Şimdi Ara

Kick Boks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 2 Gün Sonra Kick Boksa Başlayacağım Allahın İzniyle. Ama Aklımda Takılan Bir Konu Var, Düzenli Olarak Antreman Yaparsam Ne Kadar Sürede Kendimi Savunacak Kadar Öğrenebilirim.

Not: Yanlış Anlamayın Önüme Çıkanı Dövecek Kadar Demiyorum, Kendimi Savunacak Kadar.

• en az 8 ay ondan öncesi paspas ederlerr seni . İlk 2-3 ay yumruk atmaya baslayna herkesi döverim edalarına giriceksn bu normal bizdede oldu ama sana tavsiye bak bı arkadas drdiydi deme sonra sakın yanlış bişi yapma sokakta kavga etmek gibi mesela
  • Ghaijini kullanıcısına yanıt
    bak oraya not yazmışım. Önüme Geleni dövmek yada sokakta kavga etmek gibi bi derdim yok benim.
  • Açıkcası her dersin sana farklı bir katkısı olacaktır.Ortalama 2-3 ayda temel duruş-vuruşları çözersin ondan sonra vuruşları düzeltme refleks olaylarına geçersin.bence 5-6 ay içinde kendini savunacak konuma gelmiş olursun
  • ilk 2 ay ayna karsısında olacaksın sonraki 5-6 ay kum torbası döveceksin bir iki ayda ring içinde kendi seviyendekilerle dövüşmeye başlayıp seviyeyi arttırırsan zorlu rakiplerle 1 yılda kendini rahatca korursun ileriki zamanlarda dahada ileri seviye gelirsin
  • edriyınnn kullanıcısına yanıt
    Yorumun İçin Çok Teşekkürler. Faydalı Oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliunl96

Yorumun İçin Çok Teşekkürler. Faydalı Oldu.

Önemli değil.Sorun olursa sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Telleri ve Kick Boks
    14 yıl önce açıldı
    Kickboks tekme tutma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.