Bildirim
KILITLENEBİLİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı satışlar ersin, ersine güvenebilirsiniz. Kendisi yakın bir dostumdur. -
76 xbowla takas eder misin?Gaiadaquote:
Orijinalden alıntı: Önder AYDIN
Hayırlı satışlar ersin, ersine güvenebilirsiniz. Kendisi yakın bir dostumdur. -
uzgunum takas dusunmuyorumquote:
Orijinalden alıntı: TeRMiNSToR
76 xbowla takas eder misin?Gaiada
Alıntıları Göster
su an itibari ile 650 k sp olmustur biraz daha sp kastım :)) -
Hayırlı satışlar Ersinquote:
Orijinalden alıntı: RuZGaR_Boy
uzgunum takas dusunmuyorum
su an itibari ile 650 k sp olmustur biraz daha sp kastım :))
Alıntıları Göster -
650k sp yi 1 pre ilemi kastın?quote:
Orijinalden alıntı: RamonJR
Hayırlı satışlar Ersin
Alıntıları Göster
Yavaş gidiyorsun galiba xD
Bende apollodayım 1 ayda 1.4m kastım ^^
Up -
yer sıkıntımız vardıquote:
Orijinalden alıntı: yharamazh
650k sp yi 1 pre ilemi kastın?
Yavaş gidiyorsun galiba xD
Bende apollodayım 1 ayda 1.4m kastım ^^
Up
Alıntıları Göster
onadan bu kadar yavas oldu -
up ^^quote:
yer sıkıntımız vardı
onadan bu kadar yavas oldu
Alıntıları Göster -
Lutfen bakan herkes yorum yaparsa sevinirimquote:
up ^^
Alıntıları Göster -
Pm attım anlaşırsak charına talibim.Teşekkürler.quote:
Lutfen bakan herkes yorum yaparsa sevinirim
Alıntıları Göster -
evet okudum ve cevapladım msn eklesen daha detaylı konusurduk uP ^^quote:
Orijinalden alıntı: __İCE__
Pm attım anlaşırsak charına talibim.Teşekkürler.
Alıntıları Göster -
up ^^quote:
evet okudum ve cevapladım msn eklesen daha detaylı konusurduk uP ^^
Alıntıları Göster -
Fiyat nedir acaba? (Çok mu özel oldu )
Düzeltme:Pardon yazmışsınız, ÖM ile msn adresimi bıraktım, konuşalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ying Xiong -- 8 Ocak 2010; 1:10:54 > -
up ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ying Xiong
Fiyat nedir acaba? (Çok mu özel oldu)
Düzeltme:Pardon yazmışım, ÖM ile msn adresimi bıraktım, konuşalım.
senin char almaya niyetin yok dostum ok kendine iyi bak akadasLarın ong farmınydaymıs madem sende ac bi char sende katıl olnalara bakalım dlvl yapması nasıl bir de sen tat
-
quote:
quote:
senin char almaya niyetin yok dostum ok kendine iyi bak akadasLarın ong farmınydaymıs madem sende ac bi char sende katıl olnalara bakalım dlvl yapması nasıl bir de sen tat
İşte o zevki daha az tatmak için sizin karakteriniz alıcaktım; ama olmadı uzatmaya gerek yok.
Bu arada karakterin 44 lv olduğunu belirtirseniz alıcılar daha da belirginleşir, benim gibi 24 lv arayanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ying Xiong -- 7 Ocak 2010; 23:36:22 >
-
charını isteyenlere böyle mi muamele yapıyorsun? bi dövmediğin kalmış... yazıkquote:
Orijinalden alıntı: Ying Xiongquote:
quote:
İşte o zevki daha az tatmak için sizin karakteriniz alıcaktım; ama olmadı uzatmaya gerek yok.
Bu arada karakterin 44 lv olduğunu belirtirseniz alıcılar daha da belirginleşir, benim gibi 24 lv arayanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: HotNCold
charını isteyenlere böyle mi muamele yapıyorsun? bi dövmediğin kalmış... yazık
bi kere sen mevzuyu bilmiyorsun ben adamin ne istedigini bilmesi amacli yazdim o yaziyi sp farm ı zor iştir yapanlar bilir
bir sey daha senden de supheliyim o guid dekileren adam cikmişmiki onların alayı arkadas satici sen de onlar gibi değilsindir umarim simdi arkadasLa konusuyordumda senin icinde hic iyi solemediler kardes sende onlar gibisin yani anladigim kadari ile .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuZGaR_Boy -- 9 Ocak 2010; 0:36:02 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HotNCold
charını isteyenlere böyle mi muamele yapıyorsun? bi dövmediğin kalmış... yazık
bi kere sen mevzuyu bilmiyorsun ben adamin ne istedigini bilmesi amacli yazdim o yaziyi sp farm ı zor iştir yapanlar bilir
bir sey daha senden de supheliyim o guid dekileren adam cikmişmiki onların alayı arkadas satici sen de onlar gibi değilsindir umarim simdi arkadasLa konusuyordumda senin icinde hic iyi solemediler kardes sende onlar gibisin yani anladigim kadari ile .....
1.si guildimle dlvl yapmanın ne alakası var? konuyu çarpıtma... ayrıca dlvl yapmanın ne olduğunu biliyorum merak etme farm yapmak çok özel bişeymiş gibi kendini övme2.si mevzuyu biliyorum, Ying Xiong arkadaşım ve bana durumu anlattı. ben de onu savunmak amaçlı yazdım. nedir bu ya? insan gibi charını satın almak istemiş yaptıklarına bak. 3. sü benim guildimdekiler "İNSAN" anladın mı? hani sizin peşinden gittiğiniz guilddekiler gibi değil
4.sü benim hakkımda kiminle konuştuğun beni hiç ilgilendirmez. herkesin fikri kendinedir he tabi serverda hep sizin tabirinizle "gavur"larla takıldığım için hristiyan bile dediler benim için
sadece gülüyorum istediğiniz haltı yiyebilirsiniz. sizin gibileri fw de görmek isteriz
iyi geceler
-
Bir atasözü vardır ; kedi uzanamadığı ciğere mundar der diye
Benzer içerikler
- silkroad mbot
- japonca nickler
- tiktok pk nedir
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad private server tanıtım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X