Şimdi Ara

Kicker L5 e Nasl bir mid Takımı?--Acil Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar..Dün L5 bass aldım arabama bağlayınca nasıl bir mid takımı almam gerekiyor 750 RMS L5 sağlam bir mid takımı almamı öneriyorlar dengeli ses gelsin diye..Hetz in 3. serisi varmış güzel sağlam bişey 250 ytl civarı..oyle bitanemi alsam yoksa jbl veya herhangi bi markanın 100-120 ytl civarı olanlarından 2 çift alıp arkayadamı taktırsam ..Sadece öne taktırırsam arkada oturanlar bass ı fazla duyarlar diye düşünüyorum??

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..teşekkürler Saygılar ..!!

• öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın l-5 güzel vede sıkı bir bas tır .jbl düşünürsen JBL-508 yada 608 gti şiddetle tavsiye ederim bir cifti yeter l-5 ile kafa kafaya calar yalnız takacağın yere sıkı bir izalasyon vede 150 vat RMS değerinde anfi ile beslersen hoparlörü muhteşem olur.( ben tesadüfen başka bir arabaya montajına rastladım vede sesine hayran kaldım 4 çift aldım )
  • Teşekkürler..
    peki bu midlerin fiyatları nedir..sadece ön tarafa koyarsam arkadakiler müziği bas ağırlıklı dinlemezlermi
  • kardeşim hayırlı olsun almanı önereceğim tek mid hertz esk165 100 rms gücünde en az iki çift alman lazımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jbl mi for-x mı yardım edin
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.