Şimdi Ara

Kick Boks kilo verdirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
53.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün gittim kilo vermek için spora yazılacaktım oradaki adam bana kick boksa yazılmamı söyledi. Kilo verdiriyormuş. Baloyada az kaldı hani. Bende bayanım, öyle kaslı bir şey olmak istemiyorum.:D Gerçekten kick boks kilo verdiriyormu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kick Boks Kilo Verdirir Mi?

Kick boks, yüksek yoğunluklu bir kardiyo egzersizidir ve kilo vermeye yardımcı olabilir. Boks ve tekme tekniklerini bir araya getiren bu disiplin, tüm vücut kaslarını çalıştırarak kalori yakımını hızlandırır.

Kick Boks ile Kaç Kilo Verilir?

Kick boks ile verilen kilo miktarı, kişisel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, düzenli antrenmanlarla haftada 0,5 ila 1 kilo kaybetmek mümkündür.

Kick Boks Zayıflatır Mı?

Evet, kick boks zayıflatmaya yardımcı olur. Yüksek yoğunluklu egzersizleri, yağ yakımını destekler. Ayrıca, kas kütlesini artırarak metabolizmayı hızlandırır.

Kick Boks İle Zayıflayanlar

Kick boks ile zayıflayanlar, sağlıklı bir diyet ve düzenli antrenmanlarla önemli kilo kayıpları elde etmişlerdir.

Kick Boks İle Ayda Kaç Kilo Verilir?

Dengeli bir beslenme ve düzenli egzersizle birleştirildiğinde, kick boks ile bir ayda 2 ila 4 kilo verilebilir.

Kick Boks Kilo Verdirir Mi? Sonuç Olarak

Kick boks, kilo vermek isteyenler için etkili bir egzersizdir. Yüksek kalori yakımı, kas kütlesi artışı ve metabolizma hızlanması yoluyla zayıflamaya yardımcı olur. Düzenli antrenmanlar ve sağlıklı bir diyetle birleştirildiğinde, kick boks ile önemli kilo kayıpları elde edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • :(
  • Sana şöyle söyliyeyim kilo vermek sporla degil beslenmeyle alakalıdır ben dövüşücegim için 1 haftada 5 kg verdim olay kg vermek degil vücüdu toparlamam ve sana önerim BOKS BOKS BOKS bütün VİCTORİA SECRET MANKENLERİ VE ADRİANA LİMA BOKS YAPIYOR boks vücüdü en iyi kısılaştıran spordur :) ve kick boks tavsiye etmem şahsen
  • Kick Boks ile Boks'un farkı ne dir acaba? :)
  • kickboks ile boks arasındaki farkları say say bitiremeyiz başlasak cilt cilt kitap olur :) ama ufak tefek anlatıyım
    kick boks saldırı sporudur boks savunma +savunma+ ani saldırı
    kick boksta adımlar vs önemli degildir boksta adımları öğrenemeden torba dövmeye vs başlayamazsınız
    kick boks kas üzerine daha çok güç üzerine dayalı boks hız çeviklik güç üzerine
    boks antrenmanları vücüdu SIKILAŞTIRMAYA yönelik kickboks antrenmanları KAS yapma üzerine yapılır
    boksta ayaklar kick bokstan daha önemlidir ayak adımları fake adımlar side stepler vsvs
    boks dayanıklılığa ve kondisyona önem verir yani koşu merdiven çıkmak gibi şeyler misal . bunlarda senin kilo vermene yardımcı olucaktır :)

dahada sayarım :)

eger yorumu okuyanlar yanlış bildiğim varsa uyarırsa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihözel -- 20 Nisan 2013; 22:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

kickboks ile boks arasındaki farkları say say bitiremeyiz başlasak cilt cilt kitap olur :) ama ufak tefek anlatıyım
    kick boksta adımlar vs önemli degildir boksta adımları öğrenemeden torba dövmeye vs başlayamazsınız
    boks antrenmanları vücüdu SIKILAŞTIRMAYA yönelik kickboks antrenmanları KAS yapma üzerine yapılır
    boksta ayaklar kick bokstan daha önemlidir ayak adımları fake adımlar side stepler vsvs
    boks dayanıklılığa ve kondisyona önem verir yani koşu merdiven çıkmak gibi şeyler misal . bunlarda senin kilo vermene yardımcı olucaktır :)

+12568999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Woooww teşekkür ederim! Sanırım sadece boksa gitsem iyi olucak.:D Teşekkürler tekrar! :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakat şu var beslenmene dikkat etmezsen istedigin kadar antrenman yap kilo veremezsin :)
  • Beslenmeme tabii ki dikkat ediyorum.:) Ben vejeteryan olduğum için balık yağı kullanıyorum ve oda kilo aldırıyor.:S Öyle abur cubura da merakım yok tabii. Birde okul zamanı ya haraket fazla etmeyince hantallaşıp kilo alıyorsun.:S
  • hayatından un şeker tuz çıkarırsan spor yapmasan bile kilo verirsin :)
  • Önemli olan hızlıca vermek:D 1 Haftada 10 kilo verenler varmış.O.o
  • Hızlı verme sağlıklı olmaz hem sonra ortaya çıkan görüntü pek hoş olmuyor :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben maç var diye 1 haftada 5 kilo verdiğimi biliyorum öyle hızlı kilo verdiğinde sarkan deriler :) selilüt görüntülü karın boşlukları oluşuyor :)
  • Iyyy:S Kötü olurdu:D
  • bu yüzden uzun vadede kilo vermek daha iyidir siz bir bayan olarak önce bir diyetisyene gidin boks ile beraber diyet yapmak istiyorum diyin ona göre vücüd ihtiyaclarınza göre size bir diyet hazırlayacaktır :)
  • Öyle fazla bi kilo vermicem zaten.:D Ama Boks'a yazdım ve diyet lisetesi verdiler.^^Teşekkürlerrr.
  • rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

kickboks ile boks arasındaki farkları say say bitiremeyiz başlasak cilt cilt kitap olur :) ama ufak tefek anlatıyım

2sıde savunma ve saldırı sporudur
    kickbox ta da adımlar önemlidir
    2side çabuk kuvvet kuvvette devamlılık sistemine dayanır dedıgını tam anlamadım kas mas ne alaka
    boxta ayaklar neden daha onemlı son zamanlarda hıc amatör boks maçı ızledınmı şuanda trde boks maçları kırışma üzerine oynanıyor
    kickboxta dayanıklılık ve kondusyon daha onemlıdır amatör maçar 3 round ustunden gıdıyor 2sındede boxta sadece ust vucut kaslarını kullanıyorsun kickboxta hem üst vücut kaslarını
    hemde vücuttakı en buyuk kas grubu olak alt vucut kaslarını kullanıyorsun :) yanı daha onemlı
    kılo vermek amaclı yapıcaksan spory kickbox yap daha cok fazla kas grubunu kullanıcaksın cunkı daha rahat kılo verırsın

• Fitness a başlayıp kilo verip sıkılaşabilirsin. Boks ağır gelir bence bir bayana.. Daha çok judo , aikido tarzı şeyler işinize daha çok yarar kendinizi korumak istiyosanız.
  • boks bir bayana asla agır gelmez victoria secret mankenleri ve adriana lima boks yapıyor ve sadece spor amaçlı yapıyor antrenmanlarını yapıp çıkıyorlar bizim salonumuza bir sürü hanım kilo vermeye geliyor . vücüdü sıkılaştırmak için en hızlı ve en iyisi bokstur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.