Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum. Aşırı Zayıflık (Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yersen kilo alırsın birader. yeteri kadar yemiyorsun demek.
  • Ben spor salonuna başlamıştım. 1.77 falandım o sıralar kilom da 56 falandı.4 ayda 64 kilo oldum. Üniversite sınavları derken bıraktım. Ve özel yurtta yemekler berbattı üni başlayınca, 58 kiloya falan düştüm.

Özet: yemek yapmayı öğren

Yurtta kalma

fitness a git.(ister istemez deli gibi yiyceksin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 194 boy 66 kilo

Edit: Sporla 70 olmuştum sonra ramazan girdi araya tekrar düştüm.
    Edit 2: Hedef 100 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 11 Ağustos 2016; 21:55:46 >
  • 1.69 boy , 16 yaş , kilo = 37.

37 kilo olunur mu abi nedir bu çektiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Bende de ayni sorun var 171 boy 62 kilo.Kilo alsam da hemen veriyorum 2 gune sabitleniyor yine bu civarda.

sen zaten 65 olsan şişman gösterirsin o boya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Kullananlar arasında ilk defa senin gibi olumsuz etkilenen gördüm o dediklerin başka bir şeyden olmasın ?

Spora yazılmak çok uzun süreç gerektiren bir şey bence. İlk sana kilo alman için diyet vericek kilo alıp kasa cevirceksin falan. Ben kendi imkanlarımla kilo alıp sonradan kas için spora gitmeyi düşünüyorum.

Cİci bebe kilo aldirmadiğini bir yerde görmüşrüm.Kuruyemiş yiyin hocam daha mantikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

1.69 boy , 16 yaş , kilo = 37.

37 kilo olunur mu abi nedir bu çektiğim

37 ne la
  • Yaklaşık 3 aydır fitnessa gidiyorum 54 kilodan dün tartıldim 61 kilo olmuşum kaslar belirginlesti tabi protein tozu da alıyorum hergün. Bu arada boyum 173cm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Özellikle hangi kuruyemişleri tüketmem gereken. Farkeder mi yoksa ne bulursam yemelimiyim. Şuan evde fındık var fındık yiyorum. Ceviz buluyorum badem buluyorum onları yiyorum. Ne kadar yemem gerektiği hakkında pek bir bilgim yok ama günde 1 kerede olsa yemeye çalışıcam
  • Bak kardeşim bu programı düzenli olarak uygularsan iki ayda en az 7-8 kilo garanti ediyorum sana.

Sabah kalkınca

1 bardak meyve suyu

Yarım saat sonra kahvaltı

3 tam 2 yumurta sarısı
    2 tost
    15 zeytin
    1 bardak süt
    Reçel-bal-nutella

2 saat sonra

Probis
    Çikoltalı süt

1.5 saat sonra öğle yemeği

250 gr tavuk
    1 tabak pilav/makarna
    yoğurt

2 saat sonra

1 tane 160 grlık ton balıklı sandwich
    Meyve

1.5 saat sonra akşam yemeği

250 gr tavuk
    evde pişen yemek
    yoğurt
    1 tabak makarna/pilav

2 saat sonra

200 gr cici bebe
    2 bardak süt

yatmadan önce

100 gr lor
    2 adet muz

bunun yanında sporda yaparsan çok iyi olur
  • size şunu söyleyeyim günde 3 bin 4 bin kcal almanıza rağmen halen kilo alamıyorsanız hormonal ve metabolik bir sorun var demektir üzücü bir haber olarakta şunu söyleyeyim normal yöntemlerle kilo alamayacaksınız

arkadaşım karbonhidrat tozuna bile başlamıştı ki bu günde 800 kcal fazladan alması demek ayrıca 3 bin kalorilikte yemek yiyordu ama malesef bir şey olmadı
  • Abur cubura aban. Yüzün yağlanır ama kilo alırsın en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum herkes şunu ye bunu iç şöyle yap böyle et demiş, sen hiçbirini dinleme.Kaliteli bir fitness salonuna git.Hocan seni spor, beslenme ve uyku iç içe olacak şekilde yönlendirecek zaten.2-3 haftada 5 kilo aldıran hocam olmuştu, salon kapandı adamın izini kaybettim.Piyasada işi ciddi anlamda bilen çok az adam var.Başka salonlarıda denedim fakat hoca farkı açıkça belli oluyor aklında bulunsun.
  • Değerini bil ne kadar şanslısın işte metabolizma gittikçe yavaşlıyor sen birde kilolu insanları düşün benim metabolizmam aşırı yavaş bir türlü kilo veremiyorum her şeye kilo alıyorum keşke senin durumunda olsaydım
  • Benim yaptığım diyeti yap.
    1 gün spor yap 1 gün dinlen ve spor yaptıktan sonra kola bardağında sütü dodur ve kakao at sonra iç. Ve akşam yemeğini sağlam ye
  • Zayıflığın gözü kör olsun be

Denize gidemiyoruz adam akıllı ulan. Bacağımız bazılarının kolu kadar nerdeyse. Alınmıyor kardeş genetik bir şey galiba. Vitamin de aldım fitnesse de gittim. Akşama kadar pilav makarnaya abandım. Sonuç hiç bir şey.

1 ay tüm gün yedim nerdeyse. 3000+ kalori alıyordum. Sonra olmayınca hevesim kırıldı yine.

Ama bu sezon yine gideceğim salona. Bakalım bir gelişme olucak mı

• Kilo72cm boy 173cm cavus 19cm

• paran varsa gainer kullan yoksa abur cubur ye karbonhidratlı belsmenmeye aban seningibi alamayan cok adam var yediklerini idda ediyorlar
    yedigini zannedip hiç birsey yemiyorsun doysanda suyla falan zorla cok ye cok yersen almama gibi bir problem olamaz .
  • Oha benden kötüleri de varmış.

Boy : 176
    Kilo : 59-60 arası gidip geliyor.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hocam alamadım ben de ne yapsam olmadı. Doktor doktor gezdim olmadı.

İlk önce aile hekimine anlattım derdimi, kan testi yapıldı baktı demir oranım düşük kansızlık var, zaten sabahları filan kalkınca titriyordum üşüyodum çok fazla, elim ayağım buz gibiydi hep. Ondan sonra ilaç kullandım o geçti. Alamadım tabi kilo.

Ondan sonra bir daha anlattım aile hekimine, başka hastaneye gittik idrar ve mikrobiyoloji testi (bağırsak kurdu var mı diye) yapıldı. Şüpheleniyordum çünkü gece uyurken tükürük akması ve kilo alamama belirtileri var. O da negatif çıktı yokmuş kurt filan. İdrar testi de normal çıktı.

Ondan sonra diyetisyene gittim. Anlattım işte derdimi. Bana kendisi diyet programı yazdı. Yemeklerden önce mutlaka 15 dk yürüyüş vs. Gibi egzersiz önerdi. Acıkmak ve iştah açmak içinmiş. Programı 2 hafta filan uyguladım kiloda ciddi bir artış olmadı ve bıraktım. Hatta konusunu açmıştım, diyet programımı filan atmıştım foruma isteyen olursa link verebilirim.

Balık yağı kullandım. (Doğrudan etkisi yok deniyor fakat denedim yine de)

Başka doktora gittim anlattım derdimi o dedi ki böyle diyetisyen filan kasma önüne ne gelirse ye, body'e gidersen kilo alabilirsin yapın böyle dedi. Ama body için zamanım yoktu o zamanlar. Şimdi de pek istemiyorum gitmek.

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. Daha başka uğraşlarım da olmuştur. Genelde makarna, cici bebe bol tüketirim. İyi beslenirim protein olsun karbonhidrat olsun. Şükürler olsun hani yiyecek konsuunda sıkıntı yok fakat alamıyorum

Mesela 2 gündür geceleri 2 tane hamburger menü yiyorum saat 1-2 gibi. Cici bebe vs yiyorum öğlen makarna yiyorum. Geçen sene başladım uğraşmaya 3 kilo aldım sadece.

Kasmayı bıraktım artık ama yine de fazla yemeye devam ediyorum.

Abur cubur eskiden aşırı tüketirdim ama artık biraz kestim şekerli şeyler çok yememeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 12 Ağustos 2016; 13:15:21 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.