Şimdi Ara

Kick boks ve muay thai özel ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kick boks ve muay thai de özel ders konusunda yardımcı olabilecekler linklerini paylaşsın yada bildiği isimleri.
    Bayram gezici ve mehmet çivginhttp://www.profesyonelsporcu.com sayfasında çıkıyor.Başka sağlam hoca var mı?

• Görkem kaplan var sanırım o da aynı site de çıkıyor
  • Aynen ben de bugün görüştüm görkem hocayla. İnternette çok fazla duydum ve hiç kötü yorum almadım genç bir hocaymış, birkaç salon da özel muay thai ve kick boks dersi veriyormuş. inşallah haftaya özel derslere başlayacağız:)))
  • normal sınıflarınız yok mu sayın hocalar?

sadece özel ders mi?
  • galiba bayram hoca gurup dersi veriyor üsküdar da. Görkem kaplan ve mehmet çivgin bildiğim kadarıyla sadece özel ders:))
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bu forum da benim ve hocalarım Bayram GEZİCİ ve Mehmet ÇİVGİN in isimleri kick boks ve muay thai özel ders için çok fazla paylaşılmış öncelikle paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim. Fakat bu paylaşımlarda insanlar bizi övdüğü için sanki biz reklam yaptırıyormuşuz gibi bir algı oluşmuş. Öncelikle bu paylaşımları yapan kişiler ya benim ya da hocalarımın eski öğrencileri ya da internetten adımızı duyup yazan kişilerdir. Biz bu yönde bir çalışma yapmadık. Zaten bu işle uğraşan camia içinde ki herkes Mehmet hocamı da Bayram hocamı da tanır ve bunlara ihtiyaç duymayacağını bilir. Yaptığımız tek reklam çalışmamızwww.profesyonelsporcu.com adlı kendi sitemizdir.

Sitemiz de zaten muay thai özel ders diye arandığında google de ilk sayfa da gözükmektedir. Eski bir arkadaşım burada ki paylaşımları görüp bana söylediğin de profil açıp durumu açıklamak istedim. Bu konuyla alakalı umarım detaylı bir açıklama olmuştur.

İlaveten muay thai & kick boks branşıyla ilgili forumu takip etmeye başladım ve herhangi bir sorunuz varsa Görkem KAPLAN olarak bu forum da ki tek hesabım budur. Buradan mesaj atabilirsiniz.

• Boks Kickboks Muaythai Mma Crossfit Fitness Private Lesson Personel Trainer İnstructor Fighter Coach Yaşam Kaya Facebook Twitter İnstagram Foursquare Whatsapp Youtube Google Linkedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boks Kickboks Muay Thai Mma Crossfit Fitness Personel Trainer İnstructor Coach Yaşam Kaya İZMİRhttp://www.yasamkaya.com/
     Kick boks ve muay thai özel ders

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.