Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum. Aşırı Zayıflık (Ciddi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Kullananlar arasında ilk defa senin gibi olumsuz etkilenen gördüm o dediklerin başka bir şeyden olmasın ?

Spora yazılmak çok uzun süreç gerektiren bir şey bence. İlk sana kilo alman için diyet vericek kilo alıp kasa cevirceksin falan. Ben kendi imkanlarımla kilo alıp sonradan kas için spora gitmeyi düşünüyorum.

Yok hocam içerisinde bolca vitamin içermesine rağmen çok şekerli bir bisküvi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

1.69 boy , 16 yaş , kilo = 37.

37 kilo olunur mu abi nedir bu çektiğim

Hocam ortamlara fazla girme derim ben aşağılanma ihtimalin çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Bende 180cm boyunda ve 58 Kiloyum. Yapabileceğimiz tek şey spor. 56 kilo ile başladım ve 2 haftada 58'e ulaştım (aslında 1 hafta çünkü bu hafta spora gitmedim).

Spor yapmazsan kilo alırsın diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Ağustos 2016; 13:55:21 >
  • şaka gibi anlamıyorum ben bir gün etin yanına makarna yiyim 500 gr rahat alıyorum .. bende 186 cm 115 kilioydum .. ayırma diyeti yapıyorum 12 günde 5 kilo verdim .. ekmeği, kolayı ,protein + karbonhidratlı yemek yemeği kestim .. tatlı hiç yok ..tek tip besleniyorum et se yanına sebze .. yoğurt hiç yok ..off off daha sayıyım mı sen kilo alamıyorum diyosun .... hayat bana zulüm şuan ... .. bak hocam sende tam tersini yapıcaksın bu yazdıklamırın .. etin yanına bol pilav makarna , hatta üstüne yoğurt ye bol bol pasta börek ye kesinlikle spor yapma bir süre ne olursa olsun kalori yakıyorsun .. buna hiç bir bünye dayanmaz kilo alırsın.. abur cubur yemeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 12 Ağustos 2016; 13:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

zaten hep aşağılanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: moonrow

189cm 29cm 80 kiloyum yanıma gelirseniz tek lokmada yutarım sizi. 40 kilo ne lan benim bir bacağım 30 kilo.

Tek lokmada yutarım
  • 1.86 boy 74 kilo 80 e yaklassam fena olmaz

• Boyum 1.88 kilom 56 bende çözüm istiyorum

• quote:

quote:

quote:

zaten hep aşağılanıyorum

Hocam yemeğe aban derim ben. 37 kilo gerçekten değerlerin altında bir kilo. Hele birde erkeksen çok kötü gerçekten kusura bakma da dış görünüş olarak düşünemiyorum Saçma bişey yazıcam ama şöyle düşünebilirsiniz sevgiliniz ile yolda gezerken sizi zayıf gören bir erkek yanaşıp sevgiliniz ile muhabbet kurmaya çalışabilir ve siz vurmaya kalkıştığınızda sizi tek darbede aşağı indirebilir. Ben şahsen böyle düşünerek motive olabilirdim. Tabi size kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten hep aşağılanıyorum

Hocam yemeğe aban derim ben. 37 kilo gerçekten değerlerin altında bir kilo. Hele birde erkeksen çok kötü gerçekten kusura bakma da dış görünüş olarak düşünemiyorum Saçma bişey yazıcam ama şöyle düşünebilirsiniz sevgiliniz ile yolda gezerken sizi zayıf gören bir erkek yanaşıp sevgiliniz ile muhabbet kurmaya çalışabilir ve siz vurmaya kalkıştığınızda sizi tek darbede aşağı indirebilir. Ben şahsen böyle düşünerek motive olabilirdim. Tabi size kalmış

hocam ben çok fazla yiyemiyorum nedense.

baya bi ilaç kullandım/kullanıyorum ama işe yarayan yok.

• Kilo alıp napcaksiniz sonra şişko şişik diye dalga geçerler.Benimle gectikleri gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten hep aşağılanıyorum

hocam ben çok fazla yiyemiyorum nedense.

baya bi ilaç kullandım/kullanıyorum ama işe yarayan yok.

Bol bol iştah açıcı yiyecekler tüketin o zaman. Dondurma bisküvi çikolata vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

şaka gibi anlamıyorum ben bir gün etin yanına makarna yiyim 500 gr rahat alıyorum .. bende 186 cm 115 kilioydum .. ayırma diyeti yapıyorum 12 günde 5 kilo verdim .. ekmeği, kolayı ,protein + karbonhidratlı yemek yemeği kestim .. tatlı hiç yok ..tek tip besleniyorum et se yanına sebze .. yoğurt hiç yok ..off off daha sayıyım mı sen kilo alamıyorum diyosun .... hayat bana zulüm şuan ... .. bak hocam sende tam tersini yapıcaksın bu yazdıklamırın .. etin yanına bol pilav makarna , hatta üstüne yoğurt ye bol bol pasta börek ye kesinlikle spor yapma bir süre ne olursa olsun kalori yakıyorsun .. buna hiç bir bünye dayanmaz kilo alırsın.. abur cubur yemeyi unutma

OLMUYO HOCAM OLMUYOO

• quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

Kilo alıp napcaksiniz sonra şişko şişik diye dalga geçerler.Benimle gectikleri gibi

Yıl olmuş 2016 hala kilonuz ile dalga geçen arkadaşlarınız varsa onunla irtibatınızı kesin. Üstelerlerse onları da kalıbınızla halt edin olsun bitsin.
  • bende aynıyım ama benim bağırsaklarda kurtçuk var alamıyorum kilo ne kadar almaya calıssamda.
  • Yanlış hocam. Bizim kilo almamız için spor şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Zayıflığın gözü kör olsun be

Denize gidemiyoruz adam akıllı ulan. Bacağımız bazılarının kolu kadar nerdeyse. Alınmıyor kardeş genetik bir şey galiba. Vitamin de aldım fitnesse de gittim. Akşama kadar pilav makarnaya abandım. Sonuç hiç bir şey.

1 ay tüm gün yedim nerdeyse. 3000+ kalori alıyordum. Sonra olmayınca hevesim kırıldı yine.

Ama bu sezon yine gideceğim salona. Bakalım bir gelişme olucak mı

• Ulan 10 gundur kondisyon bisikletinde bi sicakta tepiniyorum,geceleri acliktan uyuyamiyorum 1 kilo verebildim adam diyoki kilo alamiyorum. Deliriyorum.boylelerinin metabolizmasina

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

Kilo alıp napcaksiniz sonra şişko şişik diye dalga geçerler.Benimle gectikleri gibi

Yıl olmuş 2016 hala kilonuz ile dalga geçen arkadaşlarınız varsa onunla irtibatınızı kesin. Üstelerlerse onları da kalıbınızla halt edin olsun bitsin.

Ben zaten onlarla hic konuşmuyorum.Mesela atölye dersinde sandalyelere oturuyoruz ben kalktim bi yere gitmem lazımdı gecicem ama önümde sandalyeye oturmuş çocuk var ileri itti geceyim diye ama hala küçük yer var bana göre tabi zor geçtim arkamdan kizlara veya erkeklere xxx arka tarafın büyük oldumu gecemedin dimi tabi dedi.Bise demedim ve kavga da etmem ben hic kavga etmedim çünkü karsimdakine aciyorum ona yumruk attım mi çekeceği acıyı düşünüyorum ve aciyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.