araç arazi aracı diye geçmiyor, otomobil deniyor
    vakti zamanında okumuştum, ruhsatta arazi aracı olarak kaydedilmesi için yaklaşma/uzaklaşma açıları 45 derece ve daha fazla olmalı, araçta şnorkel olmalı, ağır devir vitesi olmalı, araç daimi 4x4 olmalı gibi şeyler var.inşallah yanlış bilgi aktarmıyorumdur.
    sorunuza gelince, maalesef bilmiyorum

Thin Lizzy@ iniş binişlerde biri mi çarptı acaba, yerinden falan mı oynadıda ses yaptı, tekrar takınca düzeldi..

• Hoporlör gayet sağlam duruyordu yerinde bir oynama falan yoktu,sonuçta oldu ya boş ver.
  • Kimseler gelmiyor artık buraya.dikmenibo nerelerdesin?
  • hocam pek uğrayamıyorum fazla, malum ramazan ayı, iftar, gelen gidenler, üni işleri derken uzak kalıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

hocam pek uğrayamıyorum fazla, malum ramazan ayı, iftar, gelen gidenler, üni işleri derken uzak kalıyorum

Hayırlı ramazanlar,eyvallah dostum aman okul mevzusunu erteleme kolay gelsin.
  • ooo kimseler uğramaz oldu be
  • Arkadaşlar SORENTO kullananlara bi sorum olacaktı...

Arabamı 2005 model siyah renkte Sorento ile takas edecem kısmet olursa araçta dvd yok ikinciel bi necvox marka dvd buldum orj. oldunu söylüyor.Sizin araçlardaki necvox dvd nin hangi modeli 6.5 inç. mi? yardımlarınız için şimdiden tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

Arkadaşlar SORENTO kullananlara bi sorum olacaktı...

Arabamı 2005 model siyah renkte Sorento ile takas edecem kısmet olursa araçta dvd yok ikinciel bi necvox marka dvd buldum orj. oldunu söylüyor.Sizin araçlardaki necvox dvd nin hangi modeli 6.5 inç. mi? yardımlarınız için şimdiden tşkler.

Dostum buralara kimse uğramıyor artık.
  • bizimki 6.5 dır herhalde cunku konsol eskı kasada yenı kasada boyut farkı yok sorentoda
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.