Şimdi Ara

Kilitli Ekran kartları çıkmış diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mining için kullanılamayan yalnızca oyun için kullanabileceğin kilitli ekran kartları çıkmış ve daha ucuza denk geliyormuş bu kartlar ne dersiniz ?
    Var mı böyle bir şey ?
    Olayı nedir ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Googleden bakma üye ol soruyu sor biz sana sayfa sayfa açıklayalım

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Baktım ve yeteri kadar bilgi edinemedim veya anlamadım

Abi sizin gibi adamlar forumu leş ediyor ciddiyim.
    Cevap vermezsin olur biter bu kadar basit forumda vakit geçirmek isteyen adam yazar yardımcıda olur, girdiği havalara bak :d
    Beyefendi ye sayfa sayfa açıkla demişiz .

• Sp0RG kullanıcısına yanıt

Aynen bugün üye olmuşsun soru sormaya gelmişsin forumu biz rezil ediyoruz. Googleye yazacağın en az 500 sayfa cevabı anında bulabileceğin soruyu konu açmak daha kolay gelmiş. Zaten millet umursamamış haklısın bende hiç yazmayabilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forumda vakit geçirmek istedim ayrıca bu konudan benim gibi merak edenlerde yararlanabilir çok önemli bir bilgide değil iki dakikalığına bilgilendirir yoluna devam edersin.
    Saçmalamışsın forumu sahiplenmişsiniz resmen eski üyeler olarak.
    Tipim nasıl diye soranlar sorun olmuyorda bumu oluyor onlara sayfalarca yazması daha kolay mı geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp0RG -- 13 Şubat 2022; 17:13:38 >
  • Sp0RG kullanıcısına yanıt

Bunu tipim nasıl konularına yazanlara söylersin beni ilgilendirmiyor. Okuma yazmayı bilmeyenler bile LHR kartlardan haberdar bence sende haberdarsın da ilgi görmek cevap almak istemişsin. Üye olmuşsun 3 tane soru sorduğun konu açmışsın önce sen insanları bildiğin konularda bilgilendir sonra soru sor benim mantığım böyle. Burası yardımlaşma forumu üye olup can sıkıntına soru sorup kimseye yardım etmeden kaybolan üyeleri sevmiyorum bunlar benim tercihlerim. Soru işaretleriyle dolu hayatında mutluluklar.

Kilitli Ekran kartları çıkmış diyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim soru sorup kaybolacak olsam bu forumda vakit geçirmek istemezdim Kolay gelsin.

• (bkz. lhr kartlar)

• Mesela yeni RTX 3050 modellerinde kazım oranı hayli dizginlenmiş 14-15 MH/S felan söyleniyor fakat geçenlerde birisi bana o olay Ethereum için geçerli diğer coinlerde daha fazla kazım yapabilir vs. gibi birşey söyledi. Şahsen ben de merak ediyorum.

• FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.