Şimdi Ara

Kıl dönmesi olabilirmi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 15 1.5saat önce büyük ihtiyacımı gördükten sonra orayı silerken kuyruk sokumunun orası kanadı yanı oluk oluk kan akmadı ama fazla kanadı gibi geldi.Şu an ağrı sızı kaşınma hiç bir şey yok sadece sırt üstü yatarken arada hafif acıyo onun dışında yok ağrı kaşınma.Sadece 1.5saat önce kanadı daha önce orda garip hiç bişi hissetmedim sivilce falanmıdır yoksa kıl dönmesimidir çok otururum genelde bundan dolayı da olabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yokmu
  • Kardeşim, kanama falan olduysa basür de olabilir. Yani orada dışarıya çıkmış et parçası gibi bir şey varsa basürdür. Bu da genelde oradaki kasları zorlamaktan yani çok sık kabız olmaktan kaynaklanıyor olabilir. Kalın bağırsağın bir kısmı anüsten dışarı çıkar zorlama yüzünden. Ama kanama ciddi bir şey. Bak bir tanıdığım büyük tuvaletinde kan gördükten sonra hastaneye gitti, midesinde 3 tane adacık(yara) tespit ettiler. Biraz daha geç kalınsa ülsere çevirirmiş. Ameliyat falan oldu, şimdi düzenli endeskopi falan yapılıyor, ilaç içiyor ve çok şükür ki her şey kontrol altında. Allah korusun ama sende de benzer bir şey olabilir, doktora gitmeyi sakın erteleme derim.
  • Biraz yanlış anlaiıldı sanırım çok afderseiniz kıç deliğinde değil kanama kuyruk sokumunda dışkıyla beraber gelmedi kan kuyruk sokumunda bişeyi patlattım ondan kanadı başkada kanama yok ağrım sızım yok basur imkansız bence yinede teşekkür ederim
    @ÇeviriciHortlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealistKupa -- 9 Ağustos 2013; 14:16:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hafif hafif iltihap akıyor renksiz ama acı yok hala bilgisi olan yokmu arkadaşlar acill
  • Yazlıktayız sadece acil bölümü açık hastanede böyle bir şey için acil e gitmek istemiyorum salı günü eve dönücem o zaman gidicem doktora.O zaman kadar herhangi bir şey yapmam lazımmı şuan 6saata bir iltihap siliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tırnak batması sorunu-Acil
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.