Bildirim
Kıbrısta Eczacılık Okunur Mu ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne oldu hocam eczacılığa gittiniz mi ? Girne Amerikana girdiniz sanırım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Karabatu05
Ne oldu hocam eczacılığa gittiniz mi ? Girne Amerikana girdiniz sanırım ?
Evet kardeşim girdim ama çokta pişman oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Brasun
quote:
Orijinalden alıntı: Karabatu05
Ne oldu hocam eczacılığa gittiniz mi ? Girne Amerikana girdiniz sanırım ?
Evet kardeşim girdim ama çokta pişman oldum
Hocam pismanliginizin sebebi kıbrısda okumak mı yoksa genel olarak eczacılığın geleceği yok vs. Gibi nedenlerden dolayı mı
Kıbrısta okumak ama eczacılık meslegi artık çok makul bir meslek olmaktan çıkıyor tabii onunda etkisi var
quote:
Kıbrısta okumak ama eczacılık meslegi artık çok makul bir meslek olmaktan çıkıyor tabii onunda etkisi var
Ne yaptılar hocam Kıbrıs'ta sana?
Ortamlara mı giremedin? -
quote:
Kıbrısta sıkıntı ne ? tıp okuyabilirim ben de
Hayır asıl Kıbrısta ortamlara girmemek için kendini kasma lazım. Eğer öğrenci olmak istiyorsan adam akıllı üniversiteni bitirmek istiyorsan adam akıllı insanlari görmek ve arkadaş edinmek istiyorsan Kıbrıs insanlara uygun bir yer değil. Ama eğer diyorsan ki ben okulu 6,7 yılda da bitirsem birşey olmaz sabah akşam gezeyim tozayim derdine düşersen kıbrısta (ki dikkat bazıları ben böyle değilim olmam der ama Kıbrıs kendisini içine çeker ve illa görürsün) okuyamazsin okusan bile okuduğunun ne sana nede senin geleceğine bir etkisi olur
Kisacasi bence Kıbrıs öğrenciler için daha doğrusu okumak isteyenler için uygun bir yer değil. Ama adam akıllı ogrenciligini yapanlarda yok değil kesinlikle onların zaten aklı her zaman doğrudadir onlara kesinlikle lafım yok saygım sonsuzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brasun -- 29 Haziran 2017; 1:39:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X