- Siyaseti bırakmadım tam ortasındayım. 50 vekil bana sadık. - Aday olmamı Meral Aksener teklif etti. - İyi Partiye 43 vekilden fazla teklif ettim. Kabul etmediler 43 vekil ancak çıkarttılar.
odatv Kemal Kılıçdaroğlu: CHP'de en az 50 vekil bana sadık https://www.odatv.com/siyaset/kemal-kilicdaroglu-birakmiyor-chpde-en-az-50-vekil-bana-sadik-120052245< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 12 Temmuz 2024; 3:54:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kılıçdaroğlu: Chp'de En Az 50 Vekil Bana Sadık( Kilicdaroglu Açıklamayı Yalanladı(Tezkip Etti ))
-
-
adamda ne bitmez tükenmez bir hırs var arkadaş.
-
Bu herifi cb yapsak ilahligini ilan eder her yere heykelini diktirir bizden ibadet beklerdi herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 vekil bana sadık ne demek şimdi ? Veya ne alaka bu saatten sonra. Ne yani sadık vekilleri istifa edip CHP'den ayrı parti mi kurar demek istiyor aba altından sopa gösterme mi nedir bu şimdi ?
Veya seçimin üstünden 1 yıl geçti bugün çıkıp benim aday olmamı Meral Akşener istedi demek kadar komik bir şey olamaz :D Yaa Meral Hanım masadan kaltı ya hani siz aday olmayın diye ! 3-4 gün siyasi kriz çıktı ya altılı masada nasıl isteme bu ? Sonra ne laflar etti yok kumar masası dedi yok pazarlık masası dedi kendi koltuğunu düşünenler var dedi flan bunları yaşamadık mı biz unutuyor mu Kemal Bey bilemedim ki... O süreçte neden söylememiş madem bunları.
-
şimdi KK'nın günahınıda almayalım, adam tekzip etti bu açıklamayı, böyle bir şey söylemedim dedi.
Ancak bu haberin ardından çok farklı bir gelişme oldu;
Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, bu haber sonrası bugün Kılıçdaroğlu'na sert şekilde yüklendi. Kılıçdaroğlu'da Özcan'a cevaben daha sert bir üslupla yanıt verdi.
x (formerly twitter)Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) on Xhttps://x.com/kilicdarogluk/status/1811405367735206324Gün içinde yaşanan bu tartışma CHP genel yönetimine taşındı ve konuyla alakalı CHP sözcüsü Deniz Yücel, yaşanan tartışmada Kılıçdaroğlu'nu haklı gördüklerini ve Tanju Özcan'ın yaptığı açıklamaları "art niyetli" olarak değerlendirdiklerini açıklayarak Özcan için Kılıçdaroğlu'na söylediği sözlerden ötürü CHP parti kurulunda görüşerek bir değerlendirme yapacaklarını açıkladı. Bu açıklama sonrası ise Kılıçdaroğlu taraftarları sosyal medyada Tanju Özcan'ın tekrardan partiden ihraç edilmesi için kampanya başlattı.
Yani parti içinde Kılıçdaroğlu'nun gücü küçümsenmesin. Adam hala yaşıyor ve Özel'i kendi siyasi çizgisinde hareket ettirmeye çalışıyor. Bu anlamdada bir hayli başarılı zira Özel'in 2 gündür ışık kapatma eylemlime İmamoğlu ve Yavaş 3 maymunu oynayıp destek vermezken Kılıçdaroğlu direkt olarak destek verdi. Yani Özel'e İmamoğlu ve Yavaş'dan realitede bir destek yok ama Kılıçdaroğlu'nda var..Bugünkü gelişmede Özel'in Kılıçdaroğlu'na bir jesti oldu. Amiyane tabire alışa göre veriş durumu söz konusu. Bu tabloda CHP içindeki güç kavgasını çok net şekilde bir kez daha göstermiş oldu ve bu daha şiddetli şekilde devam edecek gibi görünüyor.
-
Bu adam yuzunden Muharrem Ince'yi linc ederek basimza Kemal ve Cetesini cikaranlar da Kemal kadar sucludur! Tarih hicbirisini affetmeyecek!
-
PİROM adamı oyar, içinede bade koyar ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pirom ya dedem ya süper bir insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Troller çaresiz...
-
dedem 1-2 video çekse artık özledik.
-
50 vekilin idelojileri:
-Kürt Faşisti
-Kadıköy Solcusu
-Ilıman islamcı(eski AKP'li)
%0.000001 oy alan partilere verdikleri vekilleri ve parti içine soktukları "Eski" hdpli-akpli vekilleri sayınca veriler doğrulanıyor. Ayrıca reisin ihtiyacı olan vekil sayısını da bu şahıslar aracılığıyla sağlayabilir.
Böyük oyunu görmüşsün demeyin bu ülkede dalga geçilen her şey gerçekleşiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X