Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum. Aşırı Zayıflık (Ciddi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
8.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel yazmışsında o kadar sıklıkta o kadar yemek yicem imkanım yok malesef ama yoğurt, meyve suyu, probis, kuruyemiş fındık ceviz vs ve cici bebe yemeye başlıyorum umarım azda olsa etkisi olur.
  • altefdort1 A kullanıcısına yanıt
    Hoca farkı bariz var biliyorum. Kuzenimde spora yazıldı kilo almak için 3 haftadır 1 kilo bile alamadı.
  • Lan benim niye boy 168

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her şeye bende baktırdım. Ne kurt var ne demir eksikliği ne kansızlık hiçbir şey çıkmadı. Troidlere kadar normal her şey bir türlü bende alamıyorum çıkabildiğim kilo sabit 50 51 onun üstüne çıkamıyorum ki 50 51 kilodada sabit kalamıyorum.

Babam askere giderken askere zor almışlar kilodan dolayı. O yüzden sanırım genetik olmayınca olmuyor. Ama denemelere devam
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında çokda zor değil.Sabah kahvaltıyı yapıp çıkacaksın.Okuyorsun sanırım ara öğünleri ve öğle yemeğini evden götür.Utanma sakın.Bu beslenmeyle birlikte düzgün sporda yaparsan abdominals hariç diğer kasların çok güzel gelişir
  • Herkese cevapları için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık herkesten bir şeyler kapıp onları uygulamaya çalışıcam. Umarım yararı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Hocam her şeye bende baktırdım. Ne kurt var ne demir eksikliği ne kansızlık hiçbir şey çıkmadı. Troidlere kadar normal her şey bir türlü bende alamıyorum çıkabildiğim kilo sabit 50 51 onun üstüne çıkamıyorum ki 50 51 kilodada sabit kalamıyorum.

Babam askere giderken askere zor almışlar kilodan dolayı. O yüzden sanırım genetik olmayınca olmuyor. Ama denemelere devam

Hocam aslında benim genler de iyi gerek annem gerek babam boy olsun kilo olsun iyi yani ikisi de.

Neyse ya hayırlısı diyelim, ALLAH'tan ki gücüm yerinde aslında ama görünüş için almak istiyorum kiloyu. Vurdum mu oturtuyorum

2 tane şişman arkadaşım var yumruk makinesine gittik ikisini de geçtim Şişman olup kof olmakta iyi değil.

• Gece yatmadan önce cici bebe + süt + pekmez karıştırıp ye...
  • Burda cogu arkadasin onerdigi gibi sagliksiz beslenirsen sadece ayva gobegin olur skinny fat olursun.
    Spora basla, gunde 5-6 ogun protein ve yararli karbonhidratlarla beslen. Ben de 182 68 kiloydum 8-9 ayda 82 kiloya ciktim ayrica bi hayli fit bi gorunume kavustum

• bundan şikayetçi 2-3 arkadaşım var kemikleri sayılıyor ve hayvan gibi de yiyorlar. bende isteyince alıp veriyorum kolayca. 95 olmuştum 6 ayda 85 oldum. şişmanlıktan şikayetçi insanlar var çok ama zayıflıktan da şikayetçi insanlar gerçekten var.
  • Hocam öncelikle hormonlarına bir baktır, belki tiroit bozukluğun vardır birinin dediği gibi. Bir de malabsorbtif bir hastalığın olabilir . Terleme çarpıntı halsizlik uyku bozukluğun ve ya ishalin kabızlığın , belirli yemeklere karşı hassasiyetin var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonrow

189cm 29cm 80 kiloyum yanıma gelirseniz tek lokmada yutarım sizi. 40 kilo ne lan benim bir bacağım 30 kilo.

29 cm ne usta getir gölgesinde serinleyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Kas yaparak kilo alırsında senin yağ oranın sağlıklı değerlerin altında.Yağ sadece fazla iken sıkıntılı değil az ikende sıkıntılı doktora git önce kan ve vucüt değerlerini normal seviyelere çekmeye bak sonra spora gidersin.

HOCAM BİR İNSANIN %1.5-2.5 CİVARI YAĞ SEVİYESİ OLMASI NORMAL MİDİR ???
  • cici bebeyle kilo alacağını mı sanıyorsun? ayda en az 750 tl ile hafiften kilo alınır başka türlü zor. ektomorf yapının getirisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Kas yaparak kilo alırsında senin yağ oranın sağlıklı değerlerin altında.Yağ sadece fazla iken sıkıntılı değil az ikende sıkıntılı doktora git önce kan ve vucüt değerlerini normal seviyelere çekmeye bak sonra spora gidersin.

HOCAM BİR İNSANIN %1.5-2.5 CİVARI YAĞ SEVİYESİ OLMASI NORMAL MİDİR ???

Erkek için %11-%12 civarı normal diye biliyorumda senin ölmen falan lazım hocam o ne %2.5.

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Nefes alisverisinde bi problem var mi kardes?

Ekleme:O yok benim bacagim 30 kg filanlari gorcem yaslari 70 e gelsin altina sicacaklar.Neyse sakinim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 13 Ağustos 2016; 0:45:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

189cm 29cm 80 kiloyum yanıma gelirseniz tek lokmada yutarım sizi. 40 kilo ne lan benim bir bacağım 30 kilo.

Govde de 20 kg olsa beyne bisey kalmiyor hocam.

Ayakta alkışlıyorum mükemmeldi

• 1.70 m

95kg

Sample dh user.pgn

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

quote:

29 cm ne usta getir gölgesinde serinleyek

• Fitness git kolların omuzların genişlesin direk evde yemeğe abanırsan göbek ve meme çıkar kol omuz çöp gibi devam eder

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.